קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לדעתכם יהיה עוד ריסטוק לפני שיעלו המחירים?
    על ידי 1 1 בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-01-2010, 18:28
  2. [קונה] שתי בוק ריפורט עוד היום | 500 נק'.
    על ידי Offer בפורום קנייה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-05-2009, 20:00
  3. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 17:31
  4. עוד סרטון מבית היוצר של Fps DOUG (boomaheadshot)
    על ידי MaRoKaY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:20
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 53

הסיבה להאמרת המחירים: עוד 500 חדרים שכורים לזרים ומסתננים בכל חודש - עמוד 2

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

ציטוט נכתב במקור על ידי stClass צפיה בהודעה
    תאמיני לי, דוד שלי עבד 20 שנה בעבודות בניה, ובגלל המסתננים שמורידים את מחירי העבודות לקרקע הוא לא מצליח לסגור חודש בלי מינוס ענק כבר שנתיים.
    יש למרות מה שאת אומרת הרבה אנשים שעובדים בעבודות כפיים והזרים לוקחים את מקום העבודה שלהם או לא מאפשרים להם להתפרנס בכבוד
    אני בטוחה שכך, אבל נניח... סתם דוגמה לא קשור כ'כ לעובדים זרים, התאילנדים.
    כמה, כמה ניסוווו שישראלים יעבדו במקומם! אבל אין, עזוב את זה שהם לא עובדים טוב,
    גם מתלוננים על התנאים בזמן שהתאילנים עובדים 17 שעות ומקבלים 14.5 שקל לשעה.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי YellowGirl צפיה בהודעה
    נו.. אני רוצה לראות ת'ישראלי שיעבוד בתנאים ובמה שהעובדים הזרים עובדים כבר ניסו להחליף בישראלים ואחוזי ההצלחה היו 0.
    יש להם מדינה צעירה שרק קם להם לפני כמה שבועות ,מה יש להם לעשות כאן?
    הם הסתננו לישראל בדרך לא חוקית ,זאת לא הייתה עלייה כמו מארצות אפריקה או אירופה,זאת
    הייתה הסתננות.

הם לא חוקיים בארץ הזאת,הם צריכים לחזור למדינתם אבל זה אני לא מצפה ממך לתגובה אחרת,אני כבר רגיל לראות
    את התגובות שלך בסגנון שכזה.

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    יש להם מדינה צעירה שרק קם להם לפני כמה שבועות ,מה יש להם לעשות כאן?
    הם הסתננו לישראל בדרך לא חוקית ,זאת לא הייתה עלייה כמו מארצות אפריקה או אירופה,זאת
    הייתה הסתננות.

הם לא חוקיים בארץ הזאת,הם צריכים לחזור למדינתם אבל זה אני לא מצפה ממך לתגובה אחרת,אני כבר רגיל לראות
    את התגובות שלך בסגנון שכזה.
    מה אתה חושב שכל העובדים הזרים הם סודנים? מה אתה דביל?
    והסודנים יחזרו לדרום סודן, מה הקשר בכלל?
    ואני כבר רגילה לראות את הטמטום שלך, חלאס לצטט אותי כי אתה תמיד יוצא דביל

משתמש זהב האוואטר של stClass
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    279
    נקודות
    293
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    כלב נובח לא נושך, תבינו מה זה אומר עליכם

אני בטוחה שכך, אבל נניח... סתם דוגמה לא קשור כ'כ לעובדים זרים, התאילנדים.
    כמה, כמה ניסוווו שישראלים יעבדו במקומם! אבל אין, עזוב את זה שהם לא עובדים טוב,
    גם מתלוננים על התנאים בזמן שהתאילנים עובדים 17 שעות ומקבלים 14.5 שקל לשעה.
    תחשבי על זה רגע, הם באים לפה בגלל שאין במדינה שלהם מספיק מקומות עבודה.
    למה אנחנו מחכים? שגם יהודים יצאו לעולם כדי למצוא עבודה בגלל שבמדינת היהודים אין מקומות עבודה יותר?
    את יכולה לדמיין את אמא או אבא שלך מחוסרי עבודה? את יכולה לדמיין אותם עוזבים אותך וטסים למדינות אחרות בניסיון פרנס בקושי אותם ואת משפחתם?
    לא צריך לתת לעם זר לקחת את מה ששייך לנו...
    נערך לאחרונה על ידי stClass; 25-07-2011 בשעה 15:07.
    מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

מה אתה חושב שכל העובדים הזרים הם סודנים? מה אתה דביל?
    והסודנים יחזרו לדרום סודן, מה הקשר בכלל?
    ואני כבר רגילה לראות את הטמטום שלך, חלאס לצטט אותי כי אתה תמיד יוצא דביל
    רובם כן ואלה שלא אין להם זכות להשאר לחיות כאן ,גם הם להם יש מדינה משלהם.
    הסודנים יחזרו ,וואלה יופי! הם ממש חוזרים עכשיו מה אני יגיד לך..בכמויות.
    על השאר אני כבר לא יגיב כי אני לא רוצה לרדת לרמה שלך.

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

נו.. אני רוצה לראות ת'ישראלי שיעבוד בתנאים ובמה שהעובדים הזרים עובדים כבר ניסו להחליף בישראלים ואחוזי ההצלחה היו 0.
    את טועה ובגדול יש המון ישראלים שעבדו בזה והפסיקו בגלל הזרים שהורידו את המחירים
    במידה ולא יהיה זרים המעסיק יהיה חייב לשנות את תנאי העבודה והשכר כי אחרת אין לו עובדים
    פעם זה היה ככה היום עם כול העובדים הזרים שהורידו תתנאים לרמה ממש נמוכה וגם את המשכורת לנמוכה מאוד ורק בגלל זה יותר ישראלים לא מסוגלים לעבוד בזה למרות שעדיין עובדים בזה איך שיעיפו תזרים הרבה מאוד דברים ישתפרו אני מבטיח לך !
    פעם כול החלקאים היו ישראלים והיו מעסיקים ישראלים בלבד היום רובם מעסיקים תאילנדים ואפריקאים שביכלל לא שייכים לכאן לקחו עבודות מאיתנו הישראלים והורידו את התנאים לשפל של התחתית אותו דבר גם בכול תחום שהם נכנסו בוא
    הרסו את התנאים ואת המשכורות לרמות כול כך נמוכות איך שיגרשו אותם הכול ישתפר אני בטוח !
    נערך לאחרונה על ידי קליט; 25-07-2011 בשעה 15:13.

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי stClass צפיה בהודעה
    תחשבי על זה רגע, הם באים לפה בגלל שאין במדינה שלהם מספיק מקומות עבודה.
    למה אנחנו מחכים? שגם יהודים יצאו לעולם כדי למצוא עבודה בגלל שבמדינת היהודים אין מקומות עבודה יותר?
    את יכולה לדמיין את אמא או אבא שלך מחוסרי עבודה? את יכולה לדמיין אותם עוזבים אותך וטסים למדינות אחרות בניסיון פרנס בקושי אותם ואת משפחתם?
    לא צריך לתת לעם זר לקחת את מה ששייך לנו...
    נו מה אתה חושב שאני לא מסכימה איתך? אבל תאמין לי סבתא שלי בבית אבות ובחיייייייים לא ראיתי ישראלי שעזר לה,
    תעשה לי טובה לא שמעת על פיליפינים שהם עוזרים למבוגרים וזה? אני לא אאמין אף פעם שישראלי יעשה את העבודה שהם עושים ואתה יודע את זה טוב מאוד, אז אם לא ימצא פיתרון לפינוק של הישראלים אז על הזין שלי זרים ולוקחים מה ששייך לנו,
    ניסו מספיק לתת עבודות כאלו לישראלים יהודים מה שבאלך וראו שזה לא צלח.

רובם כן ואלה שלא אין להם זכות להשאר לחיות כאן ,גם הם להם יש מדינה משלהם.
    הסודנים יחזרו ,וואלה יופי! הם ממש חוזרים עכשיו מה אני יגיד לך..בכמויות.
    על השאר אני כבר לא יגיב כי אני לא רוצה לרדת לרמה שלך.
    רובם כן?!@$@#%?@#%?@#@#? אתה חושב שהפליטים נניח מדארפור הם אנשים שבאו בגלל שלא הקימו את דרום סודן?!$!!
    ומה אתה חושב שזה בא ברגל? ראיינו שבוע שעבר את האלה של דרום סודן וכל אחד מהם יחזור, אבל זה לא בקלות
    ועלק רובם כאלה אתה משגע אותי לפעמים.

משתמש מתקדם האוואטר של kingdevilb
    שם פרטי
    דודי
    לייקים
    36
    נקודות
    275
    משפט מחץ
    למות? זה הדבר האחרון שעשה.

כל עוד שהמטרה של המחאה הזאת היא אך ורק פוליטית זאת כבר לא מחאה.
    הם יוצאים להפגין נגד הכיבוש ,מה אתה לא מבין?
    הממשלה הבינה אוקי ,הפנימו והנה נכנס לו חוק הוואדלים שיפתור את רוב הבעיות ,זה הכל כי יותר מיזה בית המחוקקים לא יכול
    לעשות כלום !
    מה לא מובן פה ?

אני לא תומך במחאה האבסורדית הזאת וכל מי שיוצא עכשיו להפגין נגד הימין שיחנק ,פשוט שיחנק ויקבל איזה שבץ מוחי זה הכל.
    אתה מוכן להסביר לי מה זה חוק ה"וואדלים"?.... באמת שאין לי מושג
    ציטוט נכתב במקור על ידי קליט צפיה בהודעה
    לנגב ? מספיק יש לנו את הבדואים כאן וחוץ מי זה הנגב מספיק מפותח ויש כאן מספיק ביניינים מספיק פועלים את המסתננים צריך להחזיר אותם מאיפה שהם באו ודי עיצבנתה אותי עם התגובה שלך אין שום מקום בארץ למסתננים ש- ו - ם מקום זאת הארץ שלנו
    שמח מאוד שעצבנתי אותך אולי תכניס לראש שלך שהם אנשים כמוני וכמוך...
    אני נותן להם פיתרון הומני, ולא הנגב לא מפותח בשיט אחי איפה אתה חיי זה חצי מדינה בערך שאין בה אף אחד
    ואתה יכול לראות את זה בכל מפה דמוגרפית...
    ומה אתה מזיין לי בשכל בדואים קהילה של אנשים שנודדים ולא מחפשים להשתקע במקום אחד ...
    במקום להראות כמו מצרים שיורים על הגבול באנשים אנחנו יכולים להראות לדעה העולמית פה שאנחנו בכל זאת בני אדם ולא כמו שמציגים אותנו הטרורסטים מהגדה/רצועה...
    תכלס צודקת ... שירדו קצת מענן הישראלים הם חייבים להודות שהם אוהבים לנצל את הזול יותר בשביל העסק...

ווואו 10 דקות זזתי מהמסך וחזרתי לפרסם כמה הספקתם לחפור O_O
    נערך לאחרונה על ידי kingdevilb; 25-07-2011 בשעה 15:15.

געו לי בביצה ... if you dare !

גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

נו מה אתה חושב שאני לא מסכימה איתך? אבל תאמין לי סבתא שלי בבית אבות ובחיייייייים לא ראיתי ישראלי שעזר לה,
    תעשה לי טובה לא שמעת על פיליפינים שהם עוזרים למבוגרים וזה? אני לא אאמין אף פעם שישראלי יעשה את העבודה שהם עושים ואתה יודע את זה טוב מאוד, אז אם לא ימצא פיתרון לפינוק של הישראלים אז על הזין שלי זרים ולוקחים מה ששייך לנו,
    ניסו מספיק לתת עבודות כאלו לישראלים יהודים מה שבאלך וראו שזה לא צלח.

רובם כן?!@$@#%?@#%?@#@#? אתה חושב שהפליטים נניח מדארפור הם אנשים שבאו בגלל שלא הקימו את דרום סודן?!$!!
    ומה אתה חושב שזה בא ברגל? ראיינו שבוע שעבר את האלה של דרום סודן וכל אחד מהם יחזור, אבל זה לא בקלות
    ועלק רובם כאלה אתה משגע אותי לפעמים.
    את חייה בסרט יש המון שעובדים בעבודות כאלה דודה שלי עובדת בבית אבות אז על מה את ביכלל מדברת ? הפיליפניות כמו כול הזרים באו ולקחו לנו את שוק העבודה ושלא נדבר על כך שרובם ביכלל עובדים בשחור
    ומה ניראלך שהסודנים באמת יחזרו ? חחחח מה הם טמבלים ? יחזרו למדינה בלי תשתיות בלי כלום כשפה יש להם הכול
    ביטוח בריאות ביטוח לאומי עבודה בית הכול יש להם כאן נראה לך שהם יחזרו לחור הזה שאין להם שהם אפילו ביוב
    זה שהם אמרו שהם יחזרו לשם זה לא אומר שהם באמת יחזרו סתם דיבורים צריך להעיף את כול הטמבלים האלה מהמדינה הזאת הרסו לנו את רוב שוקי העבודה הפיזיים שפעם היו עובדים שם המון ישראלים בגללם אותם ישראלים נשארו מובטלים כי הגיעה כוח אדם זול טוב בשביל המעסיקים פשוט להעיף אותם לא משנה לי לאין רק שלא יהיו אצלנו

ציטוט נכתב במקור על ידי kingdevilb צפיה בהודעה
    אתה מוכן להסביר לי מה זה חוק ה"וואדלים"?.... באמת שאין לי מושג

שמח מאוד שעצבנתי אותך אולי תכניס לראש שלך שהם אנשים כמוני וכמוך...
    אני נותן להם פיתרון הומני, ולא הנגב לא מפותח בשיט אחי איפה אתה חיי זה חצי מדינה בערך שאין בה אף אחד
    ואתה יכול לראות את זה בכל מפה דמוגרפית...
    ומה אתה מזיין לי בשכל בדואים קהילה של אנשים שנודדים ולא מחפשים להשתקע במקום אחד ...
    במקום להראות כמו מצרים שיורים על הגבול באנשים אנחנו יכולים להראות לדעה העולמית פה שאנחנו בכל זאת בני אדם ולא כמו שמציגים אותנו הטרורסטים מהגדה/רצועה...

תכלס צודקת ... שירדו קצת מענן הישראלים הם חייבים להודות שהם אוהבים לנצל את הזול יותר בשביל העסק...

ווואו 10 דקות זזתי מהמסך וחזרתי לפרסם כמה הספקתם לחפור O_O

עכשיו עיצבנתה אותי עוד יותר אתה צודק שהם אנשים כמוני וכמוך על זה אין ויכוח אין לי שום בעיה שיהיו כאן פליטים כול עוד זה לא פוגע בנו אני לא מתלונן אבל עכשיו שהם מביאים פשע סמים מחלות למדינה שלנו ושלא נדבר על זה שהם הורסים לנו את שוק העבודה שלנו והנגב מתפתח במהירות אדירה (אני גר בנגב ) הכול מתפתח כאן אז אתה כול כך טועה בכך שאנחנו לא מפותחים יש כאן קרוב למיליון וחצי תושבים אז תחשוב מחדש..
    וחוץ מי זה אני לא אומר שצריך לירות בהם אני פשוט אומר להחזיר אותם לארץ מוצאם
    ואני בטוח מאוד שהמעסיקים מאוד נהנים מהכוח העבודה הזול ולא המתלונן שלהם אבל אין מה לעשות עם זה פוגע בנו הישראלים פשוט להעיף אותם על טיל ואתה חושב שאתה מכיר אותם הם סתם טמבלים שבאו לעשות כסף על חשבון הפועלים הישראלים .
    נערך לאחרונה על ידי קליט; 25-07-2011 בשעה 15:25.

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

את טועה ובגדול יש המון ישראלים שעבדו בזה והפסיקו בגלל הזרים שהורידו את המחירים
    במידה ולא יהיה זרים המעסיק יהיה חייב לשנות את תנאי העבודה והשכר כי אחרת אין לו עובדים
    פעם זה היה ככה היום עם כול העובדים הזרים שהורידו תתנאים לרמה ממש נמוכה וגם את המשכורת לנמוכה מאוד ורק בגלל זה יותר ישראלים לא מסוגלים לעבוד בזה למרות שעדיין עובדים בזה איך שיעיפו תזרים הרבה מאוד דברים ישתפרו אני מבטיח לך !
    פעם כול החלקאים היו ישראלים והיו מעסיקים ישראלים בלבד היום רובם מעסיקים תאילנדים ואפריקאים שביכלל לא שייכים לכאן לקחו עבודות מאיתנו הישראלים והורידו את התנאים לשפל של התחתית אותו דבר גם בכול תחום שהם נכנסו בוא
    הרסו את התנאים ואת המשכורות לרמות כול כך נמוכות איך שיגרשו אותם הכול ישתפר אני בטוח !
    הו הו כמה שאתה טועה. היה איזשהו מעסיק בצפון שאמר טוב, אם הישראלים מתלוננים על העובדים הזרים אני מוכן לקחת 100 ישראלים לשפר להם את התנאים רק שיתנו את אותה תפוקה כמו ששישה עובדים זרים נותנים. הוא לקח את ה100 ישראלים, התחייב לשלם לכל אחד מהם 45(!!!!) ש''ח לשעת עבודה, ובסוף היום ששת העובדים הזרים סיימו את כל העבודה, וכל ה100, לא סיימו אפילו חצי וגם החצי שהם עשו היה גרוע. תסביר את זה?

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

זאת שמעליי צודקת, ישראלים מפונקים, והם עושים בכלל טובות שהם עובדים, לעומתם עובדים זרים עובדים בכל עבודה שיתנו להם, אם זה בחום או בגשם, הם חייבים כסף, הם לא גדלו תוך כדי שפינקו להם ת'תחת, הם יודעים מה שווה כסף, ועובדים בכל עבודה.

היה בערוץ 10 שהביאו ישראלים לעבוד בחקלאות מתוך 50 עובדים תוך שעה וחצי אף אחד לא נשאר.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

הו הו כמה שאתה טועה. היה איזשהו מעסיק בצפון שאמר טוב, אם הישראלים מתלוננים על העובדים הזרים אני מוכן לקחת 100 ישראלים לשפר להם את התנאים רק שיתנו את אותה תפוקה כמו ששישה עובדים זרים נותנים. הוא לקח את ה100 ישראלים, התחייב לשלם לכל אחד מהם 45(!!!!) ש''ח לשעת עבודה, ובסוף היום ששת העובדים הזרים סיימו את כל העבודה, וכל ה100, לא סיימו אפילו חצי וגם החצי שהם עשו היה גרוע. תסביר את זה?
    את מקשיבה לדברים שאומרים בתקשרות ? אני בטוח שהכול מפוברק תחשבי בהיגיון רגע מאה איש לא יותר מהירים מ6 אנשים?
    גם עם לוקחים את האנשים הכי מפונקים בעולם עדיין זה לא יגיעה לרמה הזאת
    אני ממליץ לך לא לאמין לתקשורת השמאלנים הזאת שמפברקת הכול .

משתמש מתקדם האוואטר של kingdevilb
    שם פרטי
    דודי
    לייקים
    36
    נקודות
    275
    משפט מחץ
    למות? זה הדבר האחרון שעשה.

את חייה בסרט יש המון שעובדים בעבודות כאלה דודה שלי עובדת בבית אבות אז על מה את ביכלל מדברת ? הפיליפניות כמו כול הזרים באו ולקחו לנו את שוק העבודה ושלא נדבר על כך שרובם ביכלל עובדים בשחור
    ומה ניראלך שהסודנים באמת יחזרו ? חחחח מה הם טמבלים ? יחזרו למדינה בלי תשתיות בלי כלום כשפה יש להם הכול
    ביטוח בריאות ביטוח לאומי עבודה בית הכול יש להם כאן נראה לך שהם יחזרו לחור הזה שאין להם שהם אפילו ביוב
    זה שהם אמרו שהם יחזרו לשם זה לא אומר שהם באמת יחזרו סתם דיבורים צריך להעיף את כול הטמבלים האלה מהמדינה הזאת הרסו לנו את רוב שוקי העבודה הפיזיים שפעם היו עובדים שם המון ישראלים בגללם אותם ישראלים נשארו מובטלים כי הגיעה כוח אדם זול טוב בשביל המעסיקים פשוט להעיף אותם לא משנה לי לאין רק שלא יהיו אצלנו

עכשיו עיצבנתה אותי עוד יותר אתה צודק שהם אנשים כמוני וכמוך על זה אין ויכוח אין לי שום בעיה שיהיו כאן פליטים כול עוד זה לא פוגע בנו אני לא מתלונן אבל עכשיו שהם מביאים פשע סמים מחלות למדינה שלנו ושלא נדבר על זה שהם הורסים לנו את שוק העבודה שלנו והנגב מתפתח במהירות אדירה (אני גר בנגב ) הכול מתפתח כאן אז אתה כול כך טועה בכך שאנחנו לא מפותחים יש כאן קרוב למיליון וחצי תושבים אז תחשוב מחדש..
    וחוץ מי זה אני לא אומר שצריך לירות בהם אני פשוט אומר להחזיר אותם לארץ מוצאם
    ואני בטוח מאוד שהמעסיקים מאוד נהנים מהכוח העבודה הזול ולא המתלונן שלהם אבל אין מה לעשות עם זה פוגע בנו הישראלים פשוט להעיף אותם על טיל ואתה חושב שאתה מכיר אותם הם סתם טמבלים שבאו לעשות כסף על חשבון הפועלים הישראלים .
    חחחחח עכשיו הבנתי למה התעצבנת על הנגב ><
    שמע גם אצלי בחיפה יש מלא עובדים זרים שאני אפילו עוזר להם לא מעסיק אבל בהתדנבות ...
    תבין אותי שהישראלים לקחו אותם הם ידעו שיהיו השלכות אז האשמה היא גם שלנו...
    הטמבלים האלו עושים כסף בכל העולם ככה ומנצלים אותם בכל מדינה קיימת אפילו במדינות שלהם שזה למה סין מקום 1 בעולם
    וארה"ב שנראים כמו הישראלים המופנקים שלנו כבר לא...
    והנעל של נייק שאתה נועל זאת עבדות לשמה אבל אתה נהנה ממנה אבל אין לי מושג על ההשלכות במקום אחר שיגיעו אליך בסופו של דבר בדיוק כמו שהעסקנו את העובדים שלנו פה ...

געו לי בביצה ... if you dare !

גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...

שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ

את מקשיבה לדברים שאומרים בתקשרות ? אני בטוח שהכול מפוברק תחשבי בהיגיון רגע מאה איש לא יותר מהירים מ6 אנשים?
    גם עם לוקחים את האנשים הכי מפונקים בעולם עדיין זה לא יגיעה לרמה הזאת
    אני ממליץ לך לא לאמין לתקשורת השמאלנים הזאת שמפברקת הכול .
    כה איזה תקשורת שמאלנית! זה לא שזה היה בישוב שליד הישוב שלי ואני ראיתי הכול!

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ציטוט נכתב במקור על ידי kingdevilb צפיה בהודעה
    חחחחח עכשיו הבנתי למה התעצבנת על הנגב ><
    שמע גם אצלי בחיפה יש מלא עובדים זרים שאני אפילו עוזר להם לא מעסיק אבל בהתדנבות ...
    תבין אותי שהישראלים לקחו אותם הם ידעו שיהיו השלכות אז האשמה היא גם שלנו...
    הטמבלים האלו עושים כסף בכל העולם ככה ומנצלים אותם בכל מדינה קיימת אפילו במדינות שלהם שזה למה סין מקום 1 בעולם
    וארה"ב שנראים כמו הישראלים המופנקים שלנו כבר לא...
    והנעל של נייק שאתה נועל זאת עבדות לשמה אבל אתה נהנה ממנה אבל אין לי מושג על ההשלכות במקום אחר שיגיעו אליך בסופו של דבר בדיוק כמו שהעסקנו את העובדים שלנו פה ...
    שמע שנייה אחי למה אתה חושב שבאים לכאן עובדים זרים מסין ? למרות שסין היא המעצמה הכלכלית החזקה ביותר בעולם
    כי שם הם מקבל בקושי שלושה דולר ליום עבודה בגלל זה הם בורחים לכול מדינה שיש לה כלכלה משגשגת כמו ישראל לדוגמא
    הם באים לפה הם הנהיים מאושרים שם בקושי היו עושים 200 דולר בחודש פה הם סוגרים יותר מ3 אלף דולר שהרוב כמובן בשחור כי הם בלתי חוקיים אני יודע שיש לא מעט ישראליים מפונקים אבל יש המון שהם ביכלל לא מפונקים שעושים את העבודה של הזרים אולי קצת יותר זמן אבל עושים אותה בסופו של דבר וגם מחזיקים את הבית שלהם כמו כול בית אחר לפי דעתי לזרים אין מקום במדינה בכול מקום אחר הבינו את זה וגירשו אותם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,150 | הודעות: 8,173,737 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect