נכתב במקור על ידי Mr. Horror לבנות....... נכון אם מישהו עם פלטה נוגס בתפוח זה נראה כמו מגהטרון? כן לבנות אני הזרמתי מישהי עם גשר זה לא מפריע...
נכתב במקור על ידי Wolf Man אנחנו צריכים לספק את עצמנו! אז תעשו את זה אם נשים אמיתיות מצדי תעשו את זה גם ביחד !!! אולי ירד מד החרמנות שלכם
נכתב במקור על ידי VanGogh כן לבנות אני הזרמתי מישהי עם גשר זה לא מפריע... תנסה להזרים גבר.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי VanGogh סבבה מבטיח שלא תתחרט.. אחלה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי almog9697 אז תעשו את זה אם נשים אמיתיות מצדי תעשו את זה גם ביחד !!! אולי ירד מד החרמנות שלכם להההה אבל הכי כיף זה פה וגם על בנות 14.
נכתב במקור על ידי almog9697 אז תעשו את זה אם נשים אמיתיות מצדי תעשו את זה גם ביחד !!! אולי ירד מד החרמנות שלכם אנחנו כאן ב5 לאחת, מאיפה נביא אישה עכשיו?! ובחיים לא אעשה עם גבר. וזה מאוד נעים לראות בחורות עירומות
נכתב במקור על ידי Mr. Horror כשיהיה לך דברי, אני מעלה את מעלה איך אני? סבבוש ד"א מאיזה עיר אתם?
נכתב במקור על ידי almog9697 סבבוש ד"א מאיזה עיר אתם? אני לא יליד ארץ
אמיר אמרתי לך שאתמול היה ייבש.. היום יש מים..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני לא יליד ארץ איפה נולדת?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני לא יליד ארץ אתה מחדרה חחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי afx איפה נולדת? יוקנעים לא סתם עליתי ממקסיקו לפני 16 שננ נכתב במקור על ידי VanGogh אתה מחדרה חחחחחחחחחחחחחחח לא חדרה יוקנעם
נכתב במקור על ידי Wolf Man אנחנו כאן ב5 לאחת, מאיפה נביא אישה עכשיו?! ובחיים לא אעשה עם גבר. וזה מאוד נעים לראות בחורות עירומות נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני לא יליד ארץ כה בטח
נכתב במקור על ידי VanGogh אמיר אמרתי לך שאתמול היה ייבש.. היום יש מים.. הקנייה הושלמה, יש לי עבודה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יוקנעים לא סתם עליתי ממקסיקו לפני 16 שננ לא חדרה יוקנעם חחח יש לי חברה מיוקנעם אבל היא בת 14 ><
חוקי הפורום