נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח יעל זה היה בצחוק כעע בינתיים אני רואה שאתה משלים ספאם בשביל שנה וחצי שלא עשית...
נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 23-07-2011 בשעה 03:31.
נכתב במקור על ידי _יעל_ כעע בינתיים אני רואה שאתה משלים ספאם בשביל שנה וחצי שלא עשית... כן... לא בדיוק שנה וחצי אלא יותר חצי שנה (מאז שירדתי מניהול לפני חצי שנה ועליתי בחזרה) התחלתי להפחית עם הספאם ואני משלים קצת אותו עכשיו
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי _יעל_ חופש! איך אפשר שלא להיות מאושרת? הכל בגבול הטעם הטוב בת כמה את?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן... לא בדיוק שנה וחצי אלא יותר חצי שנה (מאז שירדתי מניהול לפני חצי שנה ועליתי בחזרה) התחלתי להפחית עם הספאם ואני משלים קצת אותו עכשיו שתוק כבר חנון
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR שתוק כבר חנון אההה ניקו אני מבקש מפציר בך תירגע אל תלבין פני חברך ברבים כי הוא עלול לפוצץ לך את הפנים תשנן את המשפט הזה ותגיד לי מה המשמעות שלו כלפייך.
נכתב במקור על ידי afx בת כמה את? עניתי לך פעם, 16 אבל אתה מעולם לא החזרת לי תשובה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אההה ניקו אני מבקש מפציר בך תירגע אל תלבין פני חברך ברבים כי הוא עלול לפוצץ לך את הפנים תשנן את המשפט הזה ותגיד לי מה המשמעות שלו כלפייך. שעם תמשיך לדבר כמו חנון אתה תקבל ממני מכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
נכתב במקור על ידי _יעל_ עניתי לך פעם, 16 אבל אתה מעולם לא החזרת לי תשובה לא נכון פעם ענית לי 17 או 17 חצי
נכתב במקור על ידי afx לא נכון פעם ענית לי 17 או 17 חצי אני בת 16 ולמה אתה ממשיך להתחמק?
נכתב במקור על ידי _יעל_ אני בת 16 ולמה אתה ממשיך להתחמק? להתחמק?
נכתב במקור על ידי afx להתחמק? אני אוהב אותך בכל גיל שלא תהיה
נכתב במקור על ידי _יעל_ עניתי לך פעם, 16 אבל אתה מעולם לא החזרת לי תשובה תשבעי שאת 16 חחחחח הייתי בטוח יותר נכתב במקור על ידי AdventureR שעם תמשיך לדבר כמו חנון אתה תקבל ממני מכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חכה חכה.
נכתב במקור על ידי _יעל_ אני אוהב אותך בכל גיל שלא תהיה פדופיליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתת הוא בן 7
נכתב במקור על ידי Mr. Horror תשבעי שאת 16 חחחחח הייתי בטוח יותר חכה חכה. חייייייייייממממממשלי אתתתתתתתתתתה יא נשמה בלבבבבבבבבבב
נכתב במקור על ידי AdventureR חייייייייייממממממשלי אתתתתתתתתתתה יא נשמה בלבבבבבבבבבב אח בדם אתה ניקו
חוקי הפורום