נכתב במקור על ידי subwave דווקא איזי אחי :/ הוא לא משהו אין דווקא אני שומע הרבה ד"א שמע שיר על גלעד שליט
נכתב במקור על ידי MeAndYou לסרט או לעניין השני? ? חחחחח חחח נראה לי אתה יודע לבד דרך אגב תודה על ההמלצה אתמול אהבתי את הסרט!!!
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח נראה לי אתה יודע לבד דרך אגב תודה על ההמלצה אתמול אהבתי את הסרט!!! איזה סרט?
נכתב במקור על ידי afx אין דווקא אני שומע הרבה ד"א שמע שיר על גלעד שליט לא מת על זה אני בכלל שומע לי עכשיו משהו מוזר שאני אוהב תמילים בוא
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח נראה לי אתה יודע לבד דרך אגב תודה על ההמלצה אתמול אהבתי את הסרט!!! שמח שאהבת ואת עדיין חייבת לי.. חשבת על זה? חח
נכתב במקור על ידי subwave לא מת על זה אני בכלל שומע לי עכשיו משהו מוזר שאני אוהב תמילים בוא סקרימו?
נכתב במקור על ידי afx סקרימו? למה שאני אשמע תדבר המזוויע הזה אני שומע איזה טכנו טראנס
נכתב במקור על ידי MeAndYou שמח שאהבת ואת עדיין חייבת לי.. חשבת על זה? חח חחחח ברור שחשבתי על זה... מרוב המחשבה לא הצלחתי להירדם...
נכתב במקור על ידי subwave למה שאני אשמע תדבר המזוויע הזה אני שומע איזה טכנו טראנס גם לא משו...
נכתב במקור על ידי afx גם לא משו... זה לא טכנו רגיל סתם לידע כללי זה הרבה יותר נחמד ומה אתה מחשיב כמשו ?
נכתב במקור על ידי subwave זה לא טכנו רגיל סתם לידע כללי זה הרבה יותר נחמד ומה אתה מחשיב כמשו ? אין דבר ספציפי
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אני אשמח להצעות... אממממ.. פעולה: דרוש גיבור מבוקש שם המשחק לצוד כדי להרוג כדור אש סולט התייר בלתי ניתנת לעצירה חזק לנצח לעולם אל תיכנע אלוף ללא עוררין 1,2,3. דם ועצם פייטינג אם תרצי עוד או ז'אנר אחר תגידי
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח ברור שחשבתי על זה... מרוב המחשבה לא הצלחתי להירדם... חחח אני מקווה התשובה חיובית
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אממממ.. פעולה: דרוש גיבור מבוקש שם המשחק לצוד כדי להרוג כדור אש סולט התייר בלתי ניתנת לעצירה חזק לנצח לעולם אל תיכנע אלוף ללא עוררין 1,2,3. דם ועצם פייטינג אם תרצי עוד או ז'אנר אחר תגידי אתה מכיר סרטים שיש ב VOD להזמנה ששוים את ההזמנה? מכל הסוגים ממולץ אימה.
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחח אני מקווה התשובה חיובית לא תדע עד שלא תנסה...
חוקי הפורום