נכתב במקור על ידי VanGogh יאן בלי שטויות נשמה למה ככה? סליחה אחי. פשוט הילדה מתחילה לעצבן.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Amichai מנשמע כולם? נדלקתי על הכוסון בחתימה שלך,הירוק
נכתב במקור על ידי Amichai חח כה הכי חשוב אתה פה
נכתב במקור על ידי prowinner נדלקתי על הכוסון בחתימה שלך,הירוק חחחח, איזה מאמי הא?
ערים ? חחח הכל טוב מה איתך ? אולי תשנה תשם שלך לטובטוב הגמד ?! זה גאוני !
נכתב במקור על ידי prowinner סליחה אחי. פשוט הילדה מתחילה לעצבן. אז אל תגיב ידפוק לא יוצאיו אותך ככה מהבלק ליסט! איזה מפגר אתה חחחחח
נכתב במקור על ידי almog9697 ערים ? חחח הכל טוב מה איתך ? אולי תשנה תשם שלך לטובטוב הגמד ?! זה גאוני ! לא תודה... אהה ודרך אגב, בדיוק באתי לשאול, ישלכם כינויים מגניבים? הכינוי שלי זה פשוט השם שלי...
נכתב במקור על ידי prowinner זה אחלה כינוי. אני הווינר של אטרף הכינוי במירק!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי VanGogh אז אל תגיב ידפוק לא יוצאיו אותך ככה מהבלק ליסט! איזה מפגר אתה חחחחח איזה מפורסם ניהייתי. כולם התחילו לעקוב אחריי במשוב.
נכתב במקור על ידי InSane הכינוי במירק! אתה לא מחובר!!!
נכתב במקור על ידי Amichai מנשמע כולם? הכל אעש זורם תותים
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Amichai לא תודה... אהה ודרך אגב, בדיוק באתי לשאול, ישלכם כינויים מגניבים? הכינוי שלי זה פשוט השם שלי... GAYS FAILS זה לאינסנס. ולעוד אחד.
נכתב במקור על ידי Amichai לא תודה... אהה ודרך אגב, בדיוק באתי לשאול, ישלכם כינויים מגניבים? הכינוי שלי זה פשוט השם שלי... SpyWera
נכתב במקור על ידי AdventureR עכשיו דממה גרגצל על הבמה מי צריך את חתחתול יש לי פיטבול בגינה ולי קוראים DJ SpOoKy .
חוקי הפורום