|
|
תאמין לי שאם הייתי מנסה להרוויח כסף אמיתי וגדול, הייתי משיג את זה! אבל עובדה שאין לי צורך לקנות את כל הדברים הסיניים המסריחים האלו, שבארץ לא עולים שקל ומנפחים אותך אחו שר***!
אם אני רוצה לקנות דבר אמיתי ויקר (שבחיים אני לא יקנה באיביי!) אני קונה בישראל, כי אני מרוויח טוב לגילי ואני יכול להרשות לעצמי לקנות דברים!
אם אדם נמדד על פי הכסף שהוא עושה באינטרנט אז הוא חסר חיים ועלוב נפש (כמוך), אבל אם אדם נמדד על פי כמות הכסף שהוא עושה בחיים האמיתיים, זה כנראה אומר על משהו (לימודים גבוהים, הצטיינות...).
מכאן נובע שאני לא שם ז** על הכסף שאתה עושה כי אני תמיד עושה ואעשה פי 20 ממה שתעשה בכל החיים שלך!!
טוב נו חאלס לריב איתו..
אני ידוע שאני רבתי איתו, ושאני אישית גם חשבתי שהוא סתם שוויצר שלא מועיל לאף אחד.
אבל הבנתי כמה דברים:
1. כל ההוכחות שלו אמיתיות, הבן אדם יודע להרוויח כסף.
2. שלפחות הוא לא מטעה אנשים, והוא מתקן טעויות![]()
3. שאני כבר לא רואה הודעות שלו שהוא משוויץ בהם וסתם מעצבן
אז די.
1. אפס?? פחח.. האפס היחיד פה זה אתה! חוץ מילד מורעל על כסף (אולי זה אומר משהו עליך) ושוויצר חסר חיים אני לא רואה פה אף אחד..
2. אם בשבילך אדם נמדד עפ''י מספר ההודעות זאת אומרת שאתה ילד חנון דבוק למחשב, חסר חיים ופתטי שיושב 24/7 על המחשב וכותב הודעות משוויצות ומספים בלי סוף.
3. לשקר?? מי אתה בכלל שאני חייב לו נימוקים?? אתה שמוק מאופס.. (כבר נמאס לי להעליב אותך כי גם אני נשמע כבר די חרוש ופתטי)
אתה הרי מנהל לא?? קח יוזמה ותנעל את האשכול המחורבן הזה!!
תודה!![]()
נערך לאחרונה על ידי PaRaGamer; 25-07-2011 בשעה 20:19.