קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] אז מה זה אימון אישי ? מקצוע, טרנד, או דרך חיים ?
    על ידי Mr. Ingidao בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-11-2011, 15:48
  2. המלצה| סרט "הסוד" - דרך חיים שונה
    על ידי Vixpore בפורום מיסטיקה ורוחניות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-09-2010, 12:04
  3. מדריך: קיצור דרך לכבות תמחשב
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2006, 13:33
  4. תמונות-בעלי חיים
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 19:13
  5. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 15:53
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 67

דרך חיים ע"פ הזרמים השונים - עמוד 4

ציטוט נכתב במקור על ידי False צפיה בהודעה
    שוב, זה הבסיס לאמונה...אבל מבחינתי זה יכול להיות 21 אלף אופציות שכן היו יכולות להיות במקום אותה היתגלות...

ואולי מבחינתך הגישה שלי של סטלנים אבל בחיים לא אמרתי שאין דבר כזה אלוהים, אבל גם לא אמרתי שיש דבר כזה אלוהים...מבחינתי? אני מסתכל על הכל...אם אתה חושב שאני עושה את זה כי נוח לי, שיהיה לך רק טוב...אני לא חושב שאני יכול להמשיך דיון עם מישהו שחושב שאני עושה דברים מסיבת נוחיות...
    איזה אופציות? על מה אתה מדבר? יש מסורת והיא הבסיס לאמונה, אין פה עוד אפשרויות. זה ההסבר הלוגי לאמונה בקב"ה.
    אם תלמד כמו שצריך תמצא את האמת. רק תחפש תשובות במקומות הנכונים ואל תהיה מקובע בגישתך ואל תהיה מושפע מהסביבה. חקירה טהורה.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    מזה קהלת
    ערך ניטרלי:
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...94%D7%9C%D7%AA
    בברכה,

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    איזה אופציות? על מה אתה מדבר? יש מסורת והיא הבסיס לאמונה, אין פה עוד אפשרויות. זה ההסבר הלוגי לאמונה בקב"ה.
    אם תלמד כמו שצריך תמצא את האמת. רק תחפש תשובות במקומות הנכונים ואל תהיה מקובע בגישתך ואל תהיה מושפע מהסביבה. חקירה טהורה.
    זה ההסבר הלוגי בשבילך, כמאמין!
    אבל זה לא הסבר לוגי בשבילי כאגנוסטיקן!
    דוגמה:
    היתגלות של ה' על הר סיני למשה:
    אפשרות של חייזרים
    אפשרות של שיגעון
    אפשרות של סמים
    אפשרות של המצאה
    וכו' וכו'...

אם ניסתכל על זה בנחת ותעזוב את האמונה שלך עכשיו, בנאדם נייטרלי (אני) חייב לקחת את כל האופציות שיכולות להיות...
    ואתה זה שמקובע בגישה שלך, אם הייתי מקובע בגישה שלי הייתי אומר לך שאני אתאיסט ובעצם לא הייתי מקיים איתך את הדיון הזה...
    כי בתאכלס, בתור אתאיסט, למה שיהיה לי איכפת מהדעות שלך?
    אבל אצלי זה לא ככה...אני ממשיך לשאול, ממשיך לקבל תשובות וזה כמו גלגל שחוזר על עצמו...

ואחי, אני לא מושפע מהסביבה, אם הייתי מושפע מהסביבה הייתי היום בקבר או משהו כזה...אני שהִיד של הדעות של עצמי

לפעמים כדאי גם לדעת על הצד האחר, בנתיים כמו שאני רואה את זה אתה מסתכל רק על הצד שלך...וזה לא טוב...
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

זה ההסבר הלוגי בשבילך, כמאמין!
    אבל זה לא הסבר לוגי בשבילי כאגנוסטיקן!
    דוגמה:
    היתגלות של ה' על הר סיני למשה:
    אפשרות של חייזרים
    אפשרות של שיגעון
    אפשרות של סמים
    אפשרות של המצאה
    וכו' וכו'...

אם ניסתכל על זה בנחת ותעזוב את האמונה שלך עכשיו, בנאדם נייטרלי (אני) חייב לקחת את כל האופציות שיכולות להיות...
    ואתה זה שמקובע בגישה שלך, אם הייתי מקובע בגישה שלי הייתי אומר לך שאני אתאיסט ובעצם לא הייתי מקיים איתך את הדיון הזה...
    כי בתאכלס, בתור אתאיסט, למה שיהיה לי איכפת מהדעות שלך?
    אבל אצלי זה לא ככה...אני ממשיך לשאול, ממשיך לקבל תשובות וזה כמו גלגל שחוזר על עצמו...

ואחי, אני לא מושפע מהסביבה, אם הייתי מושפע מהסביבה הייתי היום בקבר או משהו כזה...אני שהִיד של הדעות של עצמי

לפעמים כדאי גם לדעת על הצד האחר, בנתיים כמו שאני רואה את זה אתה מסתכל רק על הצד שלך...וזה לא טוב...
    זה ההסבר הלוגי של כל המאמינים.
    נו, יש לך שאלות אז מה. מי אמר לך שאין תשובות.
    מישהו אסר עליך לחקור?
    אני מבטיח לך שאני לא מקובע. המסקנה שהגעתי אליה, הגעתי בעמל.
    כי בתור אטאיסט יש לך רק שאלות, אין לך באמת משמעות לחיים ואתה מתרץ ומדחיק את ההסברים שלי ומעדיף את ההסבר המדעי.
    אתה מוזמן לשאול מה שלא ברור לך.

אל דאגה, אני רואה מספיק טוב את הצד שלך, הצד שלי לא העניין כרגע, אני מבטיח לך שאני לא מתרכז בו.
    בברכה,

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

זה ההסבר הלוגי של כל המאמינים.
    נו, יש לך שאלות אז מה. מי אמר לך שאין תשובות.
    מישהו אסר עליך לחקור?
    אני מבטיח לך שאני לא מקובע. המסקנה שהגעתי אליה, הגעתי בעמל.
    כי בתור אטאיסט יש לך רק שאלות, אין לך באמת משמעות לחיים ואתה מתרץ ומדחיק את ההסברים שלי ומעדיף את ההסבר המדעי.
    אתה מוזמן לשאול מה שלא ברור לך.

אל דאגה, אני רואה מספיק טוב את הצד שלך, הצד שלי לא העניין כרגע, אני מבטיח לך שאני לא מתרכז בו.
    התשובות שאני מקבל מאנשים הם פשוט פתטיות ועצובות...לרמה כ"כ שפלה שהם חושבים שאם הם יגידו כמה תפילות ולא יעשו כלום הכל יבוא מהשמיים...
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

התשובות שאני מקבל מאנשים הם פשוט פתטיות ועצובות...לרמה כ"כ שפלה שהם חושבים שאם הם יגידו כמה תפילות ולא יעשו כלום הכל יבוא מהשמיים...
    תפסיק לברוח. אתה מוזמן לנסות לאתגר אותי.
    בברכה,

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תפסיק לברוח. אתה מוזמן לנסות לאתגר אותי.
    למה אנשים משנים את השם שלהם? במיוחד בתקופה שהם חולים...

אגב זה ממש לא קשור לדיון אתה מוזמן לפתוח אשכול חדש...
    נערך לאחרונה על ידי False; 25-07-2011 בשעה 08:59.
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

למה אנשים משנים את השם שלהם? במיוחד בתקופה שהם חולים...

אגב זה ממש לא קשור לדיון אתה מוזמן לפתוח אשכול חדש...
    מי משנה אתה שם שלו? על מה אתה מדבר? ואיך זה קשור לשאלות בענייני אמונה?

לא קריטי.
    בברכה,

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מי משנה אתה שם שלו? על מה אתה מדבר? ואיך זה קשור לשאלות בענייני אמונה?

לא קריטי.
    לוא דווקא בשעה של חולי...כבוד הרב יכול גם סתם להגיד שהשם שלך לא מתאים לך...(יש לי דוגמה יפה כזאת במישפחה)

מה קשור לעניני אמונה? שזה משהו ברוחניות או משהו...משהו כזה בערך...תיהיה בטוח שזה קשור בשרשראות ברזל לדת ולא הומצא.
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

לוא דווקא בשעה של חולי...כבוד הרב יכול גם סתם להגיד שהשם שלך לא מתאים לך...(יש לי דוגמה יפה כזאת במישפחה)

מה קשור לעניני אמונה? שזה משהו ברוחניות או משהו...משהו כזה בערך...תיהיה בטוח שזה קשור בשרשראות ברזל לדת ולא הומצא.
    ע"פ היהדות לשמות יש משמעות. לפעמים כשאדם מרגיש שה"מזל" שלו לא מאיר לו פנים הוא מבקש להחליף שם או כאשר השם ממש לא טוב לאותו אדם או בכלל. זה מידע כללי, אני לא מתעסק בזה. יותר חשוב להתעסק בעיקר.
    בברכה,

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ע"פ היהדות לשמות יש משמעות. לפעמים כשאדם מרגיש שה"מזל" שלו לא מאיר לו פנים הוא מבקש להחליף שם או כאשר השם ממש לא טוב לאותו אדם או בכלל. זה מידע כללי, אני לא מתעסק בזה. יותר חשוב להתעסק בעיקר.
    אין דבר כזה מזל...הכל בראש שלך...מזל זה פשוט אנשים אחרים שעשו דברים בלי ידיעתך\מאחורי הגב שלך ובעצם הם פעלו לטובתך..

למה לא חשוב להיתעסק בזה? כל דבר קטן חשוב להיתעסק בו...אחרי הכל זה מה שמשלים את היהדות...
    את השאלות "אם יש אלוהים" כבר שאלו...אבל יש הרבה שלא חשבו על העובדה שלא צריך להרוס את הקומה העליונה...אם הורסים את התחתונה הכל נופל
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

אין דבר כזה מזל...הכל בראש שלך...מזל זה פשוט אנשים אחרים שעשו דברים בלי ידיעתך\מאחורי הגב שלך ובעצם הם פעלו לטובתך..

למה לא חשוב להיתעסק בזה? כל דבר קטן חשוב להיתעסק בו...אחרי הכל זה מה שמשלים את היהדות...
    את השאלות "אם יש אלוהים" כבר שאלו...אבל יש הרבה שלא חשבו על העובדה שלא צריך להרוס את הקומה העליונה...אם הורסים את התחתונה הכל נופל
    נכון "אין מזל לישראל". הכוונה היא למשהו עמוק יותר מזה.

לא חשוב לך או לי או לכל אדם אחר פה כי זה לא רלוונטי לענייני אמונה או להמשך הדרך. זה לא משלים שום דבר, היהדות לא צריכה את זה בשביל להתקיים.
    הקומה התחתונה היא המסורת, בסיס לאמונה. הקומה העליונה שאתה מדבר עליה שייכת לבניין אחר.
    בברכה,

שם פרטי
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ

נכון "אין מזל לישראל". הכוונה היא למשהו עמוק יותר מזה.

לא חשוב לך או לי או לכל אדם אחר פה כי זה לא רלוונטי לענייני אמונה או להמשך הדרך. זה לא משלים שום דבר, היהדות לא צריכה את זה בשביל להתקיים.
    הקומה התחתונה היא המסורת, בסיס לאמונה. הקומה העליונה שאתה מדבר עליה שייכת לבניין אחר.
    היא לא צריכה את זה, אבל היא משתמשת בזה! וזאת עובדה!!!
    בוא תסביר לי למה אנשים מתחילים לשנות שמות? הרי המזל לא חל על ישראל נכון? למה כשאדם חולה (לא עלינו) בא רב כלשהו ואומר שצריך לשנות לבנאדם ת'שם? הרי תאכלס מה השם שלך עוזר לך? השם שלך אותו דבר כמו שאתה קורא לכלב שלך או לחתול שלך...בסה"כ זה רק שם...
    אפשר להמשיל את זה לאדם שאחד מהכיסאות שלו נישבר אז הוא הלך לנגר וביקש לתקן אותו, מה עשה הנגר? אמר לו אני לא חייב לתקן אותו בוא פשוט ניקרא לכיסא עץ ותיראה איך לבד הוא מוציא ענפים ו'מרפא' את עצמו!
    (אגב זה משהו שעכשיו המצאתי בלי חשיבה חח)

ושוב, לשאול ת'שאלה של "האם יש אלוהים?" כבר שאלו ועדיין שואלים ובנאדם חכם מבין שהשאלה הזאת לא מגיעה לאף מקום היא מעין פרדוקס
    (אני מסתכל על זה בצורה נטראלית...) לכן אני מעדיף לשאול שאלות אחרות שאולי יצליחו להגיע כמה שיותר עמוק...
    =-=-=-=
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

היא לא צריכה את זה, אבל היא משתמשת בזה! וזאת עובדה!!!
    בוא תסביר לי למה אנשים מתחילים לשנות שמות? הרי המזל לא חל על ישראל נכון? למה כשאדם חולה (לא עלינו) בא רב כלשהו ואומר שצריך לשנות לבנאדם ת'שם? הרי תאכלס מה השם שלך עוזר לך? השם שלך אותו דבר כמו שאתה קורא לכלב שלך או לחתול שלך...בסה"כ זה רק שם...
    אפשר להמשיל את זה לאדם שאחד מהכיסאות שלו נישבר אז הוא הלך לנגר וביקש לתקן אותו, מה עשה הנגר? אמר לו אני לא חייב לתקן אותו בוא פשוט ניקרא לכיסא עץ ותיראה איך לבד הוא מוציא ענפים ו'מרפא' את עצמו!
    (אגב זה משהו שעכשיו המצאתי בלי חשיבה חח)

ושוב, לשאול ת'שאלה של "האם יש אלוהים?" כבר שאלו ועדיין שואלים ובנאדם חכם מבין שהשאלה הזאת לא מגיעה לאף מקום היא מעין פרדוקס
    (אני מסתכל על זה בצורה נטראלית...) לכן אני מעדיף לשאול שאלות אחרות שאולי יצליחו להגיע כמה שיותר עמוק...
    היא לא משתמשת בזה. זה קיים. אם תבין את המסורת לא תהיה לך בעיה עם שאלות מטופשות מהסוג הזה.
    משנים שמות כי זה אמת. יש עניין לשנות שמות. שוב, אני לא מתעסק בזה אבל זה לא סתם.
    כל התגובות שלך מתבססות על המצאות נטולות חשיבה ובאמת שצר לי על כך.

לעם שלך יש מסורת. זה שונה. אין פה עניין של לענות על השאלה, יש עניין לבחור בלהאמין במסורת או להתכחש לה בכל דרך אפשרית.
    בברכה,

היא לא משתמשת בזה. זה קיים. אם תבין את המסורת לא תהיה לך בעיה עם שאלות מטופשות מהסוג הזה.
    משנים שמות כי זה אמת. יש עניין לשנות שמות. שוב, אני לא מתעסק בזה אבל זה לא סתם.
    כל התגובות שלך מתבססות על המצאות נטולות חשיבה ובאמת שצר לי על כך.

לעם שלך יש מסורת. זה שונה. אין פה עניין של לענות על השאלה, יש עניין לבחור בלהאמין במסורת או להתכחש לה בכל דרך אפשרית.

כן אבל מי אמר שהמסורת נכונה?

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    כן אבל מי אמר שהמסורת נכונה?
    ההיגיון.
    בברכה,

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,687 | הודעות: 8,198,280 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect