אוףףף משעמםם... דברו על דברים שילדים יכולים לענות עליהם, אני לא רוצה אפילו לחשוב על מה שאתם מדברים...
נכתב במקור על ידי VanGogh הן נגועות באיידס לא?< חחח גזעען!!!!
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי VanGogh למה רק ביקורים במה אתה עסוק היום..? בלזיין נכתב במקור על ידי prowinner אמיייייייייייייייררררר בוא בוא,אבא יעשה לך נעים בגב. גררר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Amichai אוףףף משעמםם... , אני לא רוצה אפילו לחשוב על מה שאתם מדברים... סקס זקנות.
נכתב במקור על ידי Wolf Man בלזיין s51: אתה מזיין...אבל בלי לגמור?
6,900@@@!!!! WOOO HOOO
נכתב במקור על ידי AdventureR אתה משמיץ סתם בגלל שהן שחורות גזעןןן לא אמרתי כלום! חח נכתב במקור על ידי AdventureR 4,915 5000 זאת הפרישה שלי אתה רציני!?
מזל טוב
חח הפעם האחרונה שזיינתי היית כשהייתי בן15 וחצי חחחחחחח
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Amichai אוףףף משעמםם... דברו על דברים שילדים יכולים לענות עליהם, אני לא רוצה אפילו לחשוב על מה שאתם מדברים... למה אתה לא יישן?
נכתב במקור על ידי VanGogh לא אמרתי כלום! חח אתה רציני!? מבטיח אבל כל עוד יש לי אותך במסן חעחע אני לא מודאג
נכתב במקור על ידי prowinner גזעען!!!! שקר. אני חייתי עם איתיופים 3 שנים ויישנתי איתם באותה מיטה! זה סתם בצחוק כפרות לא למות עליי חחח
נכתב במקור על ידי Amichai אוףףף משעמםם... דברו על דברים שילדים יכולים לענות עליהם, אני לא רוצה אפילו לחשוב על מה שאתם מדברים... בוא נדבר על ברביות !?.. אני בגיל שלך כבר מיזמזתי בחורות (ואני רציני) הסטוץ הראשון היה כיתה ה'
נכתב במקור על ידי Wolf Man בלזיין גררר לא בא לך להספאים קצת? עשיתי כבר 200 יותר ממך ופרשתי אתמול לפנייך
נכתב במקור על ידי AdventureR אייככס....מת על BL3ND..אבל לא סובל את ה-MIX הזה.
חוקי הפורום