נכתב במקור על ידי Hamburger תודה גבער, תתחיל גם להספים כאילו יותר.. חחח דאבלים נראלי אני מפסיק,הגזמנו.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner חחח דאבלים נראלי אני מפסיק,הגזמנו. כע אתה צודק.. בעיקר המעצב הכושי, הוא ממש האמין לינוי שלו אסור ולנו מותר איזה כשול הוא
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Hamburger כע אתה צודק.. בעיקר המעצב הכושי, הוא ממש האמין לינוי שלו אסור ולנו מותר איזה כשול הוא מי זה ?
נכתב במקור על ידי prowinner מי זה ? יש איזה מישהו שהיה כאן, שקראו לו דארק דיזין.. לא זוכר?
יאללללה עוד סרט אחד ואני חוגג 250 סרטי אימה
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאללללה עוד סרט אחד ואני חוגג 250 סרטי אימה אני מחכה לרבע לחמש לראות דד-ליין
נכתב במקור על ידי Hamburger אני מחכה לרבע לחמש לראות דד-ליין אווו אווו זה סרט טובב!
נכתב במקור על ידי Hamburger אני מחכה לרבע לחמש לראות דד-ליין אני רואה מישהו כמוך אני אומר "זה היורש שלי כשאני אמות בעוד כמה שנים"
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אווו אווו זה סרט טובב! עכשיו אני בטוח אראה אותו טוב גם ככה הייתי רואה אותו..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני רואה מישהו כמוך אני אומר "זה היורש שלי כשאני אמות בעוד כמה שנים" תודה ואחי אתה בן 18, יש לך עוד הרבה שנים לחיות
נכתב במקור על ידי Hamburger יש איזה מישהו שהיה כאן, שקראו לו דארק דיזין.. לא זוכר? לא
נכתב במקור על ידי Hamburger עכשיו אני בטוח אראה אותו טוב גם ככה הייתי רואה אותו.. חחח לא סרט גדול מבין היפים נכתב במקור על ידי Hamburger תודה ואחי אתה בן 18, יש לך עוד הרבה שנים לחיות אני לא אחיה הרבה..... עד גיל 25~30
נכתב במקור על ידי prowinner לא חח איזה מכוער/ת.. נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח לא סרט גדול מבין היפים אני לא אחיה הרבה..... עד גיל 25~30 מה אתה מתכוון לעשות?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח לא סרט גדול מבין היפים אני לא אחיה הרבה..... עד גיל 25~30 אני מניח שאתה אומר את זה בגלל,עישון\שתייה.
נכתב במקור על ידי Hamburger חח איזה מכוער/ת.. מה אתה מתכוון לעשות? מכוערת * חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכתב במקור על ידי prowinner אני מניח שאתה אומר את זה בגלל,עישון\שתייה. אופס!~~~ סעמק יצא לי דאבל בטעות.
נערך לאחרונה על ידי Display; 25-07-2011 בשעה 04:37.
חוקי הפורום