נכתב במקור על ידי
CompleX
אני לא רוצה להלחיץ.. אבל 17 הוא לא בדיוק אידיאלי....
קצת ככה להוריד לאנשים פה את החששות...
ממוצע גודל של איבר מין גברי הוא 13 ס"מ...
אורכו של נרתיק האשה הוא 8-10 ס"מ...
בוא נתחיל שמכאן ישנה בעיה ל17 ס"מ.
בוא נוריד את חששותיכם ... רוב האנשים מסלפים קצת את גודלם.. לא יכול להיות שמעל 50% מהנאמרים בפורום מדברים על גודל של מעל 16 ס"מ....
דבר שני, לאשה 17 הוא לא בדיוק האידיאל... ישן נשים שלא יכולות להסתדר עם גודל כזה ואני מדבר במלוא מובן המילה.
הבעיה העיקרית של אנשים הינה סרטי הפורנו, בה הם רואים כלים של סוסים.. לא הגיונים.. נכנסים בשלמותם לנרתיק האשה..
חברים יקרים זהו ק-ו-ל-נ-ו-ע במיטבו, בדיוק כמו פעלול של רכב מתפוצץ... זה תלוי זוית צילום ותלוי כמובן התקן גומי..
דבר נוסף לגבי משך האקט, שחקני הפורנו ברובם נוטלים סמי מרץ טרם הסרט על מנת להעצים את האקט, וכמובן שיהיה מרץ. בנוסף הסרט בנוי סצנות סצנות.. אפשר לארוך.. לצלם בימים שונים ושעות שונות..
דבר זה מוריד את הבטחון העצמי למרבית האוכלוסיה...
עובדה חשובה נוספת היא שהאשה מרגישה רק את ה1/3 הראשון של הנרתיק, מעבר לזה היא לא מרגישה דבר.
בעצם היא יודעת שהיא נכנסה עד הסוף רק כאשר הרגלים שלה נוגעות בשלך.. ככה שהאורך אינו משנה דבר... זה הקוטר...
מה שאני בא להגיד, חברים זה ישמע נדוש, הגודל לא קובע, קובע הקוטר ויכולות הביצוע של הגבר.
היכולות שלך בעצם לבצע את הדברים ש"עושים לה את זה".
היכולת שלך לחדש... היכולת שלך לגעת במקום הנכון בזמן הנכון...
אני מקווה שזה יתן לכם "קצת" תקווה.. תפסיקו לפחד.. ותתחילו לחיות...
אתם מוזמנים לבדוק אותי לגבי הנאמר פה...
מקווה שחלקכם נושמים עכשיו לרווחה...
עריכה שלי...
יכול להיות נחמד אם אחד המנהלים יקח הודעה זו וישים אותה כפוסט ראשי, דבר שיגרום להורדת כמות השאלות בנושא....