שלום
תמיד אנשים מפרסים הוכחות תשלום ולא אומרים מאיזה אתר , או איך בדיוק הם עשו את זה כאן אני אראה לכם כמה הוכחות תשלום וגם הסבר איך בדיוק עשיתי את זה..
לפני הכל אני רוצה לתת הקדמה לאתרים הבאים : VideoBB/VideoZer/MegaVideo
לכל הפרטים האלה יש לכם טבלה באתרים שאני מדבר עליהם, לגבי התשלומים למדינות וכמה משלמים לפי אורך הסרט.
נתחיל עם האתר VideoBB
Videobb משלם לך 10$ על 10.000 צפיות דרך ישראל וסופר את הצפיות כמו שצריך צריך לצפות לפחות 30% מהסרט או כמה דק'..
לא צריך לפרסם סרטים במידה קבועה , אני ממשיך לעשות כסף גם כשאני מפסיק לפרסם את הסרטים , אך כמובן במידה ממועטת.
חלק מהוכחות התשלום ויש לי עוד 41$ בדרך...
תמונה דרך פייפל:
נעבור לאתר הבא VideoZer
VideoZer משלם לך 10$ על כל 1.000 צפיות דרך ישראל כולם מתלוננים שהספירה שלו לא כ"כ טובה וזה נכון , אך לאחרונה הספירה שלו שונתה ותוקנה לטובה והתחילה לספור יותר טוב משהיה מקודם.
בקרוב אני לוקח משם תשלום יש לי לבנתיים 16$
נעבור לאתר האחרון MegaVideo
MegaVideo מביא בתמורה חשבונות פרימיום ואם מגיעים להרבה נק' מקבלים כסף, הוא סופר את הצפיות עד 24 שעות מאז שהעלאת את הסרט.
עושים ממנו יותר נק' מאשר כסף כי צריך המון נק' בכדי להמיר את זה לכסף , הנה כמה חשבונות פרימיום שקניתי עם הנקודות.
אז איך מעלים סרטים מהר?
*היתרון בהעלאה לצפייה ישירה שאתה עושה RemoteUpload אין צורך להוריד את הקובץ למחשב ולהעלות , כל מה שצריך זה פרימיום לאתר Megaupload ואתם פשוט צריכים לעשות העתק מיקום קישור לקובץ שאתם רוצים (סרט) ואותו אתם שמים באתר VideoBB/VideoZer
איפה לפרסם את הסרט?
תוכלו לפרסם את הסרטים בפורומים אך יותר מומלץ לפרסם באתרים שמתמקדים רק בסרטים לצפייה ישירה, אתרים ישראליים , אתרים מחו"ל תתחילו לחפש באינטרנט לאתרים טובים שבהם תוכלו לפרסם.
אם אתם מתעניינים איזה אתרים טובים יש לי שבהם תוכלו לפרסם את הסרטים שלכם, אני לא אשלח אבל אפשר לסגור איתי עסקה בפרטי למי שרוצה.
וזהו מקווה שעזרתי.

ציטוט ההודעה
.