נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
עם 13 ס"מ הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואין סיבה לפחד או לדאוג, בחורה לא מרגישה הבדל בין 13 ו15 ס"מ מבחינת האורך, דבר נכון
למה היית מתבייש? מה היו אומרים לך?
עכשיו בואו אני אגלה לכם סוד, בכל האינרטנט רצות שמועות שאורך הנרתיק של בחורה הוא 8-10 ס"מ, וזה ממש לא נכון, נקודת הג'י של הנשים נמצאת בחלק העליון של הנרתיק בערך במרחק של 6-8 ס"מ מהפתח, יש הרבה מאוד תגובות שקראתי באינרטנט של אנשים שהם באמת חסרי ידע ופשוט העתיקו את המידע שהוא כמובן ללא כל ביסוס, איך בחורות יכולות לקבל 20 ס"מ? יש ויש, יש בחורות שאי אפשר להכניס להן יותר מ13 ס"מ, אפשר לעבור את הנרתיק ולהגיע גם לנקודות שנקראות ה cervix ויש בחורות שמתגרות גם כשקצה האיבר נוגע להן ב CDS שזו נקודה שנמצאת בחלק האחורי של איבר המין הנשי, רוב הנשים לא חוות דבר כזה בחייהן כי פיזית לא ניתן להגיע לנקודה הזו אצלהן, זה משתנה מאחת לאחת.
מה שאני בא להגיד לך, שיש המון אנשים עם איברים קטנים משלך, אתה איפה שהוא בתוך הממוצע, תגיד תודה, ותתחיל לפעול, אני מבטיח לך שאף אחת לא תחשוב שזה קטן ואתה יכול לספק כל אישה עם גודל כזה, אישה צריכה חיכוך, היא לא צריכה אורך, ככל שהאיבר עבה יותר האישה תהנה יותר, כמובן עד מידה מסויימת, כשההנאה הופכת לכאב, ככה גם אחד עם 10 ס"מ ואיבר עבה יכול להסתדר בצורה מעולה.
סתם שתדע משהו כמו 3-4 משתמשים שלחו לי בפרטי שיש להם פחדים, והן מרגישים חוסר בטחון בגלל האיבר שלהם (הכי גדול מביניהם היה עם 13 ס"מ והכי קטן עם 11), לכולם המלצתי לנסות לשכב עם מישהי ואז להחליט, לזה עם ה13 הייתה חברה והוא הלך ולמד כל מיני דרכים לגרות אותה וכו', ושתבין, היא לא הייתה בתולה והיא שכבה עם 2 בנים לפניו, כשהוא שכב איתה היא אמרה לו שהיה לה ממש כיף, היא גמרה פעמיים לפי מה שהוא סיפר, והוא היה מאושר עד הגג (הוא היה בן 20 ד"א, כן בן 20 ובתול.) כל מה שהוא החמיץ עד גיל 20 אתה יכול להתחיל ולקבל, אתה יותר צעיר ממנו, בפעם הבאה שתיהיה לך הזדמנות אל תפספס, תבוא עם בטחון ותדע להשתמש באיבר שלך כי זה הדבר הכי חשוב, אישה תמיד תעדיף גבר עם איבר 13 ס"מ שיודע מה הוא עושה איתו (וזה כבר סיפור אחר לגמרי) על פני גבר עם איבר 16 ס"מ שמה שהוא עושה זה רק להכניס ולהוציא בלי הפסקה.
עוד דבר, מהניסיון האישי שלי, כשנסעתי עם חברים לאילת היה לנו קטע עם כמה בנות, ויצא מצב שאני ועוד חבר שכבנו עם 2 בנות בחדר שלהן, ביחד, הן היו בערך בנות 19-20 ואנחנו אמרנו שאנחנו בני 20 (היינו בני 17), קיצר אפשר היה לראות שלחבר שלי יש איבר יותר קטן משלי(ואני חייב לציין שהוא היה כבר עם לפחות 10 בנות במיטה ויש לו הרבה יותר ניסיון ממני) הוא אמר לי בעצמו שיש לו 13.5 ס"מ ואין לו בעיה עם זה(לשתינו יש פחות או יותר אותו עובי.. בדקנו חח..), שתבין כשאני שכבתי עם אחת הבנות היא נהנתה והכל אחרי זה התחלפנו ואין ספק בכלל שאותה בחורה שהייתה איתי נהנתה באותה מידה גם איתו ואפילו יותר, איתי היא לא גמרה ואיתו כן אבל אי אפשר לדעת כמה זמן לוקח לה בדר"כ לגמור או מה מדליק אותה שהוא עשה..
זו שעברתי אליהה גמרה איתי וגם איתו.. ואני בטוח שמה שהוא עשה עם השניה בחיים לא עשו לה קודם, אבל כאן נכנס כבר הניסיון שלו, הגודל ממש לא שינה לה ותאמין לי שמה היה באותו לילה אני לא אשכח בחיים, יום אחרי זה חבר שלי היה שוב עם זו ששכבתי איתה ראשון ובאותו הלילה הוא לא חזר לחדר שלנו.. באותו הלילה הבנתי באמת שאין הרבה הבדל אם יש לך 16-17 ס"מ או אם יש לך 13-14 ס"מ.. ואלו עוד היו בנות מנוסות.. הניסיון משחק תפקיד חשוב מאוד והרבה ממה שאני יודע היום למדתי ממנו.
ד"א החברה הנוכחית שלו חושבת בכלל שיש לו 16, כי זה מה שהוא אמר לה(ואני לא מבין למה הוא אמר לה את זה בכלל), היא פשוט לא יכולה לדעת את האמת אלא אם היא תיקח סרגל ותמדוד, אין בת שתוכל להעריך תוך כדי הסתכלות הבדל של 2-3 ס"מ, ובלתי אפשרי לדעת שיש לו 13.5 רק מלראות, צריך להשוות למשהו אחר בכדי למצוא הבדל.
שיהיה לך בהצלחה, ההודעה נכתבה בכוונה ממשתמש אנונימי כי אחרי זה אני מקבל המון הודעות בפרטי, עדיף שתכתבו בפורום ותעזרו בשירותיו, אני לומד סקסולוגיה ומוכן לעזור למי שצריך, בתוך כותלי הפורום.