נכתב במקור על ידי Mr. Horror אל תקשיבי לו אני יותר סוטה ממנו. אתה יותר סוטה ממני? חחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן????? גם עם זה אתה מזדהה? חחח
נכתב במקור על ידי almog9697 כן בטח וואף וואף !! ?? נכתב במקור על ידי VanGogh חחח בואו נעיף אותם! אני אומר בואו נעייף את החתוילם המיוחמים שבוכים דווקא מתחת לכלום שלך! כאילו שתישבר ותיתן להם..חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח אני זה אני כתוב לך למטה את היתגלגלות השמות חחחח בוא נעיף את הכלבים שאתה מלטף מלטף ואז שמים לך קטשופ על היד ואוכלים אותה! נכתב במקור על ידי Mr. Horror כן????? כן!! אי אפשר להרביץ בשקט
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh אתה יותר סוטה ממני? חחחח אולי חחחחחחחחחחח נכתב במקור על ידי VanGogh גם עם זה אתה מזדהה? חחח לא אמרתי כן על כך שהם בחורות נכתב במקור על ידי Wolf Man ?? בוא נעיף את הכלבים שאתה מלטף מלטף ואז שמים לך קטשופ על היד ואוכלים אותה! כן!! אי אפשר להרביץ בשקט כן האאא? אתה מת להרביץ למישהו
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Wolf Man ?? בוא נעיף את הכלבים שאתה מלטף מלטף ואז שמים לך קטשופ על היד ואוכלים אותה! כן!! אי אפשר להרביץ בשקט מה? ד"א עברתי אותך מצטער
אתם יודעים שהיא בת 14 כן?
נכתב במקור על ידי VanGogh מה? ד"א עברתי אותך מצטער חחחחחרשן
בואו נעיף את אלה ששמים ביצה בחתימה בפורום!!!!וסתם כ ד"א מי זה שהוא היה בפנימיה והיה לו מחליק שיער שטני כזה חלק?
נכתב במקור על ידי afx אתם יודעים שהיא בת 14 כן? יודעים נשמה יודעים הכל בהומור
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אולי חחחחחחחחחחח לא אמרתי כן על כך שהם בחורות כן האאא? אתה מת להרביץ למישהו אה חחחחחחחחחחחחח כבר התחלתי לדאוג בואונעיףאתאלהשהםברוגזעםהרווחבמקלדת (בואו נעיף את אלה שהם ברוגז במקלדת) חחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי almog9697 בואו נעיף את אלה ששמים ביצה בחתימה בפורום!!!!וסתם כ ד"א מי זה שהוא היה בפנימיה והיה לו מחליק שיער שטני כזה חלק? אמממממממממממ אולי ניקולאי או שזה אלי
נכתב במקור על ידי almog9697 בואו נעיף את אלה ששמים ביצה בחתימה בפורום!!!!וסתם כ ד"א מי זה שהוא היה בפנימיה והיה לו מחליק שיער שטני כזה חלק? בתמונה שחור לבן?
נכתב במקור על ידי VanGogh אה חחחחחחחחחחחחח כבר התחלתי לדאוג בואונעיףאתאלהשהםברוגזעםהרווחבמקלדת (בואו נעיף את אלה שהם ברוגז במקלדת) חחחחחחחחחחחחחח אני כזה.
נכתב במקור על ידי afx אתם יודעים שהיא בת 14 כן? אף אחד לא התחיל איתה.. אני בכלל מכור לאנג'י אני יציא לה נישואים עוד מעט חחח
נכתב במקור על ידי VanGogh בתמונה שחור לבן? כןןן !
חוקי הפורום