נכתב במקור על ידי Mr. Horror למה נראה לך? אדם שרון מופיע מ1998 ורועי לוי לפניו...
צריך להעיף את מי ששם את האות ג' ליד ד' במקלדת... יאללה עפתי לעשות כמה גברים
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני כזה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח fail אני חושב שנפרוש מבוא נעייף מישהו יפגי בסוף יחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror צריך להעיף את מי ששם את האות ג' ליד ד' במקלדת... יאללה עפתי לעשות כמה גברים ביי.. אלי נמשיך?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh ורועי לוי לפניו... ניייט הוא לא. תראה את אדם שרון איזה גנוב מישהו מכיר את הולי סנייה?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror צריך להעיף את מי ששם את האות ג' ליד ד' במקלדת... יאללה עפתי לעשות כמה גברים אז אתה גיי?!
נכתב במקור על ידי almog9697 אם אתה זה זה אם הקעקוע המאגניב אז כן! לא דיברננו על זה כבר ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה אני נשמה... אני ה"סוטה", עם הקעקוע המגניב לחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח fail אני חושב שנפרוש מבוא נעייף מישהו יפגי בסוף יחחחחחחחחחחחחחחח אלי נמשיך בבוא נעיף מיליארד?
נכתב במקור על ידי Wolf Man ביי.. אלי נמשיך? חחחח ביי נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח fail אני חושב שנפרוש מבוא נעייף מישהו יפגי בסוף יחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי almog9697 אז אתה גיי?! לא, הוא דיי
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ניייט הוא לא. תראה את אדם שרון איזה גנוב מישהו מכיר את הולי סנייה? אין על רועי לוי!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror צריך להעיף את מי ששם את האות ג' ליד ד' במקלדת... יאללה עפתי לעשות כמה גברים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל זה לא מגניב אם אתה לא ממציא לבד
נערך לאחרונה על ידי afx; 26-07-2011 בשעה 00:09.
נכתב במקור על ידי Wolf Man אלי נמשיך בבוא נעיף מיליארד? חחחחח יאללה בכל הכוח!
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא, הוא דיי חחחחחחח אהבתי
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחח יאללה בכל הכוח! זה תורך
חוקי הפורום