.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי YellowGirl 0:25 מתחיל הצלצול שלי D: דווקא מגניב
נכתב במקור על ידי YellowGirl 0:25 מתחיל הצלצול שלי D: דבר כזה בבוקר הייתי חוטף התקף לב במקום
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Stain פיחסה. חחחחח עוד 3 אני עף
נכתב במקור על ידי Mr. Horror דבר כזה בבוקר הייתי חוטף התקף לב במקום אני מתעוררת עם משהו יותר גרוע, תחפש two doors cinema club - something good can work
נכתב במקור על ידי Mr. Horror פיחסה. חחחחח עוד 3 אני עף דרך צלחה! חחח סתםם.... אוף משעמם טילים, כולם הלכו לישון... גמאני הולך עוד מעט.. שמתם לב? אני בן 11 ונשארתי בין האחרונים פה באשכול
נכתב במקור על ידי YellowGirl אני מתעוררת עם משהו יותר גרוע, תחפש two doors cinema club - something good can work עדין שלי הכי סקסי
חחחחחחחחחח איזה משעמם, אני יושב ומתכנת פורום... וואלה יצא נדיר בסוף.
נכתב במקור על ידי Amichai דרך צלחה! חחח סתםם.... אוף משעמם טילים, כולם הלכו לישון... גמאני הולך עוד מעט.. שמתם לב? אני בן 11 ונשארתי בין האחרונים פה באשכול נתפסת על יום רע כפרה שאביב,אלי לא פה כשהם פה יש מסיבה של 80 עמודים לפחות יאללללללהה אנשים הלכתי לישון 18,300
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 26-07-2011 בשעה 03:47.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror עדין שלי הכי סקסי שלך עדיין מלחיץ אותי.... אני מפחד שעכשיו יקפוץ עליי איזה זומבי חחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror נתפסת על יום רע כפרה שאביב,אלי לא פה כשהם פה יש מסיבה של 80 עמודים לפחות יאללללללהה אנשים הלכתי לישון לילה טוב! יאללה גמאני הלכתי חבר'ה (אם נשאר פה מישו בכלל חחח)
נכתב במקור על ידי Amichai שלך עדיין מלחיץ אותי.... אני מפחד שעכשיו יקפוץ עליי איזה זומבי חחחחחחח חחחחחחח שמע את זה נכתב במקור על ידי Amichai לילה טוב! יאללה גמאני הלכתי חבר'ה (אם נשאר פה מישו בכלל חחח) לילה טוב אחי.
גם זה יפה.
אל תנטשו אותי :<
חוקי הפורום