קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 75
    הודעה אחרונה: 31-07-2011, 00:58
  2. [עזרה] על מה לדבר עם בנות?...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 23-05-2010, 23:58
  3. לא ידע לדבר עם בנות
    על ידי ישי המלך בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2009, 20:21
  4. {שאלה } בזמן האחרון יוצא לי לדבר עם בנות
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 15:15
  5. [פריקה] לא יכול לדבר עם בנות | 13
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 04-02-2009, 13:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

על מה לדבר עם בנות?

ברירת מחדל על מה לדבר עם בנות?

אם אני רוצה להתחיל שיחה עם בחורה אין לי בעיה איך להתחיל,יש לי בעיה רק איך להמשיך אותה.
    בואו נגיד שהתחלתי לדבר עם בחורה ושמתי לב שאין לנו יותר מדי דברים משותפים ולכן קשה לנו לנהל שיחה נוחה ומעניינת אחד עם השנייה.
    למרות זאת אני נמשך לבחורה ואני רוצה לשמור איתה קשר ברמה של ידידות(שאני אומר ידידות אני מתכוון שנרגיש נוחות אחד ליד השנייה ושתמיד יהיה לנו על מה לדבר).
    על מה אני יכול לדבר איתה חוץ מכמה נושאים מעטים משותפים שאני יכול לדבר איתה(נושאים שאפשר לדבר איתם עם כל אדם ואדם גם אם בנים שאני לא מתחבר אליהם) כמו בית ספר,עבודה וכו...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

תדבר איתה כל כל מיני תחומי עניין שלך דברים שאתה אוהב לעשות נגיד אתה גולש בים ספר לה על זה או שתדבר על מה שקורה מסביבך נגיד אתה רואה לידך איזה מישהו מהטלוויזיה (זה יכול להיות על כל דבר לא רק על זה..) אז תדבר וואי תיראי מי יושב פהה וזהה או שפשוט תן להה לדבר ותאמין לי בנות אוהבות לדבר והרבה

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אם אני רוצה להתחיל שיחה עם בחורה אין לי בעיה איך להתחיל,יש לי בעיה רק איך להמשיך אותה.
    בואו נגיד שהתחלתי לדבר עם בחורה ושמתי לב שאין לנו יותר מדי דברים משותפים ולכן קשה לנו לנהל שיחה נוחה ומעניינת אחד עם השנייה.
    למרות זאת אני נמשך לבחורה ואני רוצה לשמור איתה קשר ברמה של ידידות(שאני אומר ידידות אני מתכוון שנרגיש נוחות אחד ליד השנייה ושתמיד יהיה לנו על מה לדבר).
    על מה אני יכול לדבר איתה חוץ מכמה נושאים מעטים משותפים שאני יכול לדבר איתה(נושאים שאפשר לדבר איתם עם כל אדם ואדם גם אם בנים שאני לא מתחבר אליהם) כמו בית ספר,עבודה וכו...
    אם אתה מדבר על פייסבוק , דרך הטלפון או פנים אל פנים - כנות ורוגע זה המפתח.
    TAKE IT EASY , תסתכל על זה מזווית שונה.
    קשה לי קצת להסביר את זה ,כי זה משהו נרכש... משהו שאני אישית רכשתי בתקופת ההפסקה שלי מהפורום (4 חודשים אחרונים)

אוקצור ,תפסיק לנתח. ראית בחורה שאתה רוצה להכיר? דבר איתה. כל נושא שבעולם. מה שבאמת מענין אותך.
    בלי הצגות ,בלי חישובים ,בלי ניתוחים.
    "אם נעשה ככה , יהיה ככה.." , משיכה ,עניין ,צעד קדימה צעד אחורה ,ריחוף בלגנים.....
    עשיתם מזה פרויקט הרבה יותר גדול ממה שזה.

ראית אותה? דבר איתה. הדבר הראשון שעולה לראש. הדבר הראשון שמענין אותך באמת

כנות אנשים. כנות.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 17-07-2011 בשעה 10:12.
    הייתי פה.

ל NUTS יש סדרת מאמרים בת כ 6 חלקים תחת הכותרת "מה לעשות כשאין מה להגיד" או "אין להימנע משתיקות" או משהו באותו הקונספט

מאמרים מצויינים, פשוט דבר שחייבים לקרוא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

קודם כל, דבר איתה לפי הרמזים שהיא שולחת לך, היא זרקה משהו על הכלב הישן שלה, ספר לה סיפור מצחיק שקרה לך עם איזה כלב.

היא אמרה משהו על בנות בוגדניות, תתחבר לרגש שלה ודברו על זה ביחד, אף אחד לא אוהב לשמוע צרות של אחרים, אבל כל אחד אוהב ששומעים את הצרות שלו, תהיה "מומחה להרגשה טובה" כמו שאומרים, תן לה להרגיש שיש לה מין סיפוק בלדבר איתך בכך שתיתן לה הרגשה טובה אחרי כל שיחה עמך, וכמובן ברגע שכל העניין בא עם משיכה, קצת קרוב רחוק, קוקיפאני ומתח מיני, אתה יכל בכייף להצליח אם אותה בחורה. (אחרת אתה יכל להתקע כידיד נפש שלה - אתה לא רוצה את עצמך במקום הזה).

תצטרך לתרגל ולהתאמן הרבה עד שתהפוך ל"מומחה להרגשה טובה".

וחוץ מזה, אין צורך להתפרסם כאנונימי - אם אתה מפחד שמישהו חס וחלילה, לא עלינו, שלא נדע, יעלה עליך ויגלה ששאלת פה שאלה בפורום - אתה תמיד יכל לפתוח משתמש חדש, בשם בדוי, כדי שתוכל לשאול פה שאלות מבלי צורך במחווה העלובה הזאתי של להסתתר מתחת ל"אנונימי".

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אני מציע לך בחום לקרוא את המאמר של TheNuts על ההוקים, ולנסות לשלב באינטרקציות שלך עם הבחורות כמה שיותר רגשות, אני בטוח שתראה הבדל במשך זמן השיחות שלכם

פשש כמה פעמים שאלו את השאלה הזאת פה
    אני לא הולך לעזור לך גם אם תבקש בגלל סיבה אחת פשוטה, אני לא הולך לעזור לבנאדם שלא עוזר לעצמו, אם טיפה היית משקיע ונכנס ללינקייה או חוזר קצת אחורה בפורום הייתה רואה את התשובה לשאלה הזאת במאה ואחת נוסחים שונים.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

כל מה ששאלת קיבלת פה תשובות,
    אבל מה שאני יוסיף זה שאני ממש ממליץ לא לדחוף נושאים בכח אחרת היא פשוט תשתעמם, תבין את המשחק שלך והשיחה תתקע.
    אז כמו שהזכירו כאן, פשוט תזרום עם נושאי השיחה שהיא זורקת פה ושם ולא לדחוף נושאים חרושים בכח באמצע השיחה.

בהצלחה.

משתמש מתקדם האוואטר של MarkN
    שם פרטי
    מארק
    לייקים
    13
    נקודות
    14
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    חברה שלי חושבת שאני פדופיל, מה היא מבינה ? כולה בת 6 (קרדיט למיכאל)...

ספורט, טלוויזיה, קולנוע, חברים משותפים, רכילות, סלבס.
    לא חסר...

AgfaPhoto GoPad Surf | 8GB | Android 2.3

מנהל פורום הורדות לסלולאר לשעבר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

שמע החבר'ה כאן סיפקו לך פתרונות מצויינים אך בכל זאת אני תמיד הייתי מעדיף את הפתרון הפשוט ביותר שהוא להתייחס לבחורה כאל אחת מהחבר'ה ולדבר איתה על מה שמעניין אותך.

אם מעניין אותך הנושא של "כיצד להתחיל עם נשים" - דבר על זה עם הנשים שלך (אחלה נושא, יוצר וויכוחים שהופכים מהר מאוד לטיזינג ופלרטוט).

אם יש לך תשוקה למכוניות - דבר עם הבחורה על מכוניות רק שתשתדל להפוך את זה לדבר מרגש ("המכונית הזאת הייתה איתי מאז הוצאתי רישיון! עד שהיא התפרקה והיום עשינו לה השכבה במוסך! אני כלכך מדוכא.. תביאי נייר").

אם אתה חנן שלומד ביולוגיה (חננות זה עם סקסי) - דבר איתה על ביולוגיה! רק שתלמד להפוך את זה עם הזמן למשהו מרגש, סוחף, מושך.. (למשל - "הידעת שמבחינה אבולוציונית כשאני מזיע אני נודף חומר שאמור למשוך אותך?! והעיקר שאתן מתלוננות שהגברים מסריחים.. אתן מתות על הריח! אתן פשוט רוצות שנתקלח בגלל שהוא מחרמן אתכן ").

הנקודה ברעיון הפשוט הזה היא להיות אתה בכל מצב.
    אם אתה הולך מכופף אל תתחיל ללכת עם גב זקוף כי כוסית נמצאת לידך.
    אם אתה מדבר על קונטר-סטרייק אל תתחיל לדבר רק על ברביות כי הבחורה שיושבת איתך בדייט אוהבת ברביות (אפשר בנוסף בשביל לספק לבחורה סימני עניין אבל לא רק על הנושאים שהיא אוהבת).
    אם אתה אוהב לעשות סקס בכל רגע ורגע, אל תתבייש בזה ליד הבחורות שאיתך אלא דבר על זה בשיא הספונטניות..

רק מה שחשוב זה שאם אתה אוהב מכוניות לדוגמה, אתה תדבר עליהן עם גבר בצורה שונה מאשר היית מדבר עליהן עם אישה.
    כשאתה מדבר איתי על מכוניות תסביר לי על המנוע, על המערכת סטריו שהתקנת בפגש, על הפעם ההיא שנסעת במהירות 125 קמ"ש והיית בעננים..

לעומת זאת, כשאתה מדבר על המכונית שלך עם בחורה, דבר איתה בצורה הבאה:
    "נסעתי איתה לאורך קו החוף וראיתי את השקיעה, אם הייתה לידי בחורה באותו הזמן פשוט הייתי עוצר את המכונית ומתנשק איתה, זה היה יכול להיות מדהים!" או "עברתי הרבה עם המכונית הזאת.. איפלו סקס במושב האחורי ".

אלה הן הנקודות לסיכום:
    1. תהיה אתה לכל אורך הדרך.
    2. דבר על מה שמעניין אותך ועל מה שאתה מדבר עליו עם כל בן אדם, בלי קשר לנשים.
    3. תלמד להבדיל בין צורת שיחה עם גבר לצורת שיחה עם אישה והתאם אותה לפי הצורך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-07-2011 בשעה 12:39.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect