נכתב במקור על ידי VanGogh מה הורדה? חח אכן.. אני יחרוש עד שאני אמצא את הטוב ביותר
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי AdventureR איך מורידים זקפה?..חוץ מלהסתכל על בחורות דתיות לחשוב על בית ספר.. איכס.. תחשוב על דברים שאתה שונא ומגעילים אותך שלא קשור לבנות.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man מצב הרוח ישתפר מחר זה ייתכן
נכתב במקור על ידי VanGogh שתהיה בעניין יש דתייות ממש ממש ממש יפות.. והן גם ממש חרמניות.. לך תשפשף חחח אתה מנסה לעבור אותי ירשע!!!
נכתב במקור על ידי VanGogh זה ייתכן זה אפשרי
נכתב במקור על ידי Wolf Man לחשוב על בית ספר.. איכס.. תחשוב על דברים שאתה שונא ומגעילים אותך שלא קשור לבנות. הייתי מת לחזור לבית הספר!!! נכתב במקור על ידי Mr. Horror אכן.. אני יחרוש עד שאני אמצא את הטוב ביותר חח בכייף נשמה.. ראית את הפורום החדש? VIP?!?!??
אני ספאאאאאאאם
נכתב במקור על ידי Wolf Man אתה מנסה לעבור אותי ירשע!!! לא ידוע על מה אתה מדבר חחח
נכתב במקור על ידי Wolf Man זה אפשרי כל עוד אנחנו כאן חיים
נכתב במקור על ידי VanGogh הייתי מת לחזור לבית הספר!!! חח בכייף נשמה.. ראית את הפורום החדש? VIP?!?!?? לא הייתי עסוק באתגר..
חחחחחחחחחחחחחעעעעחחחחחחחחחחחחע
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי VanGogh כל עוד אנחנו כאן חיים זה אפשרי
נכתב במקור על ידי VanGogh הייתי מת לחזור לבית הספר!!! חח בכייף נשמה.. ראית את הפורום החדש? VIP?!?!?? אני לא..
נכתב במקור על ידי VanGogh לא ידוע על מה אתה מדבר חחח אתה שקרן גרוע..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לא הייתי עסוק באתגר.. איזה יופי זה הפורום הזה!!! חחח הוא כבר לא תת פורום!
חוקי הפורום