ידידה חופרת עליו אש , אני מכיר אותו ויודע שהוא לא מגיע לה מכל הבחינות , אני נותן לזה זמן והאובססיביות שלה ממשיכה להתקיים
לא שאכפת לי מדי אבל עדיין , זה דבר שלא קראתי בשום מקום , איך להוריד אותה ממנו , בלי ליצור מצב של להתחיל איתה
ידידה חופרת עליו אש , אני מכיר אותו ויודע שהוא לא מגיע לה מכל הבחינות , אני נותן לזה זמן והאובססיביות שלה ממשיכה להתקיים
לא שאכפת לי מדי אבל עדיין , זה דבר שלא קראתי בשום מקום , איך להוריד אותה ממנו , בלי ליצור מצב של להתחיל איתה
|
|
תשמיץ אותו
מסתומרת
למה אתה רוצה לדפוק לחבר שלך זיון? =\
איפה ה brotherhood ?
נרשמת לישרארט המחודש?
נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 21-07-2011 בשעה 01:56.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
בראדרהוד בתחת שלי , הוא מלכלך.. מי שמתעסק מתרסק
כן נרשמתי אחי אחלה דבר
נערך לאחרונה על ידי ShiloDesign; 21-07-2011 בשעה 02:01.
לא יודע אם להמליץ לך להשמיץ אותו, כי בעייני זה דבר מלוכלך ואפילו דיי מוריד מהערך שלך
אבל אם באלך תספר עליו סיפור או משהו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אחי זה לא עבודה שלך שחברה שלה תעשה את זה ותגיד לידידה שלך להפסיק לחפור או שתחזיר לה באותו מטבע.
אחי אני מכיר ת'סיטואציה רק עם שינוי קטן, ניסיתי להוריד מידידה שלי שהייתי דלוק עליה את חבר שלי בכך שזיינתי לה את השכל כמה בנאדם לא מתחשב הוא, כמו הוא מגעיל, כמה הזין שלו קטן [סתם זה לא..].. בקיצור היא ירדה ממנו ואחרי זה היית קירבה ביננו אבל לא יכלתי להמשיך בגלל שבאמת הרגשתי חראאא עם זה שהרסתי לחבר שלי את הקטע שהיה יכול להיות לו איתה.
בקיצור מה שאני אומר לך רד מזה, זה רק יציק לך אחר כך ולא תדע איך לאכול את זה..
מכיר ת'סיטואציה.
אתה דלוק עליה ,היא כל היום חופרת לך על ידיד שלה שהיא אוהבת.
אתה תקוע איכשהו באמצע.
האמת שגם אני חיפשתי פתרון לזה. הציעו לי להגיד לה משפטים כמו "לא מגיע לך מישהו כזה.. מגיע לך מישהו שידאג לך. כמוני. P:"
או : "את צריכה למצוא גבר שהוא גם חתיך , גם חכם , גם עם אופי טוב... מישהו כמוני."
תשלח לה הרבה הערות מהסגנון הזה.
"אחח איזה מזל שיש לך מישהו כמוני."
"רעננה אמרת? האמת שביום שלישי אני באזור.. ננסה לפנות את הלוז בשבילך"
לא עולים לי עוד לראש עכשיו.. אבל אם תיכנס לדמות , באמת שזה לא סיפור
אתה צריך להעביר לה בעצם שהיא מתחילה איתך ,לא אתה איתה.
עזוב את כל השיטות והמונחים של זה בפיקאפ. אל תנסה להיכנס ולנתח את זה יותר מדי.
אם תבוא בראש של ציניות וצחוק ,היא לא תחשוב שאתה מתחיל איתה. פשוט ככה.
היא תחשוב שזאת עוד אחת מההערות האלה.
בנות תופסות את זה כמצחיק וחמוד.
ו.. איך אומרים? בכל צחוק יש טיפה של אמת.
מה שכן , מאוד חשוב שהיא תבין שזה בצחוק והומור ושאתה לא מתנשא או משהו.
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 24-07-2011 בשעה 18:27.
הייתי פה.