Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.
אולי תעשו חוק שבכל פורום למשתמש אחד הוא יוכל להגיב עד 5 הודעות ביום וזה ימנע מאיתנו ספאם והקפצות סתמיות ?
יש פורומים שאין את ההגבלה הזאת.
תכנות של מוד כזה לא יעיל בכלל מכמה סיבות: אין זמן לתכנת מודים כאלה, זה תפקידו של המנהל ועוד מספר סיבות.
עוד משהו?
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.
כל הזמן הוא צריך למנוע ספאם ?
זה ניהיה נמאס, או שתעשו מגבלה שנושא שלאחר חצי שנה - שנה תינעל אוטומטית או שאי אפשר להגיב בה יותר ...
תקן את ההודעה מכל השגיאות כתיב, וכתוב אותה שנית.
To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.
אין לי אף שגיאת כתב.
יודע מה, נדלג על השלב שבו אתה חושב שאין לך שגיאות כתיב, זה ייכנס לביקורת שלך.
בכל מקרה, מאז ומתמיד ככה ניהלו את אטרף ואני לא חושב שזה צריך להשתנות.
יודע מה, נדלג על השלב שבו אתה חושב שאין לך שגיאות כתיב, זה ייכנס לביקורת שלך.
בכל מקרה, מאז ומתמיד ככה ניהלו את אטרף ואני לא חושב שזה צריך להשתנות.
אז הנה אני אתקן -
התכוונתי שלמנהלים נמאס וזה מעייף כל רגע למחוק הרבה תגובות אז כוונתי הייתה שנושאים שעברו את החצי שנה - שנה ינעלו אוטומטית וימנעו ספאם, מובן ?
אז הנה אני אתקן -
התכוונתי שלמנהלים נמאס וזה מעייף כל רגע למחוק הרבה תגובות אז כוונתי הייתה שנושאים שעברו את החצי שנה - שנה ינעלו אוטומטית וימנעו ספאם, מובן ?
כעת כשהבנתי את בקשתך, אאלץ לסרב שוב. מזה ימנעו ספאם? נושאים נשארים פתוחים, לא יעיל לנעול את כולם (גם בעזרת בוט).