נכתב במקור על ידי VanGogh למה אתה משגע לי את אנג'י היפיפה שלי!? חנפן!!!
FUN FUN FUN
נכתב במקור על ידי AdventureR אני אשפר אותו אחרי זה עלה לי רעיון ^^ שיאו איך אני מתלהב ממה שהכנתי לך קיבלתי 20 לייקים בפייס על זה כי זה קאטלני רצח!!!!! אם תרצה אתה מוכן להכין המון סקיצות על הכינוי שלי..
נכתב במקור על ידי .GiL. חנפן!!! אפעם לא מתחרפן רק מציג עובדות
נכתב במקור על ידי VanGogh אפעם לא מתחרפן רק מציג עובדות חחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh כי זה קאטלני רצח!!!!! אם תרצה אתה מוכן להכין המון סקיצות על הכינוי שלי.. אהבתי תחתימה הקודמת (הבקבוקים)
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב חתיך. לילה טוב מלאך|שטן משלייייייייייייי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי almog9697 אהבתי תחתימה הקודמת (הבקבוקים) ככה את השקעתיי בזה מלאל מלאאמלאלא זמן
נכתב במקור על ידי VanGogh כי זה קאטלני רצח!!!!! אם תרצה אתה מוכן להכין המון סקיצות על הכינוי שלי.. חעחחע ה/PSD שלייייייי ^^ אני יעשה לך אותו מוששששלם
נכתב במקור על ידי AdventureR ככה את השקעתיי בזה מלאל מלאאמלאלא זמן חחח סורי לא ידעתי החתימה יפה אבל אני אוהבת את הקודמת !
נכתב במקור על ידי almog9697 אהבתי תחתימה הקודמת (הבקבוקים) נותן כבוד לניקולאי על הלוגו שלו ולא מחליף סוריי חחחח
לילה טוב אחשלי
נכתב במקור על ידי AdventureR חעחחע ה/PSD שלייייייי ^^ אני יעשה לך אותו מוששששלם לפי דעתי זה משו טוב רצח! אבל מושלם בכייף...
אתם קולטים שאני כותבת יותר מהר ונראה לי שזה מהאשכולי לילה האלה ? XD
נכתב במקור על ידי almog9697 אתם קולטים שאני כותבת יותר מהר ונראה לי שזה מהאשכולי לילה האלה ? XD חחח מה לא הבנתי..?
חוקי הפורום