נכתב במקור על ידי almog9697 אם אתה זה זה אם הקעקוע המאגניב אז כן! לא דיברננו על זה כבר ?! זה ל אני זה vangoh הוא שינה את הכינוי שלו.. אני בקרוב עושה קעקוע עוד כמה שנים, אני ההפך אני נראה כמו בן 15.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחח אהבתי תודה, תודה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה אני נשמה... אני ה"סוטה", עם הקעקוע המגניב לחחחח אהההה חחחח ><
נכון יום כיפור חוץ מצום זה גם ספירת מלאי של הערסים?
נכתב במקור על ידי almog9697 אהההה חחחח >< תתבישי לך!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror נכון יום כיפור חוץ מצום זה גם ספירת מלאי של הערסים? הסבר למשפט מחץ?
בואו נעייף את אלה שאומרים שהם דתיים שמים כיפה ובטוחים שהם דתיים אבל כשהם רוצים לעשן בשבת הם מורידים את הכיפה חחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror נכון יום כיפור חוץ מצום זה גם ספירת מלאי של הערסים? פעם ראשונה שסימרת חנקת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh תתבישי לך! אתה שינית תשם לא אני ><
נכתב במקור על ידי VanGogh בואו נעייף את אלה שאומרים שהם דתיים שמים כיפה ובטוחים שהם דתיים אבל כשהם רוצים לעשן בשבת הם מורידים את הכיפה חחחחחחחחחח אני אומר בוא נעיף את החנונים שאני מרביץ להם והם הולכםי לבכות למורה! נו תשתקו ותדממו בשקט, מה אתם בחורות?!
נכתב במקור על ידי almog9697 אהההה חחחח >< אל תקשיבי לו אני יותר סוטה ממנו.
נכתב במקור על ידי VanGogh פעם ראשונה שסימרת חנקת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה שזה אחד הדברים אבל נכתב במקור על ידי almog9697 הסבר למשפט מחץ? המשפט מחץ שלי?
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני אומר בוא נעיף את החנונים שאני מרביץ להם והם הולכםי לבכות למורה! נו תשתקו ותדממו בשקט, מה אתם בחורות?! כן בטח וואף וואף !!
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני אומר בוא נעיף את החנונים שאני מרביץ להם והם הולכםי לבכות למורה! נו תשתקו ותדממו בשקט, מה אתם בחורות?! חחח בואו נעיף אותם! אני אומר בואו נעייף את החתוילם המיוחמים שבוכים דווקא מתחת לכלום שלך! כאילו שתישבר ותיתן להם..חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכתב במקור על ידי almog9697 אתה שינית תשם לא אני >< חחחחחחחחחח אני זה אני כתוב לך למטה את היתגלגלות השמות חחחח
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני אומר בוא נעיף את החנונים שאני מרביץ להם והם הולכםי לבכות למורה! נו תשתקו ותדממו בשקט, מה אתם בחורות?! כן?????
חוקי הפורום