אוקי אז החלטתי אחרי כול המציאות שמצאתי באינטרנט ואחרי שראיתי מה כול האפשריות בחרתי בהעלאת קבצים בתור התחלה...
לי נראה שאני בוחר בשרת shareflare כי יש לו את הרייטים הכי טובים לישראל אם אתם חושבים אחרת ויש לכם הצעות טובות יותר אז אני יקבל
אותם בשמחה.
חשבתי בהתחלה לפרסם בפורומים ש-uploading נותן לראות איך הולך לי ואחרי זה לבחור איזה שרת הכי מתאים ומה הכי אוהבים...
ואחרי איזה שבועיים בערך תלוי מה יהיה המצב...אני רוצה להתחיל להקים אתר של הורדות,משחקים,תוכנות,סרטים,שירים ועוד הרבה דברים.
להשקיע הרבה איזה חודש על האתר ואחר-כך לקדם אותו עם כול מיני תנועה של אוטוסרפים יש לי כבר איזה רשימה של 50 אתרים של
אוטוסרף שכולם נותנים איזה 500 איש ביום אז יהיה המון תנועה ביום,וחוץ מזה אני יצטרך לקבל המון פלוסים של גוגל כי ככה עכשיו גוגל מודדים
את ה-seo זה ניהיה חלק גדול מאוד וחשוב מאוד בקידום אתרים ואת זה אני מצפה לקבל ממכם ובתמורה שאני יתן לכם כסף או משהו אחר אני
כבר יחשוב על זה!
אחרי שאני ימצא מילות מפתח לאתר וכול השטיות האחרות אני כבר יצפה להיות בעמוד הראשון או השני בגוגל ולקבל תנועה של 1000 גולשים
ביום לפחות(גולשים יחודיים לא חראתה של אוטוסרפים)ואז אני מצפה שכול יום יהיה לי לפחות איזה 100-200 הורדות ביום!
ואחרי שזה יקרה אני בטוח שהאתר יגדל עוד ועוד ואני ירויח המון כסף אבל כול התוכנית הזאתי יכולה לקחת כמה חודשים צריך סבלנות!
אז מה דעתכם?![]()

ציטוט ההודעה

?