נכתב במקור על ידי Stain לא אבל ראיתי אותם באותו הלילה, ואני אוכל אבל לא פה. תוכל לכתוב לי בפרטי ?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי YellowGirl חחחח לא בדיוק רשמית, אני באה לאשכולילה ולפעמים לריב עם DAILY חחחחח.... אחלה דבר אז מה ככה? משעמם חח.
Erik Lamela 8
לאדע אם כדי שזה יצא, בכל אופן.. קרה מה שקרה והילד איננו פה.
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחח.... אחלה דבר אז מה ככה? משעמם חח. חחחחחחחחחחחחחח זה מעביר ת'זמן עכשיו אני רבה עם האקס זה משעשע
נכתב במקור על ידי Stain לאדע אם כדי שזה יצא, בכל אופן.. קרה מה שקרה והילד איננו פה. הוא מת במקום?
משהו מכיר אותו?
נכתב במקור על ידי YellowGirl חחחחחחחחחחחחחח זה מעביר ת'זמן עכשיו אני רבה עם האקס זה משעשע חחחחחחחחחחחחחחח חופשי מעביר את הזמן
נכתב במקור על ידי Stain משהו מכיר אותו? אני מכיר.. לא אישית אבל מכיר
מה נהיה? עשיתם את האשכולילה עצוב
טוב ב300 אני הולך לישון דיי אני עייף
נכתב במקור על ידי Amichai מה נהיה? עשיתם את האשכולילה עצוב אמממממ תדבר איתי יהיה לך כיף.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror טוב ב300 אני הולך לישון דיי אני עייף חח אתה רוצה מספר עגול?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אמממממ תדבר איתי יהיה לך כיף. אז... ממצב? בינתיים לא צברתי כל כך הרבה הודעות באשכולילה, אבל זו התחלה יפה. 37 הודעות רק מהאשכולילה הא 38 (פלוס ההודעה הזו )
נכתב במקור על ידי Amichai חח אתה רוצה מספר עגול? כן סתם לכיף.
נכתב במקור על ידי Amichai מה נהיה? עשיתם את האשכולילה עצוב מצטער גבר. סתם כי אני מתגעגע לחבר שלי.. ומור גם היה כמו אח, אני מת להוציא על אופנוע רשיון אבל.... =\
חוקי הפורום