קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

נושא נעול
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 69

הוחכות תשלום *במיוחד* בשבילכם מוטיבציה^^ - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    23
    נקודות
    4,763

ציטוט נכתב במקור על ידי dammass צפיה בהודעה
    איזה חשיבה יש למי שעושה 2$?
    חשיבה שונה למי שעושה 15+ מהעלאות

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ProVirus צפיה בהודעה
    חח אני זוכר לפני כמה חודשיים אני התסכלתי עליך ועל הכמויות שהבאת חחח ואמרתי אין סיכוי, כנראה שיש... חחח

שמת לב מי שעושה כבר את הכסף שינה צורת חשיבה בראש ואלה שעושים 2$ ליום עדיין תקועים בחשיבה שונה משלנו?
    כן , אלה שעושים 2$ ביום חושבים שזה מספיק וזהוא.
    צריך לשאוף כמה שיותר , אבל זה דיי קשה כל זה , אני בלי לעשות כלום סוגר תשבוע עם 200$+
    אם הכסף שעשיתי בניתי אתר , אני ממליץ לך גם , אם אתה כבר בתחום העלאות תפתח לך אתר תכניס תוכן ותשקיע 100$ בקידום באתר בגוגל + 400$ בפירסום האתר שלך במקומות , ככה אתה יכול פחות לקרוע תתחת , כי זה ממש מעצבן העלאות..

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    23
    נקודות
    4,763

ציטוט נכתב במקור על ידי ProNati צפיה בהודעה
    צריך לשאוף כמה שיותר , אבל זה דיי קשה כל זה , אני בלי לעשות כלום סוגר תשבוע עם 200$+
    אם הכסף שעשיתי בניתי אתר , אני ממליץ לך גם , אם אתה כבר בתחום העלאות תפתח לך אתר תכניס תוכן ותשקיע 100$ בקידום באתר בגוגל + 400$ בפירסום האתר שלך במקומות , ככה אתה יכול פחות לקרוע תתחת , כי זה ממש מעצבן העלאות..
    לא איזה לפתוח אתר... שמע לי תוכנית ל3~4 שנים הקרובות...

1. אני לומד עיצוב בתלת מימד Maya, 3D MAX כל הדברים האלה... (חשוב לעתיד!) זה יקח לי חודשיים עד 3 עם חרישות כמובן
    2. שנה הבא מתחילים תיכון! 10 יחידות מחשבים 5 פיזיקה או 5 כימיה... קיצור עוד חודשיים\3 אני לומד טוב טוב פוטושופ ממש אבל...
    3. מגיעים לחופש הגדול שנה הבא... אבטחת מידע עד סיום הלימודים תחילת הצבא.. משם הדרך סלולה...כמובן באמצע אפשר לעבוד כמתכנת אתרים/מעצב כל השטויות האלה...

זאת התוכנית שלי מקווה להצליח בנינו נתי נגיד אתה עושה 7 אלף בחודש יוצא 84 אלף בשנה עכשיו ה3 שנים הקרובות הם הכי חשובות...
    אז אתה מרוויח 250 אלף שקל.. ומפסיד את הזמן היקר של ללימוד כדי שתצליח בעתיד (אם אתה תלמד מעכשיו עד הצבא דברים חשובים) אני בטוח שתגיע בקלות ל50 אלף בחודש בעתיד.. אז ב3 חודשיים אתה סוגר מה שאתה עושה עכשיו ב3 שנים ככה אני רואה את זה...

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ
    "שלא מחזירים לך תשובה, זה יותר כואב מאגרוף לפנים"

אני עכשיו התחלתי מחדש ואני הגעתי בנתיים לתחום ה2$, וצודק! אסור לחשוב ש2$ זה מספיק וזהו, צריך לשאוף ליותר!

לא איזה לפתוח אתר... שמע לי תוכנית ל3~4 שנים הקרובות...

1. אני לומד עיצוב בתלת מימד Maya, 3D MAX כל הדברים האלה... (חשוב לעתיד!) זה יקח לי חודשיים עד 3 עם חרישות כמובן
    2. שנה הבא מתחילים תיכון! 10 יחידות מחשבים 5 פיזיקה או 5 כימיה... קיצור עוד חודשיים\3 אני לומד טוב טוב פוטושופ ממש אבל...
    3. מגיעים לחופש הגדול שנה הבא... אבטחת מידע עד סיום הלימודים תחילת הצבא.. משם הדרך סלולה...כמובן באמצע אפשר לעבוד כמתכנת אתרים/מעצב כל השטויות האלה...

זאת התוכנית שלי מקווה להצליח בנינו נתי נגיד אתה עושה 7 אלף בחודש יוצא 84 אלף בשנה עכשיו ה3 שנים הקרובות הם הכי חשובות...
    אז אתה מרוויח 250 אלף שקל.. ומפסיד את הזמן היקר של ללימוד כדי שתצליח בעתיד (אם אתה תלמד מעכשיו עד הצבא דברים חשובים) אני בטוח שתגיע בקלות ל50 אלף בחודש בעתיד.. אז ב3 חודשיים אתה סוגר מה שאתה עושה עכשיו ב3 שנים ככה אני רואה את זה...
    בנתיים אני יודע מידול ותכנות, ואני חושב על לעשות מי זה כסף. אני חושב שאני אעשה מי זה כסף רק שיהיה לי בסיס יציב (שאני ארוויח הרבה יותר מאיזה 2$ ליום..). אבל למשל תכנות הרבה יותר מתגמל מהעלאות למשל. תכנות אתה יכול ליצור מערכת פשוטה, להרוויח 40-50$, ומערכות יותר מסובכות כבר מגיעות ל300$++ וכמובן שהמחיר עולה עם הרמה והקושי, אבל בכללי זה ממש מתגמל.
    נערך לאחרונה על ידי dammass; 24-07-2011 בשעה 18:21.

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    23
    נקודות
    4,763

ציטוט נכתב במקור על ידי dammass צפיה בהודעה
    אני עכשיו התחלתי מחדש ואני הגעתי בנתיים לתחום ה2$, וצודק! אסור לחשוב ש2$ זה מספיק וזהו, צריך לשאוף ליותר!

בנתיים אני יודע מידול ותכנות, ואני חושב על לעשות מי זה כסף. אני חושב שאני אעשה מי זה כסף רק שיהיה לי בסיס יציב (שאני ארוויח הרבה יותר מאיזה 2$ ליום..). אבל למשל תכנות הרבה יותר מתגמל מהעלאות למשל. תכנות אתה יכול ליצור מערכת פשוטה, להרוויח 40-50$, ומערכות יותר מסובכות כבר מגיעות ל300$++ וכמובן שהמחיר עולה עם הרמה והקושי, אבל בכללי זה ממש מתגמל.
    נכון, אבל הקטע כרגע זה לא לראות את הכסף העומד מאחורי זה הקטע זה לראות מה יעזור לך בעתיד... עכשיו אם תתכנת זה יעזור לך גם עכשיותרוויח קצת תלוי כמה אתה שולט וכמה שהמזל משחק לטובתך ויעזור לך ברמות מטורפות בבית ספר אם אתה לומד מחשבים או אחרי הצבא... ותכלס העלאות קבצים לא יעזור לך בשיט חחח אתה תדע כמה מגבלת ההורדה משרתים שונים? זה לא יעזור לא עכשיו ולא בעתיד בגלל זה אני מנסה להכניס קצת זוויות שונות לילדים צעירים

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ
    "שלא מחזירים לך תשובה, זה יותר כואב מאגרוף לפנים"

נכון, אבל הקטע כרגע זה לא לראות את הכסף העומד מאחורי זה הקטע זה לראות מה יעזור לך בעתיד... עכשיו אם תתכנת זה יעזור לך גם עכשיותרוויח קצת תלוי כמה אתה שולט וכמה שהמזל משחק לטובתך ויעזור לך ברמות מטורפות בבית ספר אם אתה לומד מחשבים או אחרי הצבא... ותכלס העלאות קבצים לא יעזור לך בשיט חחח אתה תדע כמה מגבלת ההורדה משרתים שונים? זה לא יעזור לא עכשיו ולא בעתיד בגלל זה אני מנסה להכניס קצת זוויות שונות לילדים צעירים
    אם היה אפשר לעשות מאה LIKE הייתי עושה עכשיו להודעה הזאת שלך!!!!!!!
    סופסוף מישהו שגם חושב כמוני!!!!!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Pay less , get more.

בדוגרי נתי אתה לא מעדיף גוגל על קליקוס מדיה ? כאילו פאקינג אתה יכול לקבל 2$ לקליק אחד!
    דבר איתי בפרטי יש לי הצעה בשבילך .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתנאל
    לייקים
    13
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיים פעם אחת

מה אני יגיד לך, הבאת לי וואחד מוטיבציה לגרבץ בביצים
    ירדה לי כל המוטיבציה עכשיו שאני מרוויח 5 דולר בחודש ואתה בהרבה יותר...
    אני אשכרה ישבתי היום שלוש שעות, מחפש דרך להרוויח יותר, פשוט בזבוז זמן שאין מי שיעזור לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    50

אם כבר גלשנו לנושאים אחרים פה... אני רוצה ללמוד שפת תיכנות.
    איזו שפה לדעתכם הכי תעזור לי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Pay less , get more.

אתה צריך ללמוד הרבה שפות
    HTML
    CSS
    JAVASCRIPT
    PHP\ASP\JSP\ASP.NET
    SQL

תכנס לבלוג שלי , אני גם יעזור לך בסקייפ .
    ydeveloperguides.info
    נ.ב למי שיעיר על העיצוב , תבנית חדשה בדרך .
    נערך לאחרונה על ידי YDeveloper; 24-07-2011 בשעה 18:53.

ציטוט נכתב במקור על ידי MusicFucker צפיה בהודעה
    חח אבל נגיד באקס, הם שמים פרסומות ואנשים מרוויחים בהתאם לקליקים.
    יש 500 רשומים, כל אחד מקליק על פרסומת אחת ביום, האתר שהפרסומת שלו משלם נגיד 0.1 על קליק. (זה יוצא שהבאקס מקבל 50$, ונגיד הוא מחלק לכל הרשומים חצי - 25$ ) - כל רשום מקבל 0.05 ביום.

אם יש 1000 רשומים, כל אחד מקליק על פרסומת אחת ביום, האתר שהפרסומת שלו עדיין משלם 0.1 על קליק ( זה יוצא שהבאקס מקבל 100$, והוא עדיין מחלק לכל הרשומים חצי - 50$) - כל רשום מקבל עדיין 0.05 ביום.

ככה שלא משנה כמה רשומים יש, הרייטים הם זהים.
    אבל אני לא רוצה להגיד סתם, יכול להיות שבאתר הספציפי שלך זה דווקא כן משנה.
    בכ"מ, בהצלחה בחודשים הבאים, הייתי מת להרוויח כמוך
    לא היית מת להרוויח כמוהו ולא בטיח! אסור לאנשים כמוך להתלהב מסכומים כאלה, זה ניסיון שמגיע עם הזמן, יכול להיות שהבחור עוסק באתרי העלאות, בתוכניות שותפים, בסוגים שונים של פונזי והרשימה עוד ארוכה.., אבל אתה לא צריך להיות סקרן לדעת כל כך במה הוא עוסק, הוא עושה כסף שיהנה אתה גם תעשה כמוהו מתישהו, וזה יכול לקרות היום וזה יכול לקרות עוד חודש, ואני לא מדבר עליך ספציפית כי זו פעם ראשונה שאני מגיב לך, פשוט התגובה שלך מראה סוג של ייאוש שלא רק לך יש אלא לעוד הרבה אנשים, אתה צריך כלים בשביל הדברים שאתה עוסק, אתה צריך להתקדם ולא להתייאש, גם אני הייתי פעם בבאקסים ולוחץ ומחכה 30 שניות בשביל כמה סנטים, הבנתי שזה לא זה, וחרשתי את האינטרנט בחיפוש מדריכים, השקעתי בהייפים הרווחתי הפסדתי, אין מה לעשות צריך לקחת סיכונים בחיים, במיוחד כשאתה משקיע משהו שהוא שלך כדוגמת כסף בAP או PP, השקעתי באוטוסרפים, ניסיתי הכל תוכניות שותפים קצת איביי וכו', אני לא בא לספר לך את סיפור חיי, הלוואי וזה יתן לך מוטיבציה לנסות עוד ולהתקדם אבל אני רוצה שתבין אתה וכל מי "שמת להרוויח כמוהו" שזה דבר שהוא קטן וגם אתם יכולים, אפילו אם חורשים 3 שעות בחיפושים ולא מוצאים, מחפשים עוד, בסוף תמצאו את הדבר שהכי מתאים לכם וככה תתקדמו חייב לנסות דברים אין ברירה, אני למשל, מצאתי לעצמי את האתר קודוס, וואלה אני מרוצה ממנו, כבר קיבלתי 80$, עוד יומיים אם הכל יהיה בסדר אקבל עוד 219$ - כבר "עברתי" את הבחור "שהיית מת להרוויח כמוהו" ולא, זה לא תחרותיות, זו רק דוגמא, אני מצאתי לי ת'אתר הזה והרגשתי שזה נכון והחלטתי שאני משקיע בו ועכשיו כמעט ללא השקעה רבה אני מרוויח ממנו בכיף אם אתה מעוניין או כל מי שקורא זה נמצא בחתימה שלי, בכל זאת זו רק היתה דוגמא, לא צריך להתלהב מהוכחות תשלום כאלה, אפילו אם הוא עשה ממך פי 100 יותר, כי גם אתה תגיע לסכום כזה והרבה יותר גבוה הכל תלוי בך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי nir235 צפיה בהודעה
    לא היית מת להרוויח כמוהו ולא בטיח! אסור לאנשים כמוך להתלהב מסכומים כאלה, זה ניסיון שמגיע עם הזמן, יכול להיות שהבחור עוסק באתרי העלאות, בתוכניות שותפים, בסוגים שונים של פונזי והרשימה עוד ארוכה.., אבל אתה לא צריך להיות סקרן לדעת כל כך במה הוא עוסק, הוא עושה כסף שיהנה אתה גם תעשה כמוהו מתישהו, וזה יכול לקרות היום וזה יכול לקרות עוד חודש, ואני לא מדבר עליך ספציפית כי זו פעם ראשונה שאני מגיב לך, פשוט התגובה שלך מראה סוג של ייאוש שלא רק לך יש אלא לעוד הרבה אנשים, אתה צריך כלים בשביל הדברים שאתה עוסק, אתה צריך להתקדם ולא להתייאש, גם אני הייתי פעם בבאקסים ולוחץ ומחכה 30 שניות בשביל כמה סנטים, הבנתי שזה לא זה, וחרשתי את האינטרנט בחיפוש מדריכים, השקעתי בהייפים הרווחתי הפסדתי, אין מה לעשות צריך לקחת סיכונים בחיים, במיוחד כשאתה משקיע משהו שהוא שלך כדוגמת כסף בAP או PP, השקעתי באוטוסרפים, ניסיתי הכל תוכניות שותפים קצת איביי וכו', אני לא בא לספר לך את סיפור חיי, הלוואי וזה יתן לך מוטיבציה לנסות עוד ולהתקדם אבל אני רוצה שתבין אתה וכל מי "שמת להרוויח כמוהו" שזה דבר שהוא קטן וגם אתם יכולים, אפילו אם חורשים 3 שעות בחיפושים ולא מוצאים, מחפשים עוד, בסוף תמצאו את הדבר שהכי מתאים לכם וככה תתקדמו חייב לנסות דברים אין ברירה, אני למשל, מצאתי לעצמי את האתר קודוס, וואלה אני מרוצה ממנו, כבר קיבלתי 80$, עוד יומיים אם הכל יהיה בסדר אקבל עוד 219$ - כבר "עברתי" את הבחור "שהיית מת להרוויח כמוהו" ולא, זה לא תחרותיות, זו רק דוגמא, אני מצאתי לי ת'אתר הזה והרגשתי שזה נכון והחלטתי שאני משקיע בו ועכשיו כמעט ללא השקעה רבה אני מרוויח ממנו בכיף אם אתה מעוניין או כל מי שקורא זה נמצא בחתימה שלי, בכל זאת זו רק היתה דוגמא, לא צריך להתלהב מהוכחות תשלום כאלה, אפילו אם הוא עשה ממך פי 100 יותר, כי גם אתה תגיע לסכום כזה והרבה יותר גבוה הכל תלוי בך.
    היה לנו וויכוח קטן וכתבתי את זה בתור סוג של מחמאה... o_O

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתנאל
    לייקים
    13
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיים פעם אחת

ניר אתה חייב ללמד אותי איך אתה מרוויח ככה, שלחתי לך גם הודעה פרטית

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי nir235 צפיה בהודעה
    בקשר לקודוס -
    איך מרוויחים כסף?
    VCC זה לאישור פיפאל לא? כי כבר אישרתי אותו עם כרטיס ויזה נטען. אני בכל זאת צריך את ה-VCC?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתנאל
    לייקים
    13
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיים פעם אחת

יש לי פייפל מאומת... יאאלה ניר תלמד אותי איך משתמשים באתר הזה

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,150 | הודעות: 8,173,737 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect