נכתב במקור על ידי Mr. Horror מצויין, מה איתך? ביזיון אתה ! אתמול היה לי 300 ולך 150 ! עכשיו לי 14 ולך 60 !
נכתב במקור על ידי afx פדופיליה זה אם היא קטינה לא קשור לרוצה או לא.. זה כבר אונס.. אם היא מסכימה יכולים לעצור אותי ?
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 24-07-2011 בשעה 04:41.
נכתב במקור על ידי Aviv.E ביזיון אתה ! אתמול היה לי 300 ולך 150 ! עכשיו לי 14 ולך 60 ! כי גם אתמול וגם היום אני לא הספמתי הגבתי בקטנה.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aviv.E אם היא מסכימה יכולים לעצור אותי ? אפילו שהיא מסכימה אסור לך
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מצויין, מה איתך? הכל טוב . נראה לי החבר'ה פה צודקים .. אני אלך לישון סופסוף .
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אפילו שהיא מסכימה אסור לך מה פתאום ! באמת ?
עוד 12 !!!
נכתב במקור על ידי smelly cat הכל טוב . נראה לי החבר'ה פה צודקים .. אני אלך לישון סופסוף . חחחח מה את מקשיבה להם. נכתב במקור על ידי Aviv.E מה פתאום ! באמת ? כן היא נקראת קטינה אפילו אם היא מסכימה
נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד 12 !!! 53.............................
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח מה את מקשיבה להם. כן היא נקראת קטינה אפילו אם היא מסכימה ואם יש לי חברה בת 17 מזה הזין הזה ? שנה מתחתי .. זה כלום .
נכתב במקור על ידי Aviv.E ואם יש לי חברה בת 17 מזה הזין הזה ? שנה מתחתי .. זה כלום . מי תרצה אותך?
לילה טוב נשמות! מצטער שלא הייתי איתכם היום פשוט היה יומולדת לאחותי הגדולה. אחד ה-ימי הולדת!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E ואם יש לי חברה בת 17 מזה הזין הזה ? שנה מתחתי .. זה כלום . זה עוד איכשהוא מותר, מבחינת החוק אתה לא יכול להיות כי היא נחשבת "קטינה"
נכתב במקור על ידי MeAndYou לילה טוב נשמות! מצטער שלא הייתי איתכם היום פשוט היה יומולדת לאחותי הגדולה. אחד ה-ימי הולדת!! היו חשפניות? סתם אני הולך לישון לילה טוב לכולם
נכתב במקור על ידי MeAndYou לילה טוב נשמות! מצטער שלא הייתי איתכם היום פשוט היה יומולדת לאחותי הגדולה. אחד ה-ימי הולדת!! אליייי י'אח בכיר
חוקי הפורום