אבל אחי יש לך דרך לעקוף את הקאפצה שיש בחלק מהאתרים ?
דרגון בול זי לצפייה ישירה
נכתב במקור על ידי MichaelItsMe3 אבל אחי יש לך דרך לעקוף את הקאפצה שיש בחלק מהאתרים ? לא.. אהממ אבל ברוב האתרים אין...
נכתב במקור על ידי ProVirus מזאת אומרת? איך אתה מתחבר פותח פוסט ושולח אותו?
נכתב במקור על ידי avatar123 איך אתה מתחבר פותח פוסט ושולח אותו? אני מתחבר... מכניס מידע.. ואז לוחץ אוטמטי במכה על הכל הכי פשוט לא?
נכתב במקור על ידי ProVirus אני מתחבר... מכניס מידע.. ואז לוחץ אוטמטי במכה על הכל הכי פשוט לא? חחחחח אני לא מתעסק בדיוק עם VB אבל הנחתי שזה שפת תכנות עוד נורמלית מה זתומרת מתחבר/מכניס... באיזה מחלקות אתה משתמש כדי לתקשר עם השרת?
נכתב במקור על ידי avatar123 חחחחח אני לא מתעסק בדיוק עם VB אבל הנחתי שזה שפת תכנות עוד נורמלית מה זתומרת מתחבר/מכניס... באיזה מחלקות אתה משתמש כדי לתקשר עם השרת? זה פשוט עובד עם תגים פשוטים של HTML
יש כבר, עוד מעט יוצא Muilti Poster 6. ובלי קשר, מי שמעוניין שאני ארשם בשבילו לפורומים תשלחו פרטית~
נכתב במקור על ידי Uploadin יש כבר, עוד מעט יוצא Muilti Poster 6. ובלי קשר, מי שמעוניין שאני ארשם בשבילו לפורומים תשלחו פרטית~ כבר יצא.
נכתב במקור על ידי EUC כבר יצא. אה יפה תוכנה טובה, רק צריך להוסיף פורומים נורמליים ולא פורומים בשקל.
נכתב במקור על ידי Uploadin אה יפה תוכנה טובה, רק צריך להוסיף פורומים נורמליים ולא פורומים בשקל. הבעיה זה למצוא פורומים נורמליים.
נכתב במקור על ידי EUC הבעיה זה למצוא פורומים נורמליים. ממש לא בעיה דרך אגב, מחר אני מקבל כסף מWupload ואני אשלח לך מה שאני חייב הPP שלך זה אותו אימייל של המסן?
נכתב במקור על ידי Uploadin ממש לא בעיה דרך אגב, מחר אני מקבל כסף מWupload ואני אשלח לך מה שאני חייב הPP שלך זה אותו אימייל של המסן? לא.. דבר איתי בה"פ. אני מעדיף לחכות כמה זמן שאני כבר יתחיל לעשות סכומים נורמליים.
נכתב במקור על ידי EUC לא.. דבר איתי בה"פ. אני מעדיף לחכות כמה זמן שאני כבר יתחיל לעשות סכומים נורמליים. סבבה
נכתב במקור על ידי ProVirus זה פשוט עובד עם תגים פשוטים של HTML לא כול כך יצא לי להתעסק עם VB אבל הייתי שמח ליראות קוד מקור ליראות איך זה עובד
חוקי הפורום