נכתב במקור על ידי VanGogh למה שיחת וועידה? חח כי... ככה!
נכתב במקור על ידי .GiL. כי... ככה! אני ימחוק אותך בסוף! נכתב במקור על ידי AdventureR הבתולה מרי,איבדה תבדולים שלה זה היסטרי אני לא מבין איך,אני זיינתי את קטי פרי היא השפריצה מיץ עגבניות שרי חחחחחחחחחחח >< לייק עלייך! תחזיר!)
נכתב במקור על ידי .GiL. חיים טוב.. שנייה אני צריך לעשות בשביל זה ריסט למשתמש.. אני אחזור עוד איזה 2-3 דקות נכתב במקור על ידי VanGogh למה שיחת וועידה? חח גרר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh אני ימחוק אותך בסוף! חחחחחחחחחחח >< לייק עלייך! תחזיר!) ככה אתה י'מניאק?
נכתב במקור על ידי .GiL. ככה אתה י'מניאק? מנייאק הוא שמו השני חח נכתב במקור על ידי Wolf Man שנייה אני צריך לעשות בשביל זה ריסט למשתמש.. אני אחזור עוד איזה 2-3 דקות גרר עכשיו זה עושה לי את זה...חחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh מנייאק הוא שמו השני חח עכשיו זה עושה לי את זה...חחחח והראשון הוא?
נכתב במקור על ידי VanGogh מנייאק הוא שמו השני חח עכשיו זה עושה לי את זה...חחחח לא רק לך
לילה טוב
איבדתי תבתולים לקטי פרי... כאן היא אומרת לי קחח אותי לקיררררררררררררר פה לקחתי אותה לקיר ולפני איבוד בתולים ופה כבר ממימשתי את זזמי ואיבדתי בתולים
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא רק לך אז אני מסכים לזרום על זה! חחח (אתה לא עוזר לי?! חחח )
נכתב במקור על ידי AdventureR איבדתי תבתולים לקטי פרי... כאן היא אומרת לי קחח אותי לקיררררררררררררר פה לקחתי אותה לקיר ולפני איבוד בתולים ופה כבר ממימשתי את זזמי ואיבדתי בתולים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיי בסרט! חחחחחחחח נכתב במקור על ידי _יעל_ לילה טוב לילה טוב יעל!!!! געגעתי!! נכתב במקור על ידי .GiL. והראשון הוא? אלי? חחח
נכתב במקור על ידי VanGogh אז אני מסכים לזרום על זה! חחח (אתה לא עוזר לי?! חחח ) אני עוזר! נכתב במקור על ידי _יעל_ לילה טוב ליה טוב, אני פותח מסן
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיי בסרט! חחחחחחחח לילה טוב יעל!!!! געגעתי!! אלי? חחח לפחות זיינתי אותה קנאיייייייייייי
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני עוזר! ליה טוב, אני פותח מסן עם הליקיים? חח אחשלי ייקר
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיי בסרט! חחחחחחחח לילה טוב יעל!!!! געגעתי!! אלי? חחח כה? נכתב במקור על ידי Wolf Man אני עוזר! ליה טוב, אני פותח מסן חיימוש
חוקי הפורום