נכתב במקור על ידי Ganso כן SpOoKy, כן. אז כנראה שהוא גייז.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי _AnGi_ צודקת אחותי.... חחח קאמל שליטההההההההה.. נכתב במקור על ידי Ganso כן SpOoKy, כן. יש לו כינוי קטלני שש ><.. נכתב במקור על ידי YellowGirl אז כנראה שאני לא ערסית את לא ערסית את נסיכה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR יש לו כינוי קטלני שש ><..
נכתב במקור על ידי prowinner אז כנראה שהוא גייז. ומדבר מישהו עם השם יאן ... די כבר אחי, למה אתה מנסה לחמם ?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי prowinner שמעעע כמה כוסיות יש בעולם,אני נדהם במיוחד בבר שבע.. 29999 נשים ביום אם מחסופים ומה לא
נכתב במקור על ידי AdventureR חחח קאמל שליטההההההההה.. יש לו כינוי קטלני שש ><.. את לא ערסית את נסיכה למי ?
נכתב במקור על ידי Ganso ו די כבר אחי, למה אתה מנסה לחמם ? חחחחחח כי אתה סקסי יותר מידי
נכתב במקור על ידי AdventureR שמעעע כמה כוסיות יש בעולם,אני נדהם במיוחד בבר שבע.. 29999 נשים ביום אם מחסופים ומה לא אני יודע אחי..עוד יומיים אני בבאר שבע...
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחח כי אתה סקסי יותר מידי תאמין לי, בצוות הבא של צחוק מעבודה או לאחר מכן אתה לא תיהיה, אז תפסיק לנסות להצחיק.
נכתב במקור על ידי Ganso תאמין לי, בצוות הבא של צחוק מעבודה או לאחר מכן אתה לא תיהיה, אז תפסיק לנסות להצחיק. וווואאווויייי איזה טמבללל מי ניסה להצחיק?? אני פעם ראשונה מנסה להחמיא לך. ועכשיו?
מה!? אלי לא קיים?!
מה התחלתם להיות יעבשים . .ד ג.שדשגדשדג שד
חזרתי!
נכתב במקור על ידי prowinner וווואאווויייי איזה טמבללל מי ניסה להצחיק?? אני פעם ראשונה מנסה להחמיא לך. ועכשיו? טוב SpOoKy ... איזה יאבשים הפורום הזה ... רק 3 באשכול לילה ?!
מה קורה אנשים!?
לחופש יש תאריך: 23.10.15
חוקי הפורום