נכתב במקור על ידי Wolf Man האם נהנה אתה להיות רוצח? לא אכפת לך הכל כבר מותר....
נכתב במקור על ידי VanGogh סתם לידע כללי , ליקיים לא עולים כסף אז... כפרה עלייכם! חחח גררר נכתב במקור על ידי afx חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכתב במקור על ידי Mr. Horror דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,ד יות, או דתיות, אוו דתיות, אוווווווו דתיות
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי אריאל. קיבלת בלייק! i like thet תודה
נכתב במקור על ידי VanGogh מה כן? חחח אתה מתכוון להצטרף לצוות? אני רוצה השאלה אם אני בבבבבבלאק ליסט זה משפיעה על משהו?
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני נהנה חשבתי נמאס לך לנהל או משהו כזה XD
נכתב במקור על ידי Wolf Man גררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או דתיות, אוו דתיות, אוווווווו דתיות רק אני לא מקבל תגובה :'(
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי VanGogh לא אכפת לך הכל כבר מותר.... טוב עזוב אנחנו נראים כמו שני מפגרים אז פשוט:
נכתב במקור על ידי almog9697 שלום לילד הסוטה שינית תחתימה או שאני מדמיינת ? ואין מצב אני רוצה להחליף תניק את בת 14 איך את מכירה את המילה סוטה?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,דתיות,ד יות, חרמן אחובלועה חחח
נכתב במקור על ידי אריאל. חשבתי נמאס לך לנהל או משהו כזה XD להיות בצוות זה לא ניהול...... נימאס לי לפקח אולי אני חוזר לניהול עוד חודש+-
נכתב במקור על ידי Wolf Man טוב עזוב אנחנו נראים כמו שני מפגרים אז פשוט: חחחחחחחחחחחחחחח יאללה סיפור בהמשכים.. או משחק שאני יביא?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror רק אני לא מקבל תגובה :'( אבל אני מגיב לך!
נכתב במקור על ידי VanGogh חרמן אחובלועה חחח גם אתה לא מביא לי תגובה מה אני עז?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror רק אני לא מקבל תגובה :'( גם נשיקה ולייק תקבל יא אח!!!!
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחח יאללה סיפור בהמשכים.. או משחק שאני יביא? מה שבא לך
חוקי הפורום