נכתב במקור על ידי VanGogh למה אתה לא יישן? כי יש חופש חח
נכתב במקור על ידי VanGogh שקר. אני חייתי עם איתיופים 3 שנים ויישנתי איתם באותה מיטה! זה סתם בצחוק כפרות לא למות עליי חחח יש לי שכן אתיופי,מת עליו.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי AdventureR בוא נדבר על ברביות !?.. אני בגיל שלך כבר מיזמזתי בחורות (ואני רציני) הסטוץ הראשון היה כיתה ה' WTF?!
נכתב במקור על ידי prowinner אייככס....מת על BL3ND..אבל לא סובל את ה-MIX הזה.
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי prowinner יש לי שכן אתיופי,מת עליו. וואללה אתה מכרמיאל חח איזה אזור? נכתב במקור על ידי Amichai כי יש חופש חח וואללה שכחתי! חחח
נכתב במקור על ידי Amichai WTF?! WTF על תשנא תשחקן תשנה תמשחק תתחיל לזיין ותצא מהפאקט אם לא אתה גיי חסר טאקט
טוב,הייתם סקסים והכל,אבל אני פרשתי.
נכתב במקור על ידי prowinner אתה מזיין...אבל בלי לגמור? למה לא לגמור?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
אני מבין שאני נאלץ לפרוש מוקדם היום... הנושאים פה לא בשבילי. לילה טוב.
נכתב במקור על ידי VanGogh וואללה אתה מכרמיאל חח איזה אזור? וואללה שכחתי! חחח דרומית מה לך ולכרמיאל לעזאזל?
נכתב במקור על ידי VanGogh לא בא לך להספאים קצת? עשיתי כבר 200 יותר ממך ופרשתי אתמול לפנייך יש אצלי חבר, אנחנו רואים טלוויזיה, אין ל כוח כבר נכתב במקור על ידי prowinner טוב,הייתם סקסים והכל,אבל אני פרשתי. אחי, מוקדם מאוד!
נכתב במקור על ידי Wolf Man למה לא לגמור? כי אתה בן 10,עוד אין שפיך בגיל הזה.
נכתב במקור על ידי AdventureR עוד קוקסינל שעושה שירים לא ברמה מספיק טובות אבל עושה הפקה מצחיקה שמביאה מספיק צפיות לא אוהב אותו!
נכתב במקור על ידי AdventureR מזה LINEAGE? שיחקת LINEAGE?
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי Wolf Man יש אצלי חבר, אנחנו רואים טלוויזיה, אין ל כוח כבר אחי, מוקדם מאוד! כמה זמן לא היו אצלי חברים בשעה כזאת חחחחחחחחחחחחחחח אין לי כוח לאנשים לידי בשעה כזאת חח
חוקי הפורום