נכתב במקור על ידי Hamburger אנחנו עוזרים לך כבר עכשיו, אז תגיב לזה, כי אז אני אעזור לך! תבדוק כמה הודעות עשית היום חחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אתה יוני.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner תבדוק כמה הודעות עשית היום חחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אתה יוני. מה אתה עושה בשעה שכזו?
נכתב במקור על ידי prowinner תבדוק כמה הודעות עשית היום חחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אתה יוני. אני מקום 1 עם 145 הודעות(כולל זאת)..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Daily מה אתה עושה בשעה שכזו? מה אתה עושה בשעה כזאת?
נכתב במקור על ידי Hamburger אנחנו עוזרים לך כבר עכשיו, אז תגיב לזה, כי אז אני אעזור לך! חחחחחח סבבה נכתב במקור על ידי prowinner תבדוק כמה הודעות עשית היום חחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אתה יוני. עשיתי 55 כי היום עשיתי אשכול של 18,000
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 25-07-2011 בשעה 06:53.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Hamburger מה אתה עושה בשעה כזאת? סתם..מסתכל ערוץ הכנסת.
נכתב במקור על ידי Daily סתם..מסתכל ערוץ הכנסת. משעמם לך האא?
נכתב במקור על ידי Daily מה אתה עושה בשעה שכזו? מדבר עם 3 חכמולוגים. נכתב במקור על ידי Hamburger מה אתה עושה בשעה כזאת? הוא הולך לישון ב-9 בערב. נכתב במקור על ידי Daily סתם..מסתכל ערוץ הכנסת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי צא כבר מהסרט הזה של ראש הממשלה
נערך לאחרונה על ידי Display; 25-07-2011 בשעה 06:57.
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחח סבבה עשיתי 55 כי היום עשיתי אשכול של 18,000 אתה גבר..
נכתב במקור על ידי Daily סתם..מסתכל ערוץ הכנסת. אתה משוגע?! אתה יכול למות!
נכתב במקור על ידי prowinner מדבר עם 3 חכמולוגים. הוא הולך לישון ב-9 בערב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי צא כבר מהסרט הזה של ראש הממשלה אבל זה כל כך מוקדם. אפילו הבן דוד שלי בן ה6 הולך לישון מאוחר יותר..
נכתב במקור על ידי Hamburger אתה גבר.. נראה לי אני פרשתי................................................ לסרט
נכתב במקור על ידי Hamburger אתה גבר.. ואני לא ?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror נראה לי אני פרשתי................................................ לסרט ביי גבר!
חוקי הפורום