נכתב במקור על ידי GreenPoison בהגדרות יש את כול השפות... גם סינית... לא קשור איזה מחשב או איפה אני נמצא.. ונכון לא רשום אותיות אבל אני זוכר בעל פה... אתה כבר שעה על הפורום :| לך תעשה סיבוב בחוץ תדבר עם בנות באנגלית ישראלית ( MA KORE?) או תאכל משהו צרפתי
ברוך השב
מקווה שאתה נהנה
LOVE marijuana
נכתב במקור על ידי afx אתה כבר שעה על הפורום :| לך תעשה סיבוב בחוץ תדבר עם בנות באנגלית ישראלית ( MA KORE?) או תאכל משהו צרפתי אני 5 ימים מסתובב כול היום.. מ9 בבוקר עד 11 בלילה... אין לי יותר רגלים... קצת חופש מה קרה?
נכתב במקור על ידי GreenPoison אני 5 ימים מסתובב כול היום.. מ9 בבוקר עד 11 בלילה... אין לי יותר רגלים... קצת חופש מה קרה? צא למועדון.. עם מי טסת?
נכתב במקור על ידי afx צא למועדון.. עם מי טסת? אבא, אחות, אמא חורגת ואחות חורגת...(ואני)
נכתב במקור על ידי GreenPoison אבא, אחות, אמא חורגת ואחות חורגת...(ואני) אז מה אתה עושה שם כל היום בעצם? ד"א לך תתקלח שם לא צריך לחסוך
נכתב במקור על ידי afx אז מה אתה עושה שם כל היום בעצם? ד"א לך תתקלח שם לא צריך לחסוך מטייל... וכע אחי אני עושה פה אמבטיה אני ממלא את המקלחת ואז יושב שם איזה שעה...
ברוך השב.
אלי או אליאב אתם פה?!?!?!?!?!!!?!?!?!?? אני עכשיו במסעדה ומחכה לאוכל....
נכתב במקור על ידי GreenPoison בהגדרות יש את כול השפות... גם סינית... לא קשור איזה מחשב או איפה אני נמצא.. ונכון לא רשום אותיות אבל אני זוכר בעל פה... חלאס לחרטט כולנו יודעים שאתה בישראל.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner חלאס לחרטט כולנו יודעים שאתה בישראל. 100 שקל אחי?? אני בפריז... שאני יחזור ביום שלישי אני יעלה תמונות ותראה...
נכתב במקור על ידי GreenPoison 100 שקל אחי?? אני בפריז... שאני יחזור ביום שלישי אני יעלה תמונות ותראה... נראלי זה היה בצחוק... צחקתי,תהנה אחי
נכתב במקור על ידי prowinner נראלי זה היה בצחוק... צחקתי,תהנה אחי ..... טוב אני עכשיו הולך לטייל(עוד) אז ביי כולם נ.ב מי שיכול לקרוא לאלי( meandyou) וגם לאליאב שיגיבו פה אני ישמח בייייייי
נכתב במקור על ידי GreenPoison ..... טוב אני עכשיו הולך לטייל(עוד) אז ביי כולם נ.ב מי שיכול לקרוא לאלי( meandyou) וגם לאליאב שיגיבו פה אני ישמח בייייייי אחי, אתה בפריז, תתחיל עם כל כוסית שאתה רואה אתה בכל זאת רק עוד 3 ימים נשאר שם.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
חוקי הפורום