נכתב במקור על ידי Mr. Horror אחים בדם אתם. אחשלי בלב אתה,המשפחה השניה שלי אח בווריד שלי אתההההההההההההההההה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי InSane גם אוכל לכלבים זה טעים צחק צחק אבל יש אנשים שבאמת חושבים ככה.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror עוד לייק אחד 100 סידרתי אותך ליפני ששלחת חחח
נכתב במקור על ידי AdventureR אחשלי בלב אתה,המשפחה השניה שלי אח בווריד שלי אתההההההההההההההההה איזה ניקוווווווווווווווווו אתה איזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי אתה בירושלים?
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי VanGogh סידרתי אותך ליפני ששלחת חחח חחחחחחחח כן שמתי לב
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחח כן שמתי לב בואנה כבר 100 הודועת עשית מאז ה 18 אלף חחחחחחחח אני כבר 30 +/-
נכתב במקור על ידי Mr. Horror מגיע לך לייק ענקקקקקקקקקקקקק על השיר הזה.! אחר השירים שלו! אני מזה אוהב את השיר
נכתב במקור על ידי VanGogh מגיע לך לייק ענקקקקקקקקקקקקק על השיר הזה.! אחר השירים שלו! אני מזה אוהב את השיר אני שונא את נלי אבל זה אחד השירים!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה ניקוווווווווווווווווו אתה איזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי אתה בירושלים? מילה שאני רוצה לבוא כמה שיותר מוק'דדם.. אבל יש לי פיזיותרפיה וגם לצאת אם האהבה שלי ליםםםםםםםםםם הזמנתי אותה חעחעח הויא אמרה בכייף אבל לבד
נכתב במקור על ידי AdventureR מילה שאני רוצה לבוא כמה שיותר מוק'דדם.. אבל יש לי פיזיותרפיה וגם לצאת אם האהבה שלי ליםםםםםםםםםם הזמנתי אותה חעחעח הויא אמרה בכייף אבל לבד אני יבוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם
נכתב במקור על ידי AdventureR מילה שאני רוצה לבוא כמה שיותר מוק'דדם.. אבל יש לי פיזיותרפיה וגם לצאת אם האהבה שלי ליםםםםםםםםםם הזמנתי אותה חעחעח הויא אמרה בכייף אבל לבד תהנה נשמה.. אבל לוגו קודם חחח
שיאו אני בקרוב 4אלף
נכתב במקור על ידי `SelecTioN נכון כל החפירה שלכם זה רק כדי להעלות את המונה שלכם? כע! נכתב במקור על ידי afx WOLF MAN והמקסיקני הניקים הקודמים היו יותר טובים הגיע הזמן לגוון נכתב במקור על ידי VanGogh 3 אלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה הדדי יא אח! הגעתי! נכתב במקור על ידי Mr. Horror יודעים מה? מה? כולם נפתח אשכול 3K אז תעשו לייקים!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh תהנה נשמה.. אבל לוגו קודם חחח חעחע אני יעשה לך מחר אני על מחשב נייד והתכוונתי 5 אלף
חוקי הפורום