נכתב במקור על ידי Hamburger יוסי! ילוזר נפל לך האתר לילדים בני 9 יש זרעים?! לא ידעתי.. כל כך הכבוד לך, בגיל 9.. חחחחחחחח ימכוער את הספאמת יותר מידי הוא נפל! חחח
טוב סתמו פיות ג'יאנה גי'מסון ולי יש פגישה
נכתב במקור על ידי QwizZa טוב סתמו פיות ג'יאנה גי'מסון ולי יש פגישה לך וליד ימינך יש פגישה!? חחחחח
נכתב במקור על ידי QwizZa אבל תנדור שאני בן 9 תנדור נודר.. נכתב במקור על ידי MeAndYou חחחחחחחח ימכוער את הספאמת יותר מידי הוא נפל! חחח כי אני סעקסי
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger נודר.. כי אני סעקסי אתה מאדפאקר בורגר! חח
ספאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
נכתב במקור על ידי Hamburger בסטייל.. אחי הוא הלך להכיר חיתול חדש, אמא שלו מחתלת אותו, והוא יעשה שלישיה עם המוצץ. חחח יאללה בלי קללות יהומו
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחח יאללה בלי קללות יהומו לא קללתי
קיצר שגעתם אותי אני הולך לישון אני לא מרגיש טוב.. אנג'י? חולה עליייך! 33333333>
נכתב במקור על ידי MeAndYou קיצר שגעתם אותי אני הולך לישון אני לא מרגיש טוב.. אנג'י? חולה עליייך! 33333333> חולה עלייך :-*
נכתב במקור על ידי QwizZa טוב תקשיב המבורגר, אם אתה כזה גבר, מאחורי מסך כמובן, באלך מחר לבוא לבאר שבע? אין לי כסף לאוטובוס.. נכתב במקור על ידי MeAndYou קיצר שגעתם אותי אני הולך לישון אני לא מרגיש טוב.. אנג'י? חולה עליייך! 33333333> לילה טוב ותרגיש טוב
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חולה עלייך :-* Howdy miss.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי QwizZa תאמין לי היא קיבלתה אתמול את השבת יפה נכתב במקור על ידי Hamburger יפה שאתה נותן כסף לאחרים בלי לקבל משהו הבא שממשיך תריב הורדת גישה לשבועיים.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הבא שממשיך תריב הורדת גישה לשבועיים. אני לא רבתי אחי..
נכתב במקור על ידי Hamburger אני לא רבתי אחי.. אני לא מתעסק בגנון לגבי מי התחיל. הייתי ברור.
חוקי הפורום