צריך להעיף את החנונים בגלל שאתה תמיד ישן בשיעור והמורה שואל אותך שאלה ואתה רק הרגע התעוררת ואז מגיע חנון שמתפרץ, אומר את התשובה ומוציא לך לשון. הוא חושב שהוא יותר טוב ממני, אני חושב אני כל כך הורג אותו בהפסקה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נשבע נודר נדר שזה קרה לי בכיתה ח'
צריך להעיף את האנשים שמתקשרים אלייך בבוקר, אתה ישן..אתה אומר לעצמך טוב אני לא יענה בטח ינתקו..אחרי דקה ממשיכים להתקשר והצלצול מחרפן לך תחיים ואתה בשלך לא עונה..אחרי 2 דק' שאתה מקבל תג'ננה אתה קם כולך עצבני ואיך שאתה מרים תטלפון , הם מנתקים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
בוא נעייף את החברים האילו שמשתכרים עד שעה 4 בלילה ואז משעמם להם הם מתקשרים אלייך כשאתה יישן מת ושאולים אותך "רוצה לצאת?"
איפה הייתם ליפני זה?!
בוא נעיי ף אותם!!!
צריך להעיף את החנונים בגלל שאתה תמיד ישן בשיעור והמורה שואל אותך שאלה ואתה רק הרגע התעוררת ואז מגיע חנון שמתפרץ, אומר את התשובה ומוציא לך לשון. הוא חושב שהוא יותר טוב ממני, אני חושב אני כל כך הורג אותו בהפסקה!
חחחחחחחחחחחחחחחח
בוא נעייף אותם!!!!
בוא נעייף את החנונים האילו שלא נותנים להעתיק במבחן! חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נשבע נודר נדר שזה קרה לי בכיתה ח'
נשבע נודר שזה קורה לי כל שנה
נכתב במקור על ידי VanGogh
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
בוא נעייף את החברים האילו שמשתכרים עד שעה 4 בלילה ואז משעמם להם הם מתקשרים אלייך כשאתה יישן מת ושאולים אותך "רוצה לצאת?"
איפה הייתם ליפני זה?!
בוא נעיי ף אותם!!!
בואו נעיף את: את החנונים שמלשינים למורה שאתה ישן! כאילו בראבק ישנתי שעתיים תן לישון!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.