נכתב במקור על ידי YellowGirl עוד 4 שעות צריכה לקום כדאי לך לישון (; חח, לילה טוב!
נכתב במקור על ידי Amichai בשבילי זה מאוחר... חחח אני לא רגיל לישון בכאלה שעות חחח יא קטין
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo , למה הוא נהג אם הוא לא יודע ??? זה מסובך, רק הקרובים יודעים מה קרה בדיוק.
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי YellowGirl עוד 4 שעות צריכה לקום לכי לישון? מה את עושה פה חחחח סתם מה מצב?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחח יא קטין חח כן דרך אגב, בן כמה אתה?
נכתב במקור על ידי Stain זה מסובך, רק הקרובים יודעים מה קרה בדיוק. מז"א רק הקרובים?
נכתב במקור על ידי Amichai חח כן דרך אגב, בן כמה אתה? 18 עוד מעט.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror 18 עוד מעט. יפה יפה מסתבר שאני הכי קטן בפורום הא?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror לכי לישון? מה את עושה פה חחחח סתם מה מצב? חחחח לא נרדמת כלטוב מאיתך?
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=809430
נכתב במקור על ידי Stain זה מסובך, רק הקרובים יודעים מה קרה בדיוק. היית איתו באותו זמן ? היית בחינה ? ותוכל לומר מה בדיוק קרה ?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Amichai יפה יפה מסתבר שאני הכי קטן בפורום הא? אממממממ יש מצב נכתב במקור על ידי YellowGirl חחחח לא נרדמת כלטוב מאיתך? אממממ סבבה לגמרי . חזרת לפורום רשמית?
נכתב במקור על ידי YellowGirl חחחח לא נרדמת כלטוב מאיתך? תספרי כבשים חחחחחחח סתם XD
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo היית איתו באותו זמן ? היית בחינה ? ותוכל לומר מה בדיוק קרה ? לא אבל ראיתי אותם באותו הלילה, ואני אוכל אבל לא פה.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אממממממ יש מצב אממממ סבבה לגמרי . חזרת לפורום רשמית? חחחח לא בדיוק רשמית, אני באה לאשכולילה ולפעמים לריב עם DAILY
חוקי הפורום