נכתב במקור על ידי AdventureR אם היא משחררות לה נוד לפנים חעחעח אני מת חחחחחחחחחח חנקת לי תחיים XD!!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי AdventureR אלי יש לך לוגו מדהייייייםםם...אתה מוכן לפנות לבן אדם שעיצב לך ולבקש שיעשה גם לי חח תחמן לילה טוב
איכסוש נהיה יבש
תאמינו לי,מירק זה חרא דבר על תכנסו לשם יש שם חבורה של גייז שמזיינים את השכל.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
InSanegay הבן זונה הביא לי באןןן
נכתב במקור על ידי prowinner InSanegay הבן זונה הביא לי באןןן אז איך אתה כותב?
נכתב במקור על ידי prowinner InSanegay הבן זונה הביא לי באןןן לאר באן, קיק. תיכול להתחבר מחדש עם שם נורמאלי!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי almog9697 אז איך אתה כותב?
נכתב במקור על ידי almog9697 איכסוש נהיה יבש כלכך פרובוקטיבי איך שתראי אותי תרטיבי נכתב במקור על ידי -HAIM- חח תחמן לילה טוב לעלעלע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחכחכחכח תפסת אותי על חם
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי InSane לאר באן, קיק. תיכול להתחבר מחדש עם שם נורמאלי! אסור אינסנס גיי ? בר איתי בקשר למשתמש עכשיו.
נכתב במקור על ידי AdventureR כלכך פרובוקטיבי איך שתראי אותי תרטיבי לעלעלע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחכחכחכח תפסת אותי על חם בעעע מי יגע בך
נכתב במקור על ידי AdventureR זה קרוב לטבריה **?!^^ מאוד עוד שעה וחצי שעתיים נסיעה אם אתה עובר בכפרים... אם לא דרך הכפרים אז זה שעתיים וחצי אולי שלוש חחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי almog9697 בעעע מי יגע בך תאמת הרבה חעחחעעח הכל זה תקטיקה של דיבור
נכתב במקור על ידי VanGogh מאוד עוד שעה וחצי שעתיים נסיעה אם אתה עובר בכפרים... אם לא דרך הכפרים אז זה שעתיים וחצי אולי שלוש חחחחחחחחחחח שיאו כשאני יהיה בטבריה אני אקפוץ אלייך מבטיח... לדודה שלי יש אוטו אז היא תקח אותי
נכתב במקור על ידי AdventureR תאמת הרבה חעחחעעח הכל זה תקטיקה של דיבור כע בטח
חוקי הפורום