קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] ארבעה לבנונים נהרגו; "נגד ישראל בכל מחיר"
    על ידי StroKe בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-08-2010, 12:32
  2. גלעד שליט || "שחרור בכל מחיר" || מה אתם חושבים?
    על ידי MaximumRed בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-06-2010, 21:40
  3. [כתבה]"אל תטיפו מוסר, לא להשבת גלעד בכל מחיר"
    על ידי MartiNi בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2009, 20:26
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27

לאוניד אידלמן הוא קומניסט שרוצה בכל מחיר להפיל את הממשלה. - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    נתתי לך את העובדות,תסיק את המסקנות לבד.

לא קיללתי אף לא פעם אחת באשכול,מזוין לא בהכרח קללה.
    לא נתתה לי שום עובודת אין לך אפילו בסיס לדברים שלך
    אתה מודע לכך שאתה פותח את הפה שלך ומטיח אשמות מול יו"ר ההסתדרות הרפואים רק בגלל שהוא יוצא למאבק למען הגדלת התנאים והמשכורות ? אני בעדו והוא לא רוצה להפיל שום ממשלה אתה חיי בסרט
    הוא בסך הכול פועל למען הרופאים ולמען האזרחים
    כול עוד אתה לא מביא עובדות ממקור אמין אין לנו שום סיבה לאמין לך ולהפך .

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי InSane צפיה בהודעה
    כשתצטרך בית חולים, ואחרי שנכנסת עם מחלה אחת תצא עם 20 מחלות, אז תגיד לי אם הוא רוצה להפיל את הממשלה או לשפר את התנאים של החולים.
    אתה לא מבין בזה כלום, לא ביקרת אף פעם בבית חולים (לפחות לא בשנה האחרונה) ואתה מנסה להגיד שהאיש שיוצא למאבק - בשבילך! מנסה להפיל את הממשלה?
    תתבייש לך.
    אני מכבד אותך ולכן אני לא ירד לרמה הזאת ,אני תומך במאבק ,אתה לא מבין ? עיקרונית כן!
    אבל אתה יודע מה הוא מציע על סדר היום ? העלת שכר לרופאים ,מה זה יפתור לעזזל ?
    אתה תיהיה בריא יותר אם הרופא יקבל יותר כסף ?,התשובה היא לא ואתה יודע את זה מעולה.

הוא יוצא למאבק בשבילו ,עם התנאים שלו ,האוצר לא יכול לעלות להם את השכר ,השכר גם ככה בשמיים ואת זה
    אידלמן מבין!
    אבל הוא יוצא למחאות בגלל הסיבה הפשוטה,והיא להפיל את הממשלה הזאת,לעזור לתקשורת הזדונית שלנו כמו תמיד
    ואותו אפשר לקנות בכסף.
    הפתרון הוא להגדיל את כמויות בתי החולים בארץ ,מה שיצמצם את הצפיפות בהרבה,לנסות למצוא פתרונות נוספים ואחרים
    אבל כמו תמיד אנשים דוחפים לפה את העיניין של הכסף ואם אתה חושב בדיוק כמוהו שהדרך לעלות את השכר היא הדרך היחידה
    ותומך בו שהוא יוצא כדי לחזק את הדרך הזאת אתה ההזוי בינינו.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 26-07-2011 בשעה 13:22.

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

....
    אתה תיהיה בריא יותר אם הרופא יקבל יותר כסף ?,התשובה היא לא ואתה יודע את זה מעולה.

...
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    בטח שכן.
    הרופא מקבל יותר כסף --> לרופא יש יותר מוטיבציה לעבוד --> הרופא יוצא להשתלמויות וולמידת טכניקות חדשות --> הרופא עובד יותר טוב --> אתה מטופל יותר טוב --> אתה מחלים יותר מהר --> תועלת לאזרחים.

תסלח לי אבל אם אתה חושב שאין קשר בין שכר הרופא לבין התועלת שלו, אתה ממש חסר הבנה.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי InSane צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    בטח שכן.
    הרופא מקבל יותר כסף --> לרופא יש יותר מוטיבציה לעבוד --> הרופא יוצא להשתלמויות וולמידת טכניקות חדשות --> הרופא עובד יותר טוב --> אתה מטופל יותר טוב --> אתה מחלים יותר מהר --> תועלת לאזרחים.

תסלח לי אבל אם אתה חושב שאין קשר בין שכר הרופא לבין התועלת שלו, אתה ממש חסר הבנה.
    כן?
    הרופא עובד כמו חמור 24 שעות בלי הפסקה והעלת השכר תעזור לו,מעולה! הוא גם יפרח אם הוא יקבל משכורת של 100 אלף שקל
    בחודש בזמן שהוא חצי חיי וחצי מת!
    מעולה!

כן אני לא מבין ,תמשיך תמשיך..זה מאוד מעניין מה שאתה אומר לנו כאן בעצם.
    הזוי.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי קליט צפיה בהודעה
    לא נתתה לי שום עובודת אין לך אפילו בסיס לדברים שלך
    אתה מודע לכך שאתה פותח את הפה שלך ומטיח אשמות מול יו"ר ההסתדרות הרפואים רק בגלל שהוא יוצא למאבק למען הגדלת התנאים והמשכורות ? אני בעדו והוא לא רוצה להפיל שום ממשלה אתה חיי בסרט
    הוא בסך הכול פועל למען הרופאים ולמען האזרחים
    כול עוד אתה לא מביא עובדות ממקור אמין אין לנו שום סיבה לאמין לך ולהפך .
    יש לנו בזה חילוקי דעות ואני באמת לא רוצה להכנס עכשיו לוויכוח מעמיק איתך כי אתה צודק
    שאין לי הוכחות מוצקות אבל אני מבין לאן זה מתגלגל בדיוק כמו עם מצוקת הדיור ואתה
    תראה שאני צדקתי מתי שאמרתי שגם המחאה הזאת היא לא אמיתית.

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

אני בהחלט חושב שהמחאה צודקת ,אבל מי שמוביל אותה הוא פג מוח.
    דבר נוסף,הבעיה היא לא בכמות המשכורת,הבעיה היא בכמות בתי החולים בארץ ,בגלל שאין כמעט בתי חולים יש צפיפות עצומה
    בכל בית חולים במדינה ואין מספיק חדרי מיון,בנוסף לכל השכר של האחיות נמוך ,מה עם האחיות ?הוא מדבר בשם הרופאים ולא בשם האחיות
    .

אני מחזק את הרופאים אבל לו אני לא מאחל שיצליח כי אם הוא יצליח זה סופה של מערכת הבריאות במדינת ישראל,הוא האדם הכי מושחט
    שנמצא במערכת הבריאות.
    איזה פה מלוכלך.

פה אתה צודק ב-100%
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

אני מכבד אותך ולכן אני לא ירד לרמה הזאת ,אני תומך במאבק ,אתה לא מבין ? עיקרונית כן!
    אבל אתה יודע מה הוא מציע על סדר היום ? העלת שכר לרופאים ,מה זה יפתור לעזזל ?

הוא יוצא למאבק בשבילו ,עם התנאים שלו ,האוצר לא יכול לעלות להם את השכר ,השכר גם ככה בשמיים ואת זה
    אידלמן מבין!
    אבל הוא יוצא למחאות בגלל הסיבה הפשוטה,והיא להפיל את הממשלה הזאת,לעזור לתקשורת הזדונית שלנו כמו תמיד
    ואותו אפשר לקנות בכסף.
    הפתרון הוא להגדיל את כמויות בתי החולים בארץ ,מה שיצמצם את הצפיפות בהרבה,לנסות למצוא פתרונות נוספים ואחרים
    אבל כמו תמיד אנשים דוחפים לפה את העיניין של הכסף ואם אתה חושב בדיוק כמוהו שהדרך לעלות את השכר היא הדרך היחידה
    ותומך בו שהוא יוצא כדי לחזק את הדרך הזאת אתה ההזוי בינינו.
    תגיד לי נפלת על הראש שהיית ילד? דבר ראשון רופא מוציא מעל 100 שקל בלימודים שלו והוא לומד 7 שנים, מגיע לו יותר כסף, דבר שני, אם אתה היית עובד 40 שעות רצוף בשביל 60 שקל לשעה כשרופא בארצות הברית או בקנדה מקבל 250 דולר לשעה גם אתה היית רוצה יותר כסף תאמין לי.

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

ציטוט נכתב במקור על ידי Shinx צפיה בהודעה
    תגיד לי נפלת על הראש שהיית ילד? דבר ראשון רופא מוציא מעל 100 שקל בלימודים שלו והוא לומד 7 שנים, מגיע לו יותר כסף, דבר שני, אם אתה היית עובד 40 שעות רצוף בשביל 60 שקל לשעה כשרופא בארצות הברית או בקנדה מקבל 250 דולר לשעה גם אתה היית רוצה יותר כסף תאמין לי.
    נו שוב פעם ,איך זה יפתור את העומס על הרופאים ועל בתי החולים,יש לך תשובה לזה?
    לא,אין לך שום תשובה לזה אז תפסיק כל הזמן לנסות להגן על המפגינים והמוחאים ,המדינה
    הזאת גם ככה בקרשים והממשלה גם ככה בקשאים ולחצים לא מהעולם הזה מופעלים עליה
    ברגעים אלה ממש,אז הם לא צריכים את ההסתדרות הבלפנית שתשב להם על הראש,מספיק יש
    להם את התקשורת ואת האנרכיסטים שמוחאים נגדם בכל מקום אפשרי.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 26-07-2011 בשעה 14:12.

נו שוב פעם ,איך זה יפתור את העומס על הרופאים ועל בתי החולים,יש לך תשובה לזה?
    לא,אין לך שום תשובה לזה אז תפסיק כל הזמן לנסות להגן על המפגינים והמוחאים ,המדינה
    הזאת גם ככה בקרשים והממשלה גם ככה בקשאים ולחצים לא מהעולם הזה מופעלים עליה
    ברגעים אלה ממש,אז הם לא צריכים את ההסתדרות הבלפנית שתשב להם על הראש,מספיק יש
    להם את התקשורת ואת האנרכיסטים שמוחאים נגדם בכל מקום אפשרי.
    זה יגרום ליותר אנשים לרצות להיות רופאים כי המשכורת תהיה יותר גדולה, זה יגרום לרופאים להפסיק להגיד "די לא רוצה לעבוד 40 שעות בשביל 60 שקל"

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

זה יגרום ליותר אנשים לרצות להיות רופאים כי המשכורת תהיה יותר גדולה, זה יגרום לרופאים להפסיק להגיד "די לא רוצה לעבוד 40 שעות בשביל 60 שקל"
    הגאונות נוזלת ממך..
    ואתה באמת חושב שהם עובדים עכשיו 40 שעות בשביל 60 שקל?
    המשכורת כאן לא העיניין וגם אם יהיו 1000 רופאים בבית חולים זה לא יעזור בכלום כי אותם מטופלים
    כמו שטען דוקטור InSine יצאו מבית החולים עם אלף ואחת מחלות ובגלל הצפיפות הנורעה כלום לא יעזור,גם
    אם יעלו לרופאים את השכר פי 10.
    הפתרון הוא בניית בתי חולים חדשים,הכשרת רופאים כמו שאמרת ואולי גם תוספת שכר,אבל הבעיה היא
    שאידלמן הקומוניסט לא נלחם בשביל שאר הדברים ,הוא נלחם בשביל השכר נטו ולך תדע מה הוא יעשה
    עם התקציב שיתנו לו ,הוא אדם מסוכן.

אבל הממשלה אמרה לו יחד עם שר האוצר שהיא מעלה להם את המשכורת במידה מסוימת אבל ההסתדרות לא הסכימה
    לזה וכמובן שהיא רוצה הרבה יותר ממה שמציעים לה,מכיוון שזה לא יקרה אידלמן יהיה הראשון שינסה להפיל את הממשלה,זה הכל.
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 26-07-2011 בשעה 15:06.

הגאונות נוזלת ממך..
    ואתה באמת חושב שהם עובדים עכשיו 40 שעות בשביל 60 שקל?
    מה אתה טיפש? אתה באמת חושב שאני התכוונתי 40 שעות בשביל 60 שקל? ועוד הגאונות נוזלת ממני..

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

מה אתה טיפש? אתה באמת חושב שאני התכוונתי 40 שעות בשביל 60 שקל? ועוד הגאונות נוזלת ממני..
    נו ברור שגם אני דיברתי בציניות מתי שרשמתי את זה ,רציתי להראות שהרופאים בהחלט לא מקבלים שכר נמוך ,אלה ההפך המוחלט מנמוך,מה שמציק להם אלה שעות העבודה כן גם מדובר בשכר אבל כמובן שהשכר לא הבעיה המרכזית בסיפור הזה.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,817 | הודעות: 8,199,410 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect