תגידו איך אני יכול למצוא עבודה? אני בן 18 3 חודש וחצי לגיוס וחייב בדחיפות 2200 שקל..
תגידו איך אני יכול למצוא עבודה? אני בן 18 3 חודש וחצי לגיוס וחייב בדחיפות 2200 שקל..
|
|
מסעדות , אירועים (מלצר) חשבת על זה?
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
אני ממלצר באולם ארועים ואני כוווולה בן 15 אחי... אני מרוויח [לא כולל טיפים] בסביבות ה3000 שקל בחודש ואני עובד 4 פעמים בשבוע כל פעם 6 שעות, תעשה לבד ת'חשבון ותיראה שיוצא לי משהו כמו 25 שקל לשעה שזה שווה.
תחפש אולם ארועים, חפש מסעדות קלות, פיצוציות.. בהצלחה..
לשעבר 'Like
זה תלוי איזה אירוע יש כמה סוגים.
יש אירוע של תימנים\ספרדים\מרוקאים\ קיצווווור מזרחיים ששם מוציאים טיפים חבלךעלהזמן, ויש אירוע של אשכנזים שמוציאים ממש קצת ולפעמים בכלל לא מוציאים.
עכשיו יש 2 סוגי אירועים, יש מזנונים ויש הגשה מלאה.
מזנונים אתה סתם מחלק אוכל במזנון, דגים סטייקים וכו.. אבל יש כאלה שעל שולחנות ויש כאלה שעל מיזנונים אז אם אתה מפנק את אלה שבשולחן שלך ומביא להם את המזנון לשלוחן בדרך כלל אתה מוציא מהם איזה 80 שקל.. ואם אתה לפלף ולמלמ אחד שלא מדבר סתם עושה מה שצריך אתה תוציא 20 שקל הכל תלוי בגישה שלך כמלצר.
ארועי הגשה זה הכי טוב.. מוציאים בממוצע טיפים של 100 שקל בשולחן ואתה מקבל 2 שולחנות, אבל עוד פעם תלוי אם זה אשכנזים או מזרחיים [אנלא גיזען פשוט ככה זה...]..
בקיצור כסף בנזוונה אחי
לשעבר 'Like
חשבתי על זה אבל זה בעיה עכשיו כי עכשיו זה בין-המצרים ואין אירועים
הייתי אמור להתחיל לעבוד באיזה מסעדה אבל הוא ניסה לעבוד עלי עלק יומיים ראשונים עד שתלמד את המקצוע אתה מקבל 50 שקל משמרת (זה איזה 6-8 שעות) +ארוחה חח כאילו שהארוחה הזאת משנה משהו
ישבתי ללכת לקניון לעבור חנות חנות נראה לכם רעיון טוב?
ואיזה עוד רעיונות יש לכם?