אנחנו מתכננים לסוע להולנד, איזור אמסטרדם.
אני צריך ממכם המלצות למקומות שהייתם בהם ואתם ממליצים.
מי שמספים כאן או חוזר אחרי הודעות של משתמשים אחרים, לא יהיה לו נעים.
אנחנו מתכננים לסוע להולנד, איזור אמסטרדם.
אני צריך ממכם המלצות למקומות שהייתם בהם ואתם ממליצים.
מי שמספים כאן או חוזר אחרי הודעות של משתמשים אחרים, לא יהיה לו נעים.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
|
|
אני הייתי בהולנד אבל לא ממש באזור של אמטרדם, דודה שלי גרה איפושהוא ביערות שם לא ממש קרוב לערים אז בתור ילד הייתי נוסע לשם המון.
בכל מיקרה אם לא עברת את ה18 לא יהיה לך כל כך הרבה דברים מעניינים לעשות שם.
יש לך את האפטלינג, הסיקספלג, שני אלה הם לונהפארקים ממש מצליחים, באחד מהם [לא זוכר איזה] יש את הרכבת הרים הכי גדולה באירופה.
אני בדרך כלל מבלה בקאמפינג ביערות שם אז סורי שאינלי המלצות מיוחדות בשבילך (: תהנה בנאדם! אתה נוסע עם חברים או משפחה ?
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 24-07-2011 בשעה 21:43.
לשעבר 'Like
החלונות האדומים
חח סתם יש שם כל מיני איפה שלא תהיה בטוח יהיה לך כיף!
האפטלינג או הסיקספלאג ? אממממ פעם אחרונה שהייתי בשניהם זה היה לפני איזה 4 שנים.. אנלא ממש זוכר מזה מה.. מה שאני יכול לומר לך ששניהם מאוד מאוד מובילים באירופה ונחשבים לפארקים מבין הטובים.
יש גם פארק מים אם אני זוכר נכון זה ליד הסיקספלאג, לא ואווווו אבל סבבה.. בטוח יש עוד איזה פארק אבל לא שאני שמעתי עליו.
לשעבר 'Like
תראה יהיה לך כיף זה בטוח זה פאקינג הולנד
חוץ מהכייף הזה גם אני שמעתי על פארקי מים ופארקי שעשועים מומלצים בהולנד אם זה דווקא הכוון שלך
מוזר שאף אחד לא הזכיר את הבית של אנה פרנק ..
כדאי .
אבל זה לעמוד בתור שעות .
אני אחי , יש שם פארק שעשועים שחכתי איך קוראים לזה .. הסמל שלו זה ליצן אדום... יש שם מתקן שקוראים לו הנשר... אחותי אמרה לי זה משהו מצחיק בסוף עליתי על זה שאני בן 9 ואנ יקולט שזה פאקינג רכבת הרים בחושך שיורדת ועולה ב90 מעלות עם לייזר , שנראה כאלו אתה הולך לחתוך תראש שלך... כמעט השתנתי שם! אבל היה ממש כיף
ואחי בפארק הזה יש גם גלידה - משהו לא מהעום הזה!!! עד היום אני זוכר תטעם שלה (עברו 6 שנים + )
זה גלידת וניל ובקצוות של הגילדה יש כמו סירופ ... משהו קטלני הגילדה הכי טעימה שתטעם אי פעם...!
אני הייתי
הייתי בעיקר באמסטרדם כי שם היה המלון שהיינו בו
תלכו לחלונות האדומים לראות. כי לא בטוח שהם ישארו שם עוד הרבה זמן
יש איזה עיר 40 דקות נסיעה שיש בה את השוק המקורה הכי גדול באירופה, זה מקום טוב
המסעדות באמסטרדם ממש טובות, אבל תנסו לא רק להיכנס למסעדות שנראות גדולות ויפות. המסעדות הכי טובות זה המסעדות הקטנות הביתיות האלה. הייתי באחת כזאת והיה ממש טעים. וגם יש באמסטרדם מליון דוכני צ'יפס.
זה עיר עם המון חנויות בגדים ונעליים, אז אם אתה רוצה לקנות תקנה שם.
ולפי מה שאני זוכר רוב הפארקים הם לא באמסטרדם