נכתב במקור על ידי Aviv.E אני אעשה היום וזהו .. טוב אני זזתי לישון תמשיך בלעדיי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני אעשה היום וזהו .. אם אני מסיים לקרוא את האשכול 10K בפחות מ10 דקות אתה לא מתגייס
Vivo Per Lei!
Erik Lamela 8
עומד לי הזיייין
נכתב במקור על ידי afx אם אני מסיים לקרוא את האשכול 10K בפחות מ10 דקות אתה לא מתגייס למה לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראית את של WOOOOW איך הוא זילזל ? מקסימום 2 דקות !
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 24-07-2011 בשעה 02:50.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror Vivo Per Lei! מה שתגיד אני לא מבין תשפה לילה טוב יוני אוהב אותך אחשלי היקר
נכתב במקור על ידי Aviv.E למה לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראית את של WOOOOW איך הוא זילזל ? מקסימום 2 דקות ! אבל הגיע ל100 הודעות באשכול או לא?
נו מי עוד פות ?
נכתב במקור על ידי Aviv.E נו מי עוד פות ? אאני עד להדועה מסויימת
נכתב במקור על ידי Aviv.E נו מי עוד פות ? לעוד 17 הודעות
נכתב במקור על ידי AdventureR אאני עד להדועה מסויימת נכתב במקור על ידי AdventureR טוב אני זזתי לישון תמשיך בלעדיי כבר ההודעה הגיע ^
נכתב במקור על ידי afx אבל הגיע ל100 הודעות באשכול או לא? אני לא אגיד כלום .. נכתב במקור על ידי AdventureR לעוד 17 הודעות טוב ...
נכתב במקור על ידי Aviv.E אני לא אגיד כלום .. טוב ... אז היום 10K ברבאק?
נכתב במקור על ידי AdventureR טוב אני זזתי לישון תמשיך בלעדיי נכתב במקור על ידי AdventureR מה שתגיד אני לא מבין תשפה לילה טוב יוני אוהב אותך אחשלי היקר לילה י'אח יקר. אוהב אותך
נכתב במקור על ידי afx כבר ההודעה הגיע ^ חחחחחחחחח אני עייף רצח חזרתי רק ב 12 מ על האש עם המשפחה
חוקי הפורום