נכתב במקור על ידי Amichai אז... ממצב? בינתיים לא צברתי כל כך הרבה הודעות באשכולילה, אבל זו התחלה יפה. 37 הודעות רק מהאשכולילה הא 38 (פלוס ההודעה הזו ) לבינתיים צברתי כמעט 300 הודעות ביום וחצי
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Stain מצטער גבר. סתם כי אני מתגעגע לחבר שלי.. ומור גם היה כמו אח, אני מת להוציא על אופנוע רשיון אבל.... =\ מבין אותך...
נכתב במקור על ידי Amichai מבין אותך... אני מאלו שמסוגלים להגיד "לי זה לא יקרה" הבעייה שזה לא תלוי בי, אבל יש לי תפיסת עולם שאם משהו שקורה הוא היה אמור לקרות.
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי Stain מצטער גבר. סתם כי אני מתגעגע לחבר שלי.. ומור גם היה כמו אח, אני מת להוציא על אופנוע רשיון אבל.... =\ אל תדאג מור נהרג בגלל שהוא נסע מהר מדי בבמפר והוא נתקע בעץ (לפי מה שאני הבנתי) וליאור נהרג בגלל שהוא נהג ללא רישיון אתה יהיה לך רישיון ותנהג לאט לאט יהיה בסדר.
נכתב במקור על ידי Amichai מבין אותך... למה גם לך נהרג חבר קרוב? נכתב במקור על ידי Stain אני מאלו שמסוגלים להגיד "לי זה לא יקרה" הבעייה שזה לא תלוי בי, אבל יש לי תפיסת עולם שאם משהו שקורה הוא היה אמור לקרות. בקיצור אתה אומר כל דבר שקורה קורה מסיבה
אתם אומרים שכדאי לי להשאר עד 4? אני רק מפחד שאבא שלי יעיר אותי בטלפון חחח, שונא שזה קורה
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 26-07-2011 בשעה 03:26.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror למה גם לך נהרג חבר קרוב? בקיצור אתה אומר כל דבר שקורה קורה מסיבה לא נהרג לי חבר חס וחלילה, אני פשוט מזדהה איתו...
נכתב במקור על ידי Amichai אתם אומרים שכדאי לי להשאר עד 4? אני רק מפחד שאבא שלי יעיר אותי בטלפון חחח, שונא שזה קורה חחחח זה הפחד הכי גדול יש לי גם צילצול מלחיץ רצח נכתב במקור על ידי Amichai לא נהרג לי חבר חס וחלילה, אני פשוט מזדהה איתו... האאאא אוקיי..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחחחחחחחחחחחחח חופשי מעביר את הזמן בעע אבלל זה לא משעשע מספיק!
יאללה סקר שיביא הרבה הודעות מה הציצול מתקשר/הודעה שלכם
נכתב במקור על ידי YellowGirl בעע אבלל זה לא משעשע מספיק! רוצה לריב איתי? אני משעשע מאוד ויש לי תשובות מעצבנות
נכתב במקור על ידי Mr. Horror למה גם לך נהרג חבר קרוב? בקיצור אתה אומר כל דבר שקורה קורה מסיבה כן, יש לי כבר רשיון על טרקטור XD זה כמו טרקטרון, יש לי.. אני מת להוציא על אופנוע, אני יכול לשכנע תהורים..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror חחחח זה הפחד הכי גדול יש לי גם צילצול מלחיץ רצח האאאא אוקיי.. חח גמלי יש צלצול מלחיץ, אני שומע אותו אני חושב יש אזעקה חח... וגם זה קורה לי מוקדם כשאני יושן מאוחר, אני מנומנם כזה, ופתאום אני שומע את זה... חחחחח
נכתב במקור על ידי Amichai חח גמלי יש צלצול מלחיץ, אני שומע אותו אני חושב יש אזעקה חח... וגם זה קורה לי מוקדם כשאני יושן מאוחר, אני מנומנם כזה, ופתאום אני שומע את זה... חחחחח איזה תביא אותו לפה מיוטיוב נכתב במקור על ידי Stain כן, יש לי כבר רשיון על טרקטור XD זה כמו טרקטרון, יש לי.. אני מת להוציא על אופנוע, אני יכול לשכנע תהורים.. חחחח אז תוציא מה הבעיה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror איזה תביא אותו לפה מיוטיוב חחחח אז תוציא מה הבעיה שאני לא לבד על הכביש?
חוקי הפורום