|
|
כמו שאמרתי, אין לך מה להפסיד.
(ואת הVCC אני יוכל להביא לך ב-4$)
תשמע אחי אם כבר אתה רוצה משהו אמין וחזק שהוא קיים כבר כמה שנים טובות זה ה- gdi יש איזה אתר אמין שקיים כבר כמה שנים ולעוד פרטים תיכנס לסירטון של noam46 אני לא יכול להגיד את השם של האתר פה אבל אתה יכול להכנס לסירטון:http://www.youtube.com/user/noam46#p/u/49/gLQbZ9pDM9U
תיכנס ותתרשם אני בטוח שזה הרבה יותר טוב!
נכון, ואתה גם תצליח, אתה תראה.
לאט לאט, זה לא תמיד צורך כושר שכנוע, לפעמים המופנים שאתה רוצה להפנות פשוט או מפחדים לשים פרטים אמיתיים או שלא מאמינים לזה, אתה בסוף תצליח להפנות.
אם אתה זוכר, עוד כשאני הצעתי לך את קודוס בהתחלה במסן, אתה רק קיללת ואמרת שזייפתי הוכחה ואז חסמת/מחקת אותי סתם, תאמין לי שהם לא חברה של ילד בן 16, זו חברה וותיקה מאוד והיא אמינה מאוד, אבל מה לעשות יש חוקים, ובקשר לאייפד 2, זה 20 מופנים זה נכון, אבל זה לא 25$ החישוב שלך לא נכון בכלל כי כל 3 מופנים זה 80$ לפייפאל ו20 מופנים זה 553$ - הכל שם לפי השווי של המוצר עצמו, כמו שאמרתי, זו ההחלטה שלך אם לקחת כסף או מוצר.
תיקון קטן, הם לא אתר שני של אפל, הם רשת גדולה בעלת 8 אתרים, אני בחרתי את אפל כי זה משך אותי, יכולתי לבחור משהו אחר אבל זה לא משנה כי בכל 8 האתרים שלהם אפשר לקבל כסף לפייפאל.
נכון הם משלמים ובקרוב תראה עוד הוכחות
עניתי לו תראה למעלה.
עניתי לו.
הם לא, הם חברה ותיקה והקאטצ' כאן הוא שכדי להשלים משימה צריך כרטיס אשראי, ולכן אני מספק מתנה VCC לנרשמים תחתי.
עובד, זה אמיתי וזה עובד, המשימה לא כזאת מסובכת, צריך רק להבין אותה היא דיי קלה אפילו.
זה לא VCC לאישור פייפאל, זה VCC מיוחד למשימות.
....^^
זה משתלם בסופו של דבר.
הVCC עולה בין 3.5-4$, האתר לא סקאם כי כמו שראית את ההוכחה שלי כבר פרסמתי ממזמן ובקרוב תראה חדשה.
זה לא סקאם נקודה.
בכיף, אתה רק צריך להכין כמות קטנה של דולרים כדי לקנות למופנים שלך כרטיסי VCC ואתה מסודר, אבל אל תשכח שיש חוקים, אם מופנה שלך לא רשם פרטים אמיתיים / השתמש או נרשם עם פרוקסי / נרשם יותר מפעם אחת - אתה תראה אותו בבאן ביום של התשלום ואז תצטרך להפנות עוד (תלוי כמה הפנית).
נערך לאחרונה על ידי nir235; 26-07-2011 בשעה 01:54.
נו ומה עם מה שאני רשמתי כנס ותראה שזה הרבה יותר שווה!