קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קעקועים, מה אתם חושבים? יפה? לא יפה? בעד? נגד?
    על ידי GoldStar בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 17-01-2007, 09:26
  2. בעד\נגד תרומת איברים אחרי המוות?
    על ידי Beauty_Angel בפורום סקרים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 13-10-2006, 09:30
  3. בעד-נגד השינויים בפורום .......
    על ידי OrP בפורום סקרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2006, 17:33
  4. יזיזים, בעד ? נגד ? מה זה בשבילכם ?
    על ידי Knuffles בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 17:49
  5. מי הולך למופע של מה קשור מחר?.
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 17:14

צפיה בתוצאות הסקר: הצעת החוק לחקירת ארגוני השמאל תעבור?

מדרגים
9. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • תעבור.

8 88.89%
  • לא תעבור.

1 11.11%
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 99 מתוך 99

מי הולך להצביע בעד /נגד ולמה מחר. - עמוד 7

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

אתה אומר שאני ממשיכה לטעון את הטענה שבה אני אומרת שלכולם יש חופש ביטוי אז תראה לי תגובה אחת שרשמתי את זה
    ותודה שהראת ת'תגובה שלי, הצגת בדיוק איפה אתה טעית. אתה אמרת שאני טוענת שימין = שונאי ערבים ושמאל = אוהבי ערבים, ואמרתי בפירוש שאתם רואים אותם ככה.
    אתה מוזמן גם לראות שכתבתי "השמאל,לפחות של פעם" אז חלאס להכניס לי דברים לפה, אני לא עונה לך יותר על דברים עד שאתה לא מתעשת.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

ציטוט נכתב במקור על ידי YellowGirl צפיה בהודעה
    אתה אומר שאני ממשיכה לטעון את הטענה שבה אני אומרת שלכולם יש חופש ביטוי אז תראה לי תגובה אחת שרשמתי את זה
    ותודה שהראת ת'תגובה שלי, הצגת בדיוק איפה אתה טעית. אתה אמרת שאני טוענת שימין = שונאי ערבים ושמאל = אוהבי ערבים, ואמרתי בפירוש שאתם רואים אותם ככה.
    אתה מוזמן גם לראות שכתבתי "השמאל,לפחות של פעם" אז חלאס להכניס לי דברים לפה, אני לא עונה לך יותר על דברים עד שאתה לא מתעשת.
    ניצן כפרה, מה שהיה פעם - זה לא מה שהיום. היום פעילי השמאל דפוקים בראש, תראו הוכחה:

רעיה ירון, פעילת שמאל מחבקת ומעודדת את אמו של הרוצח במשפחת פוגל מאיתמר

את קולטת את החולת נפש? בת של זונה! במקום ללכת ולנחם את משפחת פוגל, הבת זונה הולכת ומעודדת את המשפחה של הרוצח!

זה נומראלי זה?
    נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 22-07-2011 בשעה 18:18.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

אני לא מבין אותך ,את לא מבינה אותי הרבה חוסר הבנה יש בינינו לפי טענתך.
    אוקי את לא רוצה להודות באמת שבלי הוועדה הזאת אי אפשר לעשות כלום לגבי העיניין
    של הדה לגיטמציה כנגד מדינת ישראל וצה"ל,לא צריך.

לגבי הטענה שלך שאני אמרתי שאת חושבת ששמאל זה אהבת הערבים והימין זאת שנאת הערבים ממש לא אמרתי כך,אני
    יודע שאת אחת שיודעת פחות או יותר להבדיל בין שמאל לימין ואני מסכים איתך במאה אחוז שיש כל מני ילדים קטנים שחושבים
    שהשמאל זה אהבת הערבים והימין זה ששונא את הערבים ,מסכים איתך.
    אבל את בראשית דבריך אמרת שהאנשים כאן חושבים כך ובגלל זה ניסיתי להסביר לך שאף אחד לא חושב על הימין ועל השמאל את
    זה ,לפחות לא מי שהגיב מקודם ,אני שלומי ומיכאל וברגע שאת לא מציינת שמות את מטעה אותנו.

את לא אמרת השמאל של פעם ?הנה תגובה אחת מקודם הגבת שהשמאל לפני כמה שנים נתן את הנשמה לצה"ל אז מה
    את רוצה להגיד ? שלא רשמת את זה?טוב ,בלי הסבר את לא יכולה להצדיק את העובדה הזאת ,אבל עזבי בקטנה.

ברגע שאת נגד הוועדה הזאת את תומכת בדרך עקיפה באותם חמאסניקים ואם את רוצה שאדם באמת עם ניסיון ,חבר שלי
    שאני מכיר אותו יסביר לך במדויק עד כמה שהוועדה הזאת מוצדקת ולגטימית,הוא שירת בצה"ל ובא עם ניסיון פוליטי עצום.
    עכשיו ,עדיין לא השתכנעת? אוקי,הנה אני מציג בפניך את העובדות:

בסוף השבוע נפלו כ-10 רקטות על דרום הארץ. בפעם הקודמת שחיילי צה"ל יצאו להגן על אזרחי מדינת ישראל מהתקפות כאלה הם נאלצו לאחר מכן להתמודד עם דה-לגיטימציה ותביעות בבתי משפט ברחבי העולם. כדאי מאוד, לפני שאנחנו עוד פעם נצא להגן על אזרחי ישראל, לברר מי הם אותם ארגונים תומכי טרור שיצרו את מסע הדה-לגיטימציה ואת מבול התביעות ברחבי העולם.

מה שראיתי בימים האחרונים זה ניסיון לעשות דה-לגיטימציה לישראל ביתנו וליוזמה שלנו לועדת חקירה פרלמנטארית. לא ראיתי כמות כזו של שקרים, השמצות וסילופים כמו בנושא הזה. אני חוזר ואומר: לא מדובר פה בארגוני שמאל ולא בארגוני זכויות אדם. מדובר בארגוני טרור ובארגונים המסייעים לטרור ובאישים שלוקחים חלק פעיל בסיוע לטרור. באותם ארגונים כמו עדאללה, אתיג'אה, יש דין, שוברים שתיקה ופרופיל חדש. אותם ארגונים הגישו 90% מהחומר המעוות והמסולף לועדת גולדסטון. אלה אותם ארגונים ואותם אישים שהיו על ספינת המרמרה והפריעו לחיילי צה"ל להגן על מדינת ישראל. אלה אותם ארגונים שהגישו שמות ופרטים אישיים של קציני וחיילי צה"ל לבתי משפט ברחבי העולם. אלה אותם אישים שאפילו לאנגליה לא נתנו להם להיכנס. שהורשעו בפעולות ריגול לטובת חיזבאללה ואוייבי ישראל. אני מדבר על אמיר מחו'ל, המנכ"ל לשעבר של ארגון אתיג'אה, אני מדבר על אותם ארגונים שבמשך שנים לא הגישו דו"חות לרשויות המס ולרשם העמותות ואני מציע לאלה שמדברים על שלטון החוק ועל ניהול תקין שילכו למס הכנסה ולרשם העמותות ויבדקו מה קורה עם הדו"חות של העמותות האלה. אלה ארגונים תומכי טרור באופן מובהק. ארגונים שהולכים מבית ספר אחד לשני ומסיתים את התלמידים לא להתגייס לצה"ל ומלמדים אותם איך להתחמק משירות צבאי. לכן מדובר פה ביוזמה לגיטימית של הגנה עצמית של מדינה חפצת חיים. גם לדמוקרטיה יש זכות להתגונן.

עד היום הוקמו 25 ועדות חקירה פרלמנטאריות. לפחות ב-7 מהן עמדו אנשי ליכוד בראשן. אני זוכר ועדת חקירה פרלמנטארית לאירועי עמונה ששר האוצר דהיום יובל שטייניץ עמד בראשה ומי שתמך והצביע בהתלהבות בעד אותה הועדה היה ראש הממשלה דהיום בנימין נתניהו. אני גם זוכר שבכנסת הנוכחית ראשי הקואליציה תמכו ביוזמה של אחמד טיבי להקמת ועדת חקירה פרלמנטארית לבחינת שילובם של ערביי ישראל בשירות הציבורי שטיבי גם עומד בראשה. ודווקא ליוזמה של ישראל ביתנו ראשי הליכוד מתנגדים בכזאת חריפות. זה נראה לי מוזר. העמדה המוזרה הזו של הליכוד מאוד מפריעה לי.

אני לא מצפה ממך להגיב ניצן אם את לא רוצה בכך ,אבל תיהיה קצת מציאותית לפעמים ופחות מושפעת מהתקשורת.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 22-07-2011 בשעה 18:20.

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפיה בהודעה
    ניצן כפרה, מה שהיה פעם - זה לא מה שהיום. היום פעילי השמאל דפוקים בראש, תראו הוכחה:

רעיה ירון, פעילת שמאל מחבקת ומעודדת את אמו של הרוצח במשפחת פוגל מאיתמר

את קולטת את החולת נפש? בת של זונה! במקום ללכת ולנחם את משפחת פוגל, הבת זונה הולכת ומעודדת את המשפחה של הרוצח!

זה נומראלי זה?
    ברור שזה לא נורמלי, מבחינתי היא לא יותר גרועה מהרוצח.
    אני אומרת לך השמאל של היום הוא ממש לא כמו של פעם, אפילו שמאל אי אפשר לקרוא לו, יותר פרו פלסטינים

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ברור שזה לא נורמלי, מבחינתי היא לא יותר גרועה מהרוצח.
    אני אומרת לך השמאל של היום הוא ממש לא כמו של פעם, אפילו שמאל אי אפשר לקרוא לו, יותר פרו פלסטינים
    השמאל הזה או יותר נכון החמאס הישראל כמו שאני קורא להם מכתיב לי ,לך ולעוד אלפי אזרחים איך לחיות ,במה להאמין ,את מי לשנוא וכד'.
    עד שלא נטפל בשורש הבעיה ונחשוף בפני כל המדינה את האמת ונדע מי באמת אחראי למסע הגהנום הזה על ידי הוועידה כלום לא ישתנה.

ועל התגובה הקודמת כמובן שלא תגיבי כי את מבינה שאני צודק.

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    השמאל הזה או יותר נכון החמאס הישראל כמו שאני קורא להם מכתיב לי ,לך ולעוד אלפי אזרחים איך לחיות ,במה להאמין ,את מי לשנוא וכד'.
    עד שלא נטפל בשורש הבעיה ונחשוף בפני כל המדינה את האמת ונדע מי באמת אחראי למסע הגהנום הזה על ידי הוועידה כלום לא ישתנה.

ועל התגובה הקודמת כמובן שלא תגיבי כי את מבינה שאני צודק.
    שיכתיב, על ה*** שלי ושלך. להכתיב זה כבר לבסס דרך חיים שמאלנית, יש הבדל בין להכתיב לבין לנסות להכתיב.
    ועל התגובה הקודמת אני לא מגיבה כי אמרתי לך שאני לא אענה לדברים שטותיים

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

שיכתיב, על ה*** שלי ושלך. להכתיב זה כבר לבסס דרך חיים שמאלנית, יש הבדל בין להכתיב לבין לנסות להכתיב.
    ועל התגובה הקודמת אני לא מגיבה כי אמרתי לך שאני לא אענה לדברים שטותיים
    חח אין לך כוח לקרוא

לנסות להתגונן על עצמינו בפני טרוריסטים שעושים דה -לגיטמציה כנגד מדינת ישראל אלו שטוית.
    טוב אין לי כוח אליך יותר ,לא רוצה להגיב לי כמו שצריך ולהמשיך לסנן את התגובות שלי מקודם אז מצדי
    תסנני את תגובה 93 כמה שבא לך גם ככה אין לך מה להגיד כי את יודעת שהוועדה הזאת נחוצה אבל את
    לא יכולה להודות בזה כי זה אוכל אותך במפנים אז תמנעי מאיתנו את החראטה הזה שהכנסת לא יכולה לבדוק
    מי אחראי לכל מסע ההסטה הזה כי אני נתתי לך פה מספיק הוכחות ועובדות ואם את עדיין ממשיכה לטעון את הטענה
    ההזויה שלך אחרי כל מה שרשמתי בתגובה מספר 93 אז אין לי יותר מה להגיד לך ,אפילו את הצעת החוק לא קראת אז
    מה את סתם קופצת.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 23-07-2011 בשעה 10:16.

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    חח אין לך כוח לקרוא

לנסות להתגונן על עצמינו בפני טרוריסטים שעושים דה -לגיטמציה כנגד מדינת ישראל אלו שטוית.
    טוב אין לי כוח אליך יותר ,לא רוצה להגיב לי כמו שצריך ולהמשיך לסנן את התגובות שלי מקודם אז מצדי
    תסנני את תגובה 93 כמה שבא לך גם ככה אין לך מה להגיד כי את יודעת שהוועדה הזאת נחוצה אבל את
    לא יכולה להודות בזה כי זה אוכל אותך במפנים אז תמנעי מאיתנו את החראטה הזה שהכנסת לא יכולה לבדוק
    מי אחראי לכל מסע ההסטה הזה כי אני נתתי לך פה מספיק הוכחות ועובדות ואם את עדיין ממשיכה לטעון את הטענה
    ההזויה שלך אחרי כל מה שרשמתי בתגובה מספר 93 אז אין לי יותר מה להגיד לך ,אפילו את הצעת החוק לא קראת אז
    מה את סתם קופצת.
    אתה יודע מה מצחיק? שאני לא אמרתי שזה לא נחוץ. בין לא נחוץ לבין זה שזה לא יתן לנו כלום אם זה יתנהל דרך הכנסת יש הבדל עצווווווווווווווווווווווום.
    עצם העובדה שאתה לא מבין או לא מנסה להבין מה שאני כותבת, זו הסיבה שאני גם לא מגיבה לך, בשביל מה, הרי תחרטט עוד דבר שאמרתי בוקר טוב

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

אתה יודע מה מצחיק? שאני לא אמרתי שזה לא נחוץ. בין לא נחוץ לבין זה שזה לא יתן לנו כלום אם זה יתנהל דרך הכנסת יש הבדל עצווווווווווווווווווווווום.
    עצם העובדה שאתה לא מבין או לא מנסה להבין מה שאני כותבת, זו הסיבה שאני גם לא מגיבה לך, בשביל מה, הרי תחרטט עוד דבר שאמרתי בוקר טוב
    אז מי יחקור אותם ? המשטרה?

נו באמת..אף אחד גם לא בא לחקור אותם ,זה נועד על מנת להראות את הפנים האמיתיות של השמאל!
    לא יתן כלום ? אנחנו נוכל לחשוף את הפנים האמיתיות של השמאל ולהוכיח בפומבי בפני כל המדינה מי הם החלאות
    שקוראים לצה"ל צבא נאצי!

בזכות הוועדה הזאת נוכל להוכיח לציבור את האמת וככה אנשים יפסיקו להיות שתופים מהתקשורת ,חלק מסוים שתומך
    באותם ארגונים לפחות.
    אני רוצה לדעת את האמת ,מה רע ? אני רוצה שמפלגות ערורות כמו "העבודה" או "מר"ץ" לא יעברו את אחוז החסימה ,מה רע בזה?
    תראי כמה אנשים שפויים מהליכוד תמכו בזה ! לפחות 8 חברים שאותם אני מאוד מעריך! ,אבל מה לעשות שבגלל שהתקשורת כבר שתפה לאנשים את המוח עם כל השקרים שלה אז כבר כמה אנשים בודדים החליטו לחשוב שאין באמת צורך בוועידה הזאת.
    אז תסלחי לי,יש כל הרבה שחושבים שהוועדה הזאת תתן כל כך הרבה שאת לא מבינה ,כי אנשים יודעים שהוועדה הזאת לגיטימית ביותר.

שוב פעם אני שואל,קראת את הצעת החוק שככה את אומרת כאילו מי שם על זה גם ככה זה לא יתן כלום?
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 23-07-2011 בשעה 10:46.

+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,456 | הודעות: 8,200,049 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect