נכתב במקור על ידי Hil_Meow חה חה מצחיק מאווד אני מכירה את זה < : הכוונה הייתה להצחיק מתוקה. נכתב במקור על ידי Hamburger חבל שאין קולה, או בירה.. מצטער.. רוצה אולי משהו אחר? קרב ...תבחר אתה (: ?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Hil_Meow חה חה מצחיק מאווד אני מכירה את זה < : עברת את ה150 הודעות! זה אומר שקבלת 50 נקודות ואת יכולה עכשיו להכנס לקטגוריית עשינו עסק! מזל טוב..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner הכוונה הייתה להצחיק מתוקה. קרב ...תבחר אתה (: ? העלבות.. תתחיל
נכתב במקור על ידי DarkDesign דיי למה?! להם מותר ולי אסור? סתם מה אתה בוכה.
Erik Lamela 8
בלאט
איפה רמת גן?! איפה אום אל פאחם! הכי טוב בעולם!
נכתב במקור על ידי DarkDesign דיי למה?! להם מותר ולי אסור? because we are sexys
נכתב במקור על ידי תימני זה אני בלאט סוקה בלאט
נכתב במקור על ידי Mr. Horror סתם מה אתה בוכה. אני המחייה הרשמי של האשכול, הכל בגלל? שאני רוצה להגיע מהר ל3K
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 25-07-2011 בשעה 03:36.
נכתב במקור על ידי Hamburger because we are sexys hחחחחחח מבחן הגיייז תנסו
אני סקסי,גם המבורגר.
מה השם האמיתי שלך גמבורגר?
נכתב במקור על ידי prowinner אני סקסי,גם המבורגר. נכון נכתב במקור על ידי prowinner hחחחחחח מבחן הגיייז תנסו איזה כוסיות! ואחי איפה יש שם גבר? אני ראוה רק בלונדינית דופקת שחורדינית
נכתב במקור על ידי Hamburger נכון איזה כוסיות! ואחי איפה יש שם גבר? אני ראוה רק בלונדינית דופקת שחורדינית מאתה מזיין ...אתה רואה את -ה-DOOD ותענה לי ,,מה השם האמיתי שלך?? מצדי תגיד גם בפרטית
נערך לאחרונה על ידי Display; 25-07-2011 בשעה 03:42.
נכתב במקור על ידי prowinner מאתה מזיין ...אתה רואה את -ה-DOOD ותענה לי ,,מה השם האמיתי שלך?? מצדי תגיד גם בפרטית אחרי כמה דקות מצאתי אותו! אבל למי אכפת ממנו? יש שם כוסיות! שמי הפרטי הוא, א_ _ר
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 25-07-2011 בשעה 03:46.
נכתב במקור על ידי Hamburger אחרי כמה דקות מצאתי אותו! אבל למי אכפת ממנו? יש שם כוסיות! שמי הפרטי הוא, א_ _ר אוור החתיך .
חוקי הפורום