נכתב במקור על ידי Hamburger נחמד.. עוד 6 הודעות ו17,800
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck מי החליט את זה אתה? מי אתה!? אני אלוהים ואלהוים זה אני
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי Mr. Horror עוד 6 הודעות ו17,800 עברתי ת' 800
נכתב במקור על ידי InSane אני אלוהים ואלהוים זה אני אתה מטורף זה מה שאתה. אבל אני יותר .
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck אתה מטורף זה מה שאתה. אבל אני יותר . אין, אין יותר מטורף ממני.
נכתב במקור על ידי InSane אין, אין יותר מטורף ממני. איזה מטורף זה שכל הזמן שלו זה כסף כסף כסף וכסף!?!?!?!
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck איזה מטורף זה שכל הזמן שלו זה כסף כסף כסף וכסף!?!?!?! הסתכלת בפרופיל הפייסבוק שלי?
נכתב במקור על ידי Hamburger מסתבר שמעולם לא שברנו את שיא האשכולילה, הנה האשוכלילה עם הכי הרבה תגובות: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=244726 WoW הם עשו את זה רק עד שעה 3 וחצי!!!! זה לא נורמאלי!!! זה לינפי 4 שנים! אנחנו הצלחנו לשחזר כימעט במלואו! עשינו 1200 משהו כזהה
נכתב במקור על ידי InSane הסתכלת בפרופיל הפייסבוק שלי? כן , אני אוהב דברים כאלה
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck כן , אני אוהב דברים כאלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror עוד 6 הודעות ו17,800 יפה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
לילה טוב לכולם
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב לכולם לילה טוב נשמתי
נכתב במקור על ידי MeAndYou לילה טוב נשמתי לילה טוב גם לך
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב לכולם אנחנו כמעט אותו מספר הודעות
חוקי הפורום