נכתב במקור על ידי Stain היא לא אמרה לי לילה טוווווווווב !!! אבא אתה שותק? אין בעייה.. סורי אוריה..... לילה טוב חלומות פז
נכתב במקור על ידי _AnGi_ סורי אוריה..... לילה טוב חלומות פז בת כמה את ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E בת כמה את ? חודש הבא 24
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חודש הבא 24 אולי תלכי לישון אחרי שאני אגיע ל9800 ? ואני לא אוכל להגיע ליומהולדת שלך אבל תודה על ההזמנה .
נכתב במקור על ידי Aviv.E אולי תלכי לישון אחרי שאני אגיע ל9800 ? ואני לא אוכל להגיע ליומהולדת שלך אבל תודה על ההזמנה . גיוס קל לך
נכתב במקור על ידי Aviv.E בת כמה את ? יפדופיל מה קורה? נכתב במקור על ידי _AnGi_ חודש הבא 24 פפפפשש מזל טוב
נכתב במקור על ידי _AnGi_ גיוס קל לך רב תודות לך .. נכתב במקור על ידי afx יפדופיל מה קורה? פפפפשש מזל טוב מעולה ..
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 22-07-2011 בשעה 05:23.
נכתב במקור על ידי afx פפפפשש מזל טוב תודה
נכתב במקור על ידי _AnGi_ תודה אולי תגדלי לא לשמוע מטאל? נכתב במקור על ידי Aviv.E רב תודות לך .. מעולה .. יחפרן 200 הודעות?!?! תותח
נכתב במקור על ידי afx אולי תגדלי לא לשמוע מטאל? חחחח כבר דיברנו על זה אני שומעת פאנק....
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח כבר דיברנו על זה אני שומעת פאנק.... רק פאנק?
נכתב במקור על ידי afx רק פאנק? וכמה קלאסיקות... אבל כל מה שצעקות אני לא שומעת...
נכתב במקור על ידי afx אולי תגדלי לא לשמוע מטאל? יחפרן 200 הודעות?!?! תותח הכל בגללך !!!! סעמק אני לא יכול לצאת עם חברים אני חייב להיות כל הלילה בבית !! נכתב במקור על ידי _AnGi_ וכמה קלאסיקות... אבל כל מה שצעקות אני לא שומעת... אמרנו שאת שומעת צעקות לא ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E הכל בגללך !!!! סעמק אני לא יכול לצאת עם חברים אני חייב להיות כל הלילה בבית !! אמרנו שאת שומעת צעקות לא ? עוד 200 וגמרנו נכתב במקור על ידי _AnGi_ וכמה קלאסיקות... אבל כל מה שצעקות אני לא שומעת...
נכתב במקור על ידי afx עוד 200 וגמרנו אנשים צריכים לדעת את האמת !
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 22-07-2011 בשעה 05:29.
חוקי הפורום