למה כשרואים בחורה בחזיה ובתחתונים היא מתחילה לכסות את עצמה ולעשות הכל בכדי שאף אחד לא יראה כלום, אך בים או בבריכה אין לה בעיה?
כאילו מה ההבדל בין בגד ים (ביקיני) לבין חזיה ותחתונים?
למה כשרואים בחורה בחזיה ובתחתונים היא מתחילה לכסות את עצמה ולעשות הכל בכדי שאף אחד לא יראה כלום, אך בים או בבריכה אין לה בעיה?
כאילו מה ההבדל בין בגד ים (ביקיני) לבין חזיה ותחתונים?
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
|
|
חחחחחחחחחחח מאיפה הפלצת את זה יא'נוד שרון (: איזה לא קשור מה שאמרת עכשיו תאמין לי אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח אתה היית מסכים להסתובב עירום ברחבי תל אביב בשביל להיות מנהיג ושכולם ילכו אחריך בעירום ? הרי כולם היו צוחקים ומיסטלבטים עליך (: ושנינו יודעים אתזה.
לשעבר 'Like
הכוונה היא שאם עושים את זה בגלל שאחרים עושים את זה, זה עצוב.
אני אבהיר את עצמי, האדם צריך לשאוף להיות המנהיג של עצמו ולא של אף אחד אחר. תאמת גם שלא יהיו לו followers כי תאכלס זה מעצבן שיש מישו כמו כלב עוקב אחרייך לכל מקום ועושה כל מה שאתה עושה.
ברגע שכל אדם יעשה מה שבראש שלו ולא ישים זין על הסביבה (אני מדבר מהבחינה החברתית לא מהבחינה הפיזית כגון מלחמות או יחסי מין וכו') העולם יהיה יותר טוב.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אבללל זה לא נכון!! אתה מסכים עכשיו להסתובב עירום בתל אביב ? הרי יסכלו אותך באבנים אחי זה שטויות מה שאתה אומר.
כמו שאתה לא מסתובב בתחתונים ברחוב ככה גם אישה לא מסתובבת בתחתונים וחזייה בריחוב.
כמו שאתה לא מסתובב בים עם תחתונים ככה גם אישה לא תסתובב עם חזייה ותחתונים בים.
אני באמת שלא מבין ת'ראש שלך שרון ..
לשעבר 'Like