נכתב במקור על ידי ChangefulAxis כיף לו... לא כל כך ... אבל הכוונה שלי שהוא שואל אם פה עושים ספאם והא פה מ 2004 -___-
נכתב במקור על ידי AdventureR כהההההההההה זה בן זונה של משחק!!!! שמע, אני מאז C6 לא נגעתי במשחק, משהו חדש התפתח?
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי prowinner סבבה. את מי אתה מכיר מכרמיאל? רוסים ואתיופים חחח
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחחח ועוד שחבתי אתה מבין במוזיקה DIRTY DUTCH HOUSE זה אשששששששש
יואוווו משעמם לייייי
נכתב במקור על ידי VeilSide פה מעלים את המונה? לחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח כה זה פה
קרדיט לFRENZY
שימו לב לקטע שנכנס ב5:07 עףףףף לכם השכל
נכתב במקור על ידי AdventureR לחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח כה זה פה למה רשום שפרשת?
בירה בשעה כזאת זה הדבר הכי טוב שיש חסרה לי סגריה!!
נכתב במקור על ידי VanGogh רוסים ואתיופים חחח יואב נגוסה?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי VanGogh בירה בשעה כזאת זה הדבר הכי טוב שיש חסרה לי סגריה!! חחחחחחחחח מעשן פל מל ימניאק
נכתב במקור על ידי VanGogh בירה בשעה כזאת זה הדבר הכי טוב שיש חסרה לי סגריה!! בידיוק לפני שעה שתיתי 2 בירות.... באלטיקה 5 וטובורג אדום....
נכתב במקור על ידי ChangefulAxis למה רשום שפרשת? כי אני פורש ב5000 נכתב במקור על ידי VanGogh בירה בשעה כזאת זה הדבר הכי טוב שיש חסרה לי סגריה!! יש ל קופסא מולברו אדום מתאים 1?..
נכתב במקור על ידי AdventureR כי אני פורש ב5000 יש ל קופסא מולברו אדום מתאים 1?.. תהיה בריא...
נכתב במקור על ידי EdenOreus בידיוק לפני שעה שתיתי 2 בירות.... באלטיקה 5 וטובורג אדום.... 7 בירות ואתה לא בראש?! חחחח
חוקי הפורום