איך עשיתם כסף גדול מהאינטרנט? ספרו מה עשיתם שקיבלתם הרבה כסף...מאתרי באקסים...מכרתם דברים באטרף...איביי...העלאות...
ספרו ופרטו בבקשה![]()
איך עשיתם כסף גדול מהאינטרנט? ספרו מה עשיתם שקיבלתם הרבה כסף...מאתרי באקסים...מכרתם דברים באטרף...איביי...העלאות...
ספרו ופרטו בבקשה![]()
|
|
יותר נכון לשאול אם מישהו כאן הרוויח כסף גדול מהאינטרנט
אם אתה בכיוון של 100$ בחודש אז זה לא כסף גדול... מ1000$ אפשר להתחיל לדבר
תאמין לי שלי מספיק אפילו 20 דולר בחודש ובינתיים גם את זה אני לא מצליח אני כרגע מרוויח רק 2 דולר בחודש!!! שזה עלוב מאוד אז אני מצטרף לבקשה מעליי
ממ אפשר להגיד בערך מ20 דולר ומעלה..כאילו מה עשיתה שקיבלתה את כל זה...מכרתם משהו? ספרו מה ובכמה....אתרי באקסים? ספרו אילו אתרים...
אני עכשיו מפתח חשבון פייסבוק וקבוצה, שהיא אמורה להגיע למינימום 100,000 חברים והמשתמש ל-3500.
ואז אני מתכוון למכור פירסומים...
אני יודע שאתה גם לא הרווחת הרבה פעם.
עכשיו שאתה כבר יודע איך לעבור את ה-100 דולר אתה מתלהב.
חלאס,תזכר איך הייתה פעם,ידוע שאתה לא רוצה לעזור ואני מבין אותך.
אבל אל תזלזל באף אחד,היום הם עושים 20 דולר אולי עוד כמה שנים הם יעשו אלפי דולרים.
אל תשכח שכולנו פה לוקחים את זה כרגע בתור תחביב,צוברים ידע וניסיון.
נערך לאחרונה על ידי Quiet; 22-07-2011 בשעה 15:59.
צודק אחי..
פרו וירוס - שמתי לב כמה פעמים שאתה חושב שאתה יותר טוב מאחרים (ברוב המקרים אתה צודק), ורק משוויץ שאתה מרוויח הרבה כסף. להגיד לך את האמת? אם הייתי מרוויח כמוך הייתי עוזר, כל עוד זה לא מפריע לי.
נכון, לא הייתי חורש בלעשות מדריכים, אבל הייתי עוזר למי שהיה מבקש עזרה בנושא מסוים, או קצת טיפים.
אישית לא ראיתי שעזרת יותר מדי אם לא יוצא לך מזה כלום, והגישה המתנשאת שלך לא עוזרת פה לאף אחד.
תעזור או תשתוק - ככה לפחות אני חושב. זה לא מועיל לאף אחד שאתה אומר שבשבילך זה קצת כסף.
נערך לאחרונה על ידי MusicFucker; 22-07-2011 בשעה 16:19.
נערך לאחרונה על ידי Quiet; 22-07-2011 בשעה 16:20.
בואנה חבורת מפגרים?
אתם חושבים שאני מרוויח כסף גדול? אני עדיין מרוויח כסף קטן
במקום להיתקע במקום להתסכל מה אני אומר וכמה שאני מרוויח שימו לב מה שהאשכול אומר
" איך אתם הרווחתם כסף גדול מהאינטרנט???"
בוא תגידו לי כמה זה כסף גדול? 100$? מה תעשו עם 100$? אפילו IPOD TOUCH לא תצליחו לקנות